Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
лошо че не е върнат при положение че там са единични но така е преценил човека..мн пъти съм си мислил като съм фанал по благоевградско да ги карам там и да ги пускам ма до сега не съм правил тва упражнение.. а иначе насекаде са си месарите те вижте ги ... https://www.facebook.com/14789273526459 ... =1&theater" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; нема река нема язовир...
-
- новобранец
[/quote]лятото на стадиона хващах един случаен между мрените на бял към 700гр.,друг колега по-миналата пролет хвана един 1,650 пак на бял на същото място,който не е пуснат за съжаление,имам много късания там и не мога да разбера още какво е,ама загрее ли времето ще им се е.. м....а
[/quote]
В района има много големи пъстърви и кленове, които нямат вадене, особено пъстървите. На пиаяица и на жабе съм хващал кленове над 2кг.
п.с. А за скобарите - останали са единични бройки само на няколко места. това лято един приятел хвана под стадиона 1 околко 500 гр. хубавото е, че най вероятно плува още там, ако не е хванат от друг.
Поздрави и наслука!

В района има много големи пъстърви и кленове, които нямат вадене, особено пъстървите. На пиаяица и на жабе съм хващал кленове над 2кг.
п.с. А за скобарите - останали са единични бройки само на няколко места. това лято един приятел хвана под стадиона 1 околко 500 гр. хубавото е, че най вероятно плува още там, ако не е хванат от друг.
Поздрави и наслука!
лятото на стадиона хващах един случаен между мрените на бял към 700гр.,друг колега по-миналата пролет хвана един 1,650 пак на бял на същото място,който не е пуснат за съжаление,имам много късания там и не мога да разбера още какво е,ама загрее ли времето ще им се е.. м....а
[/quote]
Най-вероятно късанията не са от скобари,а както каза колегата от кленове /които с вземането се пистат у драките/ пъстървите би трябвало да се разпознават при закачане.

Най-вероятно късанията не са от скобари,а както каза колегата от кленове /които с вземането се пистат у драките/ пъстървите би трябвало да се разпознават при закачане.
- daanndo
- фен клуб-скобар
не са от скоби със сигурност,пипа малко като уклейка-пипне пипне и леко повдигне и като го резнем ме разхожда където си иска
аз се съмнявам за лин,че и линче съм хващал там,но може и клен да е
лошото е че неще на по груб такъм,а с 0,10-0,12 не мога да го мръдна от дъното-ще мисля некви нови тактики 

-
- сериозен играч
измислено е вече,казва се ластик...с 0,10-0,12 не мога да го мръдна от дъното-ще мисля некви нови тактики
- prodigy666
- разбира нещата
се с ластици сте ловилиvenci72 написа:измислено е вече,казва се ластик...с 0,10-0,12 не мога да го мръдна от дъното-ще мисля некви нови тактики

- daanndo
- фен клуб-скобар
жив късмет си е да излезе с 0.12,тва са риби над двете кила според мен,ако е чисто може ама там из драките е трудна работа,върви един два метра бавно и като тръгне нема спиране,венци сигурно е прав не съм наясно с ластиците освен с тези за прашката
или пък с флуоро 0.16-0.18 да се пробва 

- prodigy666
- разбира нещата
то ако реши да оди у драките и ластико не помага само котвено въже и дръпание хаха вадил съм на 1 место с драки но по 5 вада 3 примерно и то с уговорки да ги спирам и да ги карам да одат към по бавното
[quote="prodigy666"]то ако реши да оди у драките и ластико не помага само котвено въже и дръпание хаха вадил съм на 1 место с драки но по 5 вада 3 примерно и то с уговорки да ги спирам и да ги карам да одат към по бавното[/
Колегата така и не каза ходат ли в драките или не.Щото там тея риби са много патили и да станат такива у тоя район не е случайно.Обикновено си имат път и той е право у клоните и с 0,12 просто немаш абсолютно никакви шансове.Ластика е абсолютно безсмислен в случая /тва не е чисто место да мориш,требва да спираш/.Мисля че с една 16-ка резултата ще е в твоя полза,стига да вземат.А по кълването ми прилича на пъстърва /колкото и нетипично за тая лакома на пръв поглед риба да звучи-ловил съм там пъстърви точно с такова леко потрепване на плувката,толкова леко,че ми требваха 5-6 изтичания поредни с кълванета преди да я засека.
Колегата така и не каза ходат ли в драките или не.Щото там тея риби са много патили и да станат такива у тоя район не е случайно.Обикновено си имат път и той е право у клоните и с 0,12 просто немаш абсолютно никакви шансове.Ластика е абсолютно безсмислен в случая /тва не е чисто место да мориш,требва да спираш/.Мисля че с една 16-ка резултата ще е в твоя полза,стига да вземат.А по кълването ми прилича на пъстърва /колкото и нетипично за тая лакома на пръв поглед риба да звучи-ловил съм там пъстърви точно с такова леко потрепване на плувката,толкова леко,че ми требваха 5-6 изтичания поредни с кълванета преди да я засека.
Само да не се юрне широката публика да лови огромни кленове и пъстърви сега.Очаква ви разочарование.Много трудно и рядко се случва приличен риболов.Капото е често явление в района по това време на годината.
- prodigy666
- разбира нещата
не лъжи хората .... одете пълнат се живарници с пъстърви и кленове
.... струма на покорвник от краи до краи нормално ниво там 60 70 санта сега е 1.5 + хохох до юни ще е голема поне !

не лъжи хората .... одете пълнат се живарници с пъстърви и кленове

Да. И понеже рибата е прекалено много е задължително да се прибира.bounce написа:не лъжи хората .... одете пълнат се живарници с пъстърви и кленове
![]()
![]()
- daanndo
- фен клуб-скобар
а некой пуснал глобаааа 

вие се майтапите ама като ме видят да пускам риба и ме кълнът по реката