Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Tanko Abrashev
фен клуб-скобар

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от Tanko Abrashev »

Има ли някой колега да даде информация за мирната риба на язовир Сопот дали излиза сега или е още много рано за нея там ?
Танко Николаев Абрашев
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Tanko Abrashev написа:Има ли някой колега да даде информация за мирната риба на язовир Сопот дали излиза сега или е още много рано за нея там ?
Мътен е,вода с температура 1,5гр.Каква мирна риба. :fishing12:
Риба къща няма.
Ares
новобранец
новобранец

Мнение от Ares »

Здравейте на всички, преди две седмици стартира акцията за зарибяване на язовира с амур в Троян.За повече информация се свържете с Йозко :)
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Прясно инфо от язовира. :evil: :evil: :evil: :evil:
Още 500м извън борда на гадовете. :lol: :lol:
Риба къща няма.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

:smt041 :smt045 :smt023 :smt023 :heart:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
iannis
новобранец
новобранец

Мнение от iannis »

И в Ловеч в магазина на Искрен има кутия,които иска да дари средства за зарибяването с Амур!Казвай те на познати!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Да си я сложил на видно място,и им я показвай.Че Троянци на изпревариха.
Интересно ми е колко ще съберем? 8)
От София дано не на сложат под масата само.
В Троян за две седмици близо 500лв. :fishing11: :fishing6: :fishing7:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

А, Дака в София нямаме маса :D Вече са информирани 6-7 човека от нашата група и са на линия парите до дни.Трябва само да се знае някакъв краен срок за събиране на средствата,ще има хора дето ще се включат по-късно.

Важно е да се разгласи акцията,защо не и във Фейсбук :idea: Ще говоря с хората от Риболовен свят,и те имат интерес към язовира,може да сложим една касичка и при тях :idea: Но ,за сега това е само моя идея.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Мите действай,срок ще ти кажа във вторник като се съберем с Йоско,при Началника 8)
Зависими сме от ЛРД Троян,да удвойм парите за зарибител през тях.Ще мъчим с адаша да натиснем и нашето ЛРД за помощ,ма май да ги напия преди това. :lol: :lol: Станимир и той работи с неговите хора.Бе всяка стотинка е ценна. :fishing6:
Риба къща няма.
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

Здравейте колеги.Купих си каравана и събирам информация от рано за любимите ми язовири за удобните места за каравани :) Ходил съм два пъти на Сопот и много ми харесва,единия път беше от към с.Голяма Желязна но пътя беше доста лош насипан със камъни на места големи коловози и не става за каравана но това беше преди 3-4 години сега не знам как е, а втория път ходих от към главния път се спуснах на долу покрай едни къщи и се появих на една голяма поляна много удобна за каравана но брега беше за жалост много плитък,и не можеше да се лови нито на плувка нито на дъно освен ако не се вкарват дъните въдици на вътре със лодка.Ако има вариант някой да ми нарисува на снимка на язовира на "Google Maps" удобните места защото по имена изобщо не ги знам там областите то било чешмата,мостовете и т.н :( Мерси предварително колеги и наслука.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти колега.Честита каравана,ако имаш въпроси или проблем с караваната ,аз съм твоя човек.Имаме и форум,сигурно го знаеш-Кемпер клуб.
Сега на въпроса,такъв е брега от към софийския път,полегат,с плавни дълбочини ,шаранджийски както се казва.Става брега за плувка ,но с ваглери,има малко места и за нормална плувка,зависи от нивото на водата.Става и от ръка дънния риболов,местните повечето ловят така,вкарваме и с лодка.Аз ходя основно там,от към софийския път,имам 3-4 места.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колега, честито и от мен! Скоро да го омиришеш на пържена риба!
На въпросът ти сега:- от центъра не Г.Желязна слиза асфалтирана улица до водата, където е водната база, ресторанта на Бони и къщата за гости. На 100м. преди ресторанта има кръстовище. На ляво пътя е асфалтиран и след 3 км. свършва да един контейнер за смет. На дясно от тази точка има черни пътища до водата през открита поляна. Виждат се! Избирай си място и се спускай до водата. Пътят нататък продължава макадам. Като караш около 500м. ще пресечеш поток минаващ над пътя. Минаваш потока и след него, надясно има черен път водещ до водата. При дъжд стават на две места дълбоки локви, но са проходими. Ако не завиеш на дясно, а продължиш по пътя с макадам ще направиш едно изкачване през живописен горски проход и ще излезеш на равен участък от ляво е гора, а от дясно се вижда язовира. Стигаш до черно отклонение, което води към водата и към култовия "патичарник".
Ако решиш да пробваш в по-плитката част на язовира направи десен завой на кръстовището! Ще минеш по черен, разбит път 300м и си на водата.
Има черни пътища от втичалата на двете реки: Топля и Староселска. Трябва да направиш десен завой на 50м. преди моста на Староселска река и да стигнеш до водата. Друг къс път има на 15м. преди десният завой за Г.Желязна. От там се отива на втичалото на Топля.
Като подминеш моста на Топля и си по посока Желязна от дясно ще видиш запуснатите рибарници и дървената къща. Има два черни пътя по които можеш да стигнеш до стената на рибарниците и най-плитката част на язовира.
При дъждове всички черни пътища са проблемни!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
rumen_vasilev
новобранец
новобранец

Мнение от rumen_vasilev »

Благодаря ви много за бързите отговори на въпроса ми колеги.Тази година мисля да посещавам често язовира и силно се надявам да имаме всички добра слука и емоци.Желая ви всичко хубаво и НАСЛУКА. :)
Д. Димитров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Д. Димитров »

:fishing11: :?:
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Д. Димитров написа::fishing11: :?:
Рано е още,но след това затопляне може да тръгне уклея :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”