Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Помощ за избор на очила.
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Помощ за избор на очила.
един номер ми показа един колега на времето с едни очила,вика ще ги разбереш дали са качествени така.....доближи ги до телефона при включен екран и екрана взе да примигва,но точно не си спомням как стана номера
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да де , ама за да стане номера с екрана на телефона , трябва самият телефон да е доста старичък модел , от тези с черно белите дисплеи 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Да де , ама за да стане номера с екрана на телефона , трябва самият телефон да е доста старичък модел , от тези с черно белите дисплеи

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- icefire
- ще става разбирач
Ами незнам защо си мисля , че тия идиоти от " Полароид" са измислили поляризираните стъкла някъде 30-те години на 20-ти век. От тогава до сега всички оригинални полароид очила са с поляризирани стъкла! А разни гъзарски марки като така прехваленбият РЕЙ БАН го имат за допълнителна екстра и искат още повече кинти за поляризацията.Като Рей Бан са най-ефтините от скъпите марки очила....bobo_33333 написа:Колегата пита за такива с поляризация...icefire написа:Рей Бан за 40 лв . малко ме съмнява да е истинско това нещо.
Но защо трябва да е задължително Рей Бан ? Има и други марки например Полароид , бих препоръчал стъкла :color Brown or Cooper , бленда : Driving Cat 2 , моделът какъвто ти харесва!
Гледам тука колегите препоръчват и други марки, които никак не са лоши даже са специално за риболов, например тези на Шимано. Също така са и бюджетни , което не е лошо , защо да даваш излишни грешни пари!? Ако цената е водещото мога лесно да ти препоръчам марки като Персол Рати ,Боинг , Карера ,Картие , Сезал ... пр. глупости , ама струва ли си 500$ за цайси ....
Това че са марка Полароид ,не значи ,че имат такова нящо...
Във повечето рибарски магазини има такива Чимано или Рапала
А тезиhttp://bfcflyfishing.com/bg/aiflo-magni ... sses-p-460 или подобни модели ,знайни и незнайни марки, също има в рибарските магазини от 7 до 20 лв
Трябва да имат поне етикет с клас на защита
искрено съжалявам за офф-топика..
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Първите слънчеви очила с поляризационен филтър, дело на компанията Polaroid, са се появили през 1937 годинаАми незнам защо си мисля , че тия идиоти от " Полароид" са измислили поляризираните стъкла някъде 30-те години на 20-ти век. От тогава до сега всички оригинални полароид очила са с поляризирани стъкла!
И не съм сигурен ,че всички модели са с поляризация,ще проверим

Аз там съм пораснал...
- Don4o_62
- учете се от него
май беше няква стара нокия,но все пак това не ли е критерий че очилата са добри,иначе как ще ги разбере човек ако не вярва на надписиПавел Иванов написа:Да де , ама за да стане номера с екрана на телефона , трябва самият телефон да е доста старичък модел , от тези с черно белите дисплеи

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Във всеки един специализиран магазин за очила има една табелка на която да ги тестваш. Тези които нямат поляризация се вижда едно на табелката а тези които имат се вижда друго.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.