Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Помощ за избор на очила.
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Помощ за избор на очила.
Колеги, кои очила ще ми препоръчате- ето за тоя язовир ходя най-много.

и на тая река:

Гледам ги с различни параметри, но на мене нищо не ми говори това, ако трябва и 2 вида ще си взема, но кои? Ето го сайта:http://www.riboco.com/index.php?mod=cat ... 0%BB%D0%B0

и на тая река:

Гледам ги с различни параметри, но на мене нищо не ми говори това, ако трябва и 2 вида ще си взема, но кои? Ето го сайта:http://www.riboco.com/index.php?mod=cat ... 0%BB%D0%B0
Re: Помощ за избор на очила.
и 3 да вземешvyrhara написа:Колеги, кои очила ще ми препоръчате- ето за тоя язовир ходя най-много.
и на тая река:
все тая
- stefanburnev
- новобранец
Колега, аз ползвам тези очила и за шофиране и за риболов! Ако имаш бюджет си търси със зелени стъкла и най висок клас поляризация! http://shopix.bg/Myjki-slynchevi-ochila-Ray-Ban-3272" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да ловя риба, но много се забавлявам докато опитвам!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз ползван на Leech.
Тази година ще си взема ще едни понеже взех най-силните.
И когато малко се затъмни дават обратният ефект,нищо се невижда.
Но за пряка слънчева светлина и елиминиране на отблясъците от водата само Рей бан съм имал с по-добри стъкла!!!
За тези от снимката става въпрос и не са много скъпи към 55 евра.
Тази година ще си взема ще едни понеже взех най-силните.
И когато малко се затъмни дават обратният ефект,нищо се невижда.
Но за пряка слънчева светлина и елиминиране на отблясъците от водата само Рей бан съм имал с по-добри стъкла!!!
За тези от снимката става въпрос и не са много скъпи към 55 евра.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- maranzika
- сериозен играч
Баси,колегата пита за очила от 15лв.,пък вие му препоръчвате Рей-Бан...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
За очила ли говорим или за дъна на бирени бутилки?maranzika написа:Баси,колегата пита за очила от 15лв.,пък вие му препоръчвате Рей-Бан...![]()
- maranzika
- сериозен играч
Ами явно не може да си позволи(както и много други колеги) очила за по 100-200лв.Та затова пита за такива за 15лв.Та не е коректно да му препоръчвате такива скъпи.Все едно да питам:кое да избера-Лада или Москвич,пък вие да ми кажете абе по-добре си вземи Мерцедес...
Иначе и аз си търся нещо подобно,но и на мене не ми се дават 100лв. Та се ослушвам все още де...
Не знам само всеки цвят какво му е предимството.Примерно на мене ми трябват само а риболов на пъстърва в планински и гористи условия.Та ако има наистина смислени коментари съм готов да ги прочета.Другите просто ги отминавам. 

Иначе и аз си търся нещо подобно,но и на мене не ми се дават 100лв. Та се ослушвам все още де...

- koda33
- разбира нещата
За около 120 лв можеш да си купиш задоволителни очила))) вземи си с по-светла плака)))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Също така казва,че може да си купи и две лади москвичи ако е нужно!maranzika написа:кое да избера-Лада или Москвич:
Та за какво да си купува два дръгела пред нещо читаво.
Пък ако някой някога си намери читави цайси за 20 или 50 лева ако щеш ще му кажа браво.
Аз съм прекарал към 50 чифта очила и знам какво говоря.Евтините "отварят"едни дупки в земята и си осигуряваш вечно главоболие и крив поглед.НО аз спирам исках да помогна не да разсъждавам нада джугани и прочие.
- gloupan
- разбира нещата
Ако даваш по 100+ лева за въдица, която ти носи удоволствие от риболова, то би трябвало да ти се дават и 100+ лева за очила, като при закупуването им инвестираш в ЗДРАВЕТО си.maranzika написа:Ами явно не може да си позволи(както и много други колеги) очила за по 100-200лв.Та затова пита за такива за 15лв.Та не е коректно да му препоръчвате такива скъпи.Все едно да питам:кое да избера-Лада или Москвич,пък вие да ми кажете абе по-добре си вземи Мерцедес...![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе и аз си търся нещо подобно,но и на мене не ми се дават 100лв. Та се ослушвам все още де...![]()
Не знам само всеки цвят какво му е предимството.Примерно на мене ми трябват само а риболов на пъстърва в планински и гористи условия.Та ако има наистина смислени коментари съм готов да ги прочета.Другите просто ги отминавам.
Ако търсите ниско бюджетни, то аз не бих паднал под Полароид.

TRS70MLF2
Оу, оу,
чакайте малко,
не съм казал че съм толкова скъсан откъм бюджет, мислех си за 1 със светла и 1 с тъмна плака,
само че рекламата на тези от 15 и на тези от 85-125 лева е подобна, а аз в тази област не
съм вещо лице, така че обяснете ми по-подробно за какво става дума.
чакайте малко,
не съм казал че съм толкова скъсан откъм бюджет, мислех си за 1 със светла и 1 с тъмна плака,
само че рекламата на тези от 15 и на тези от 85-125 лева е подобна, а аз в тази област не
съм вещо лице, така че обяснете ми по-подробно за какво става дума.

Дай ми модела.koda33 написа:За около 120 лв можеш да си купиш задоволителни очила))) вземи си с по-светла плака)))
- koda33
- разбира нещата
http://www.bulit2000.com/polaroid-%D1%8 ... %B0-07886d" onclick="window.open(this.href);return false;
моите са с гумена рамка ))
моите са с гумена рамка ))
Георги Стефанов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- bobo_33333
- кандидат преподавател
maranzika написа:Ами явно не може да си позволи(както и много други колеги) очила за по 100-200лв.Та затова пита за такива за 15лв.Та не е коректно да му препоръчвате такива скъпи.Все едно да питам:кое да избера-Лада или Москвич,пък вие да ми кажете абе по-добре си вземи Мерцедес...![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе и аз си търся нещо подобно,но и на мене не ми се дават 100лв. Та се ослушвам все още де...![]()
http://www.voblershop.com/2082/%D0%9E%D ... ega.Baits/
Имах подобни,от 20лв,от слънце влизаш в гората и светва

Аз там съм пораснал...
Аз използувам ето тези http://www.wuerth.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;Лични-предпазни-средства.html и съм много доволен. Имат някакво UV покритие,което наистина върши работа.Имат в различни степени на пропускане на светлината и намаляват бликовете от водната повърхност.Ползувам ги както за риболов ,така и за шофиране.Не си спомням цената,но не бяха много скъпи.