Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

djza написа:По безсмислена тема не съм видял,само лаляне!!
Чух, че някой кльонка вече...., д'....жица... :lol: , да не си ти бе.... :lol: :lol: :lol: То не може да си регистриран преди 4-и години и сефтете да ти е едно мнението и баш в тая тема (Пет Сеп 09, 2011 6:56 am) , че и в 6:56 am ... :lol: :lol: :lol: , типично за "бачкатор" софиянец-търговец :lol: , който ходи на работа в 9.00 ч, а отваря в 10-т, и се прибера в 11.00....... :lol: :lol: ..и мърмори, че нямало работа днеска....... :lol: :lol:
И има грешка в статистиката.. :wink: , само едно мнение имаш за 4-и години, но ти го отчитат за три...... :lol: :lol: ее....ей...много сте лакоми.... Стига де...:lol: :lol: .
Ще помоля админа да провери IP- адреса ти, дали е познат......щото не може от другаде да е, освен от Кап. Андреево..... :lol: :lol: :lol:

Аман от прости,неграмотни и некомпетентни хейтъри, бакхейтъри и батмъни....(теляци) :lol:
Бягайте другаде да си сваляте кирта........и леко да не настъпите турска кирмида случайно, за две едновременно да не говорим... :wink: :wink: ..мейлема ще е от нази......безплатен......батманско-сомски..... :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристе,тоя нещо те обижда на характер :mrgreen: ама не е познал май :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
djza
новобранец
новобранец

Мнение от djza »

Не позна,от провинцията съм,от там дето ловим сом.Обзалагам се,че може да си видял тази риба само при твои приятели или познати, които са успели да я хванат.Не видях твоя успех.
Не пиша,защото считам,че когато човек няма какво да каже,по-добре да си мълчи,отколкото да ръси глупости.Все пак това е ,,риболов на кльонк,, ,а дали са камили или магарета ми е все едно.Странно ми е как си изразяваш мисълта,с много многоточия.........Сигурно тя така си тече :lol:
Но в едно съм убеден,че темата ще свърши както в другия форум,просто защото няма смисъл от нея.Моля да ми простиш че не използвам емотикони като теб,явно не съм толкова възвишен. :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разказа се казва "Черен хейтър на бял сом"

Та Дончо ме запозна с един ходжа-хейтър от Горни Воден... :lol: правил черни магии на корем.. :wink: :lol: .
Та бях при него да врътне една яка хейтърска... :lol: , като го гледах, колко е черен, като имамбаилдъ в катран.. :lol: , си казах тоя ще е само майстора на хеътърите... :lol: ., ще им видим сметката, каквито са суетни, направо ще лапнат чалбурчето.... :lol: , та поръчах едно хейтърско мюизинче с дълъг припев и само две извивки..(щото се плаща на извивка . :lol:)..
Предназначено за всеки хейтър, който пише тука, само лоши работи да му се случват.. :mrgreen: ..платих му един червонец и да добави в текста на арабски..и Сом да не види....
Като взе петака и черни следи му останаха по банкнотата от пръстите му... :mrgreen: , казах си-това е ся коджа ходжа-хейтър... :lol: :lol: :lol:
Казах му: - ся ми изпей на мене едно бяло мюизинче за бял сом да фатя... :lol:
Каза ми да ида в Долно Воден, там е белият ходжа за бял сом.... :lol: :lol: :drinkers:
-Ей..., тесни специалисти са тия-казах си аз... :wink: :lol:

P.S. Щом си от провинцията, кажи за риболов нещо, за времето, за министъра на земеделието и горите..., не се занимавай с мене.. :wink: .Пък и теми има бол, какво правиш тука не ми е ясно.
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....а многоточията са хейтърски капани.. :wink: . :lol: ., защото хейтърите много обичат педантично да броят всичко.. :lol: :lol: ...и им ги слагам за залъгалка... :lol: :lol: ..Преброи ли колко знака плюсове ти сложих на предишната страница..., само ти ги виждаш, като плюсове... :lol: , а те са си обикновени кръстчета... :wink: :lol:
Скандинавците казват: На болна риба-здрава брадва............. :lol: :lol: :lol:

Ако беше Троли тука, щеше така да ти издялка един психологичен портрет -втъръ, да му се подиграеш над сомовете и баш на него.. :lol: ... и не само на него... :twisted:
За една година тука са писали най-великите риболовци у нас, дори и Дончо..! :lol:

Къде е твоята тема момче, ......къде? :wink:

За 4-и години в морето, моряците хващат риба ...и скорбут.... :lol: , поне излез от анонимност, като друго не можеш, от кое Малко градище беше, че не разбрах?..... :lol: :lol:
Само да не си от Лозен, че ще ми стане лошо..... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....и случайно тука, някой да го познава този освен Н.Г. и аз май... :wink:
В Германия не е, като тука да залагаш капани за сом нощем с 3-и метровата си пластмасова лодка, дето вече е продаваш..
Ще те гепя, ако си ти.... :twisted: Бедна ти е фантазията...Още, като те видях за сефте и не те харесах....
Някой освен rado25 да го познава лично....?
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yco написа:
Ако беше Троли тука, щеше ....
Ееех, спомени.... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Няма спомени, искаме си го жув... :lol: и само за моята тема, аз ще се оправям с него и не ми тежи.. :D .., ще го пусна да се оправя само с хейтърите и ми е достатъчен.. :lol: :lol:
..ще ги сдъфче за секунди, като сом евтинджос Рапала двугърба.... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:
За една година тука са писали най-великите риболовци у нас, дори и Дончо..!
Дончо да е ловил сом на кльонк :wink: половината велики риболовци у нас още не знаеха какво е това :wink: Ристе,за неуважение към личноста те глобявам.... мраморната маса да е заредена и ракията изстудена :D :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:
За една година тука са писали най-великите риболовци у нас, дори и Дончо..! :lol:
:lol: :lol: :lol: А за новобранците -в кльонка-пак нищо не казваш :lol: :lol: :lol: същата глоба като на Дончо-и от мен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тя масата е заредена.. :wink: ама се опъвате нящо.... :D Март ги почваме... :wink: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

искам и сянка,да мога да гледам сомовете като се дигат да се хранят и ще ти ги показвам,има едни чалъми дето трябва да се знаят, стават едни балончета при дигане :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Така се прави на Мекиненса на Ебро, любимото място на Краси и на всеки европеец.... :wink:

Изображение

Благодаря и на Тоци и да гледа, а да не се оправдава.. :wink: , а после аз пак трябва да черпя ей, ...няма справедливост ей... :lol: :lol: освен за Дончо..... :lol: :lol: :lol: :lol: хмъ... :evil:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Днес си говорих с Н.Г. и ми каза, че язовира е преливал няколко дена на макс- 6 метра отгоре над преливника (то това макс ли е?-никой не знае.... :lol: ..
Ха смятайте сега 6 м х 150-200 м длжина на преливника по секунда за 6-ст дена.. :wink: .
Стефчо, как си с математиката за 3-и клас ла... :lol: :lol: ., ва.... :lol: , че гачели аз нящо не мога ра....... :lol: :lol:
Що спря да пишеш ва.... :lol: , довечера по Нова тв...ще дават за един женски ходжа-измамник :lol: :lol: .., много изпреварвам събитията ла, ...без да знам-нали Троли.... :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:.... Тоци и да гледа...
Какво да гледам ве Ице :lol: вуйчо ми живее на 600м от река Ебро :lol: в някво селце близо до голям град,само ми праща снимки да ме дразни :evil: .....Вика отивам в 9.00часа сабахлям и до 14.00часа и си тръгвам-хващам по 4-5 сома най-малкия 45кг а най-големия около 70-80кг. взимам си най-малкия или част от него и другите ги пускам във водата ако няма никой да ме види :shock: че иначе глоба-солена :roll: В раиона дето той живее и шарана дори е забранен да се връща в реката :( на 80км по на горе -в другата община,шарана може да се връща в реката ,но сома не :lol: Всяка година му обещавам да му ида на гости,и още не съм одил.Иначе е голям рибар вуйчо ми :lol: за 40 години риболов в БГ най голямата му риба е таранка 630гр. :lol: :lol: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”