Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моето любимо място за риболов
Модератор: dantho.mihov
Моето любимо място за риболов
Предлагам тази тема като място където всеки от съфорумниците може да си почине от тежките проблеми за решаване в останалата част от форума. разбира се и аз ви подкрепям и смятам да взема активно участие при всяка проява на форума , но за това до тук.
Нека всеки опише своето любимо място за риболов както той го вижда.
И така аз започвам.
Моето любимо място за риболов е яз. Доспат. Там съм почти всеки уикенд.
Обичам го заради хубавата природа, тишината и всички тези елементи на спокойствие които намирам там. Риболова не рядко пъти е много атрактивен. Рибата е абсолютно чиста и затова си вземам и за вкъщи понеже има места където предпочитам да не го правя. Като изключим моменти като този от преди 2 седмици пъстървата се лови по много различни начини и стръви. Също така има хубава и едра бабушка и уклей . Костура и каракудата също са супер. За шаран не ходя и не съм хващал на Доспат. Нямам предпочитано място на язовира по скоро следя рибата и отсядам на всякаде.Ловя на плувка и дъно и смятам тази година да си купя фидер и да му видя възможностите там. Когато язовира замръзне се получава уникален риболов и започва да ми става слабост.
Това мога да кажа за сега ако се сетя нещо по нататък ще допълня.
Нека всеки опише своето любимо място за риболов както той го вижда.
И така аз започвам.
Моето любимо място за риболов е яз. Доспат. Там съм почти всеки уикенд.
Обичам го заради хубавата природа, тишината и всички тези елементи на спокойствие които намирам там. Риболова не рядко пъти е много атрактивен. Рибата е абсолютно чиста и затова си вземам и за вкъщи понеже има места където предпочитам да не го правя. Като изключим моменти като този от преди 2 седмици пъстървата се лови по много различни начини и стръви. Също така има хубава и едра бабушка и уклей . Костура и каракудата също са супер. За шаран не ходя и не съм хващал на Доспат. Нямам предпочитано място на язовира по скоро следя рибата и отсядам на всякаде.Ловя на плувка и дъно и смятам тази година да си купя фидер и да му видя възможностите там. Когато язовира замръзне се получава уникален риболов и започва да ми става слабост.
Това мога да кажа за сега ако се сетя нещо по нататък ще допълня.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моето любимо място за риболов е един малък водоем на 2км. от града, но който ходя откакто се помня.Има много каракуда, лин също, но е рядкост да се хване(за 5 или 6 години риболовстване на този гьол имам извадени 5 лина) и що-годе добри шарани, но много хитри

Ето един шаран, койта хвана един комшия от въпросния гьол:

И един, който ми скъса през лятото на 2006г., а не беше от малките:

Ето един шаран, койта хвана един комшия от въпросния гьол:

И един, който ми скъса през лятото на 2006г., а не беше от малките:

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!