Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Конспирация та дрънка!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
dantho.mihov
- Модератор

Като се спомена за прогреса на техниката, я да ви разкажа една история от моя живот. Хем е интересна, хем е поучителна за българина.
Като млад агроном се случи една издънка с началството ми - не посрещнах първия секретар на Окръжния комитет на БКП в Бургас тогава. И за наказание ме натириха чак в Малко Търново. Там има едно село Бяла вода откъснато от света. Заобиколено цялото от гъста дъбова гора и кацнало на огромен склон. Долу далеч в ниското преминава река Велека. Имаше към 50 човека и кмета беше хем магазинер и кръчмар, хем и пощаджия. Как са се прехранвали толкова години, не го проумявам.
Та кмета ми разказва, че в селото за първи път са видели автомобил на живо някъде 60-те години. Появил се партиен деец с автомобила да агитира за новия живот.Ама не му вярвали. Мъжете недоверчиво разглеждали това чудо къде върви без впряг. И най-якия пехливанин решил да се пребори с него.
Застанал отпред и започнала борбата. Казва, че продължила дълго, ама колко - нямали са и часовници тогава.
Колата само въртяла гумите на място. Е, пехливанина се уморил накрая и бил победен.
Едва тогава приели, че агитиращия казвал истината за необходимостта от нов живот в селото.
Като млад агроном се случи една издънка с началството ми - не посрещнах първия секретар на Окръжния комитет на БКП в Бургас тогава. И за наказание ме натириха чак в Малко Търново. Там има едно село Бяла вода откъснато от света. Заобиколено цялото от гъста дъбова гора и кацнало на огромен склон. Долу далеч в ниското преминава река Велека. Имаше към 50 човека и кмета беше хем магазинер и кръчмар, хем и пощаджия. Как са се прехранвали толкова години, не го проумявам.
Та кмета ми разказва, че в селото за първи път са видели автомобил на живо някъде 60-те години. Появил се партиен деец с автомобила да агитира за новия живот.Ама не му вярвали. Мъжете недоверчиво разглеждали това чудо къде върви без впряг. И най-якия пехливанин решил да се пребори с него.
Застанал отпред и започнала борбата. Казва, че продължила дълго, ама колко - нямали са и часовници тогава.
Едва тогава приели, че агитиращия казвал истината за необходимостта от нов живот в селото.
- Диканаров
- кандидат преподавател

Данчо, има една друга приказка от по-предишни години, подобна на твоята. Твърди се, че е вярна! Да не повярваш, че е имало такова време без охрани, ескорти, забрани за отворени прозорци и т.н. Има много снимки как Царят кара влак, как сам си кара за Ситняково и Бистрица, та:
Оплаквали се хората от с.Дивотино, софийско с името на селото си и поканили цар Борис да дойде и да го промени. Отишъл Царят с брат си Кирил там, като той карал колата . Срещнали ги на мегдана. Питка със сол и чубрица, а тълпа както си трябва. И в желанието си да се покажат пред Царя, като много гостоприемни, накарали една жена да тури наръч слама пред мотора, та да си хапне. Царят се позавъртял и рекъл на брат си да кара на обратно, че името си било добре!
Та така си е останало и до сега! 
Оплаквали се хората от с.Дивотино, софийско с името на селото си и поканили цар Борис да дойде и да го промени. Отишъл Царят с брат си Кирил там, като той карал колата . Срещнали ги на мегдана. Питка със сол и чубрица, а тълпа както си трябва. И в желанието си да се покажат пред Царя, като много гостоприемни, накарали една жена да тури наръч слама пред мотора, та да си хапне. Царят се позавъртял и рекъл на брат си да кара на обратно, че името си било добре!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Днес обиколих "нивичката" да видя как е,прогрес има.Скоро да се маха този лед вече.

- GODzillata

Няма нищо по-убаво от лошото време!

Днес ме изписаа от болницата......2 седмици болнични и одене по Софаа ме очакват.

Днес ме изписаа от болницата......2 седмици болнични и одене по Софаа ме очакват.

Оправяй се,и като си готов за маса-свирни сбор да го полееме .
Риболовци.
- GODzillata

lusienn написа:Оправяй се,и като си готов за маса-свирни сбор да го полееме .
КОЙ го казва!

Днеска си оправих още един зъб,обаче още ми е сванато лицето от ляво-нерв някакъв-но
се оправим и аз.
Кире-не се лендзи-нали и ти си сванат в лицето
се оправим и аз.
Кире-не се лендзи-нали и ти си сванат в лицето
Риболовци.
- GODzillata

Ама тфа не ми пречи на

Наздраве групата.
Кире-харесай си от тука.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... OTv_27LWwQ" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; .
Аз съм на това.
У нашия магазин сега е на 5.90.
На промоция 4.90.
На тия цени варира-но се среща и на 6.30-6.60-в различните магазини.
Картонено вино не харесвам-щото от алуминиевата торба в което седи-се променя виното,към по лошо.
Кире-харесай си от тука.
Аз съм на това.
У нашия магазин сега е на 5.90.
На промоция 4.90.
На тия цени варира-но се среща и на 6.30-6.60-в различните магазини.
Картонено вино не харесвам-щото от алуминиевата торба в което седи-се променя виното,към по лошо.
Риболовци.
А колегата Станкоф-от гъбената тема станал на 32-да е жив и здрав,и да почерпи.
Да пише много риболовни репортажи и каквото той реши.
Да пише много риболовни репортажи и каквото той реши.
Риболовци.
- G.Petkov

GODzillata написа:Конспирация та дрънка! ...
Кире,
Кихни нещо повече, бре !
Какви са тия ильоменати ?????????
Не можах да вникна в сърцевината на събитието !
Може би, щото съм прост, а
Люси,lusienn написа:Наздраве групата...Картонено вино не харесвам ....
Само да не кажеш, че си сомелиер и в мазето на блока имаш винохранилище с прашасали бутилки
Иначе,
Наздраве и на теб !
Пък аз не обичам бутилираното вино, заради консервантите в него,
И с удоволствие пия вино от бъчва
Докарват ми го едни съграждани на Кире
- G.Petkov

Като стана дума за пиене,
Се сетих, че като се записвам на ултра ол инклузив, съм на пълна далавера на хотелите,
Щото нищо друго освен узо или ракия не пия !
Понякога по няколко джинчета - вечер
!
А жената е още по-крайна, тя пък практически алкохол не пие и само се тровка, че се явява спонсор
!
И все иска компенсации, обаче ги разбива от към десерти
!
Се сетих, че като се записвам на ултра ол инклузив, съм на пълна далавера на хотелите,
Щото нищо друго освен узо или ракия не пия !
Понякога по няколко джинчета - вечер
А жената е още по-крайна, тя пък практически алкохол не пие и само се тровка, че се явява спонсор
И все иска компенсации, обаче ги разбива от към десерти
G.Petkov написа:GODzillata написа:Конспирация та дрънка! ...
Кире,
Кихни нещо повече, бре !
Какви са тия ильоменати ?????????
Не можах да вникна в сърцевината на събитието !
Може би, щото съм прост, а!
Люси,lusienn написа:Наздраве групата...Картонено вино не харесвам ....
Само да не кажеш, че си сомелиер и в мазето на блока имаш винохранилище с прашасали бутилки!
Иначе,
Наздраве и на теб !
Пък аз не обичам бутилираното вино, заради консервантите в него,
И с удоволствие пия вино от бъчва!
Докарват ми го едни съграждани на Кире!
Добре си направил-във Видин правят също хубаво вино-писах преди време,ако си спомняш
Като се преместих на настоящия адрес правих ремонт,и оставих на майсторите 80 литра Видинско-
за месец му видяха сметката-Вуйчо ми и един Бате Божко риболовец-ама почина за жалост.
Вино и сега пътува по туби у София от всички краища на родината.
Риболовци.
- Павел Иванов

Тъй е Георге кът не одиш на кино ш страдаш непросветен
Не , че и по талавизията не дадоха филма на база който са направени изводите за илюминатите от дедукцията на Кире ама се пак
Иначе в реалността :
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%82%D0%B8" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
символи , има ги даже у нашите си кинти :
https://www.google.bg/search?biw=1280&b ... IoAQ&dpr=1" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D ... 80&bih=891" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
Някой пръкнали се между Юра и Перм пък твърдят , че и тва от там се е пръкнало

пп - инак думичка като сомелиер знаиш , а ильоменат не знаиш
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%82%D0%B8" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
символи , има ги даже у нашите си кинти :
https://www.google.bg/search?biw=1280&b ... IoAQ&dpr=1" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D ... 80&bih=891" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
Някой пръкнали се между Юра и Перм пък твърдят , че и тва от там се е пръкнало

пп - инак думичка като сомелиер знаиш , а ильоменат не знаиш
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов