Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Инфо за р. Струма!
Мале мен как са ме гледалииии, като тресна некой клен кило и като наджапам и го придържам леко докато се освести и тръгне само се овъртам некой да не набие
даже са ме питали ама ако нема да зимаш дай ми ги 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Това е Струма от 05.02.2015г. в Невестино. Като преди 4-5 дни на последната снимка се вижда кейчето и нивото е било 15 см над пода, т.е. заливало го е. Нивото е паднало но дано няма нови наводнения.
- Прикачени файлове
-
- P2050011.JPG (1.11 MiB) Преглеждано 1649 пъти
-
- P2050007.JPG (1.49 MiB) Преглеждано 1649 пъти
-
- P2050001.JPG (1.49 MiB) Преглеждано 1649 пъти
-
- P2050005.JPG (1.56 MiB) Преглеждано 1649 пъти
Последно промяна от fishingman на Пет Фев 06, 2015 12:42 pm, променено общо 1 път.
Прогнозата за днес е за още по обилни валежи .От снимките се вижда че реката си е голяма и още вода ще дойде ,не ми се мисли !
Дано да няма бедствия. Другото каквото ще да е. На риба - лятото.
- prodigy666
- разбира нещата
на Покровнишкия мост при Благоев реката е огромна с 30 40 см нагоре от преди 2-3 дена на места е широка около 100 метра 

-
- ще става разбирач
На Железница е още по голям ад.
Реката преди тунела която минава под пътя е прииждала, изровила е бреговете си и е насипала много камъни. Струма е разрушила бреговете и е възможно на места лятото да се появят лунни паизажи.Никога не е било толкова зле..
Реката преди тунела която минава под пътя е прииждала, изровила е бреговете си и е насипала много камъни. Струма е разрушила бреговете и е възможно на места лятото да се появят лунни паизажи.Никога не е било толкова зле..
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Мен един местен елемент ми се караше, че ги пускам и пращаше внука си да идва да ми проси скобарите, добре го възпитаваше от млад... Естествено, като му обясних на детето, че за да има и занапред е добре да се пускат и аз ги ловя само за удоволствие ме изгледа като извънземно, ама като го учат за касапин, на чуждите хора ли да вярва ? А дядката след като съвсем изнагля и още малко от въдицата щеше да ми вземе рибата на висок тон му обясних, че може той да последва рибите, а не те него, и си отиде да си мърмори някъде другаде...
Абе не е ли да си ловиш на някое закътано място по реката не е кеф, но по Струма не ги знам местата, други са моите реки, та ща не ща съм насред панаира, тургам капаците и това е...
Абе не е ли да си ловиш на някое закътано място по реката не е кеф, но по Струма не ги знам местата, други са моите реки, та ща не ща съм насред панаира, тургам капаците и това е...

-
- фен клуб-скобар
Спокойно аз ги знам на СтрумаSkellington написа:Мен един местен елемент ми се караше, че ги пускам и пращаше внука си да идва да ми проси скобарите, добре го възпитаваше от млад... Естествено, като му обясних на детето, че за да има и занапред е добре да се пускат и аз ги ловя само за удоволствие ме изгледа като извънземно, ама като го учат за касапин, на чуждите хора ли да вярва ? А дядката след като съвсем изнагля и още малко от въдицата щеше да ми вземе рибата на висок тон му обясних, че може той да последва рибите, а не те него, и си отиде да си мърмори някъде другаде...

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Кво става... никой не пише да не би да няма риболов ?

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
-
- фен клуб-скобар
Кога ловят пишат иначе тихичката леля Веска 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Сега от басейно най - вече.
- daanndo
- фен клуб-скобар
някой желаещ за разходка с цел туризъм
по горното течение на струма-лобош,жабляно,земен,невестино?

- daanndo
- фен клуб-скобар
Направих си една разходка до Невестино,даже и похвърлях,имаше и хора с по 1-2 риби
аз хванах една люспа от скоба
яко студ и вятър
те я и конявска планина-приказка

Ако не вали след седмица ще сляза до реката и аз.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Дават го да не вали,а и тоя студ дето стегна няма и да топи.Така че в неделя ще откривам.