Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Любим водоем!
Модератор: dantho.mihov
Според мен нямам любим водоем,щом затръшна входната врата зад мен всички водоеми ми стават любими,Марица,Жребеца,Йовковци,Доспат,Батак....къде
ми то навсякаде омайно,на всеки водоем отиваш със тръпка,че там днес ще е най,най...може и капо да се върнеш но остава частица в теб,че си бил на най-любимия водоем.И...утре с нагласата пак да тръшнеш вратата,пък където ти видят очите

-
- кандидат преподавател
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Любим водоем!
Хубава тема,понеже съм сравнително отскоро във форумите все още несъм обходил всичките.Не че се чувствам задължен да участвам във всеки,но този си е по своему готин.Това е като да споделяш с приятели за бивши и настоящи любовни похождения.За 38 години ходене по водоемите имам и добри ,и лоши излети,но това не ги прави любими или омразни.Самото присъствие на водоем,река или голяма локва си е тръпка.Но най често ходя по р.Янтра и старите и корита около с.Куцина,защото жена ми е от там, от селото де
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- разбира нещата
Здравейте.
Моя любим водоем е яз.Батак и по точно "дупката" след контра стената
Този водоем ми е донесъл толкова много положителни емоции, че ще го помня цял живот.
Ето я въпросната "дупка".

Водоема през лятото е спокоен и дава възможност да се любуваш на природата непосредствено до огъня и скарата

Батак винаги ще има специално място в сърцето.
Иначе водоема на,който съм отраснал е р.Пясъчник.На нея съм ловил с първата си въдица направена от руски телескоп(ония жълтите тежки телескопи)
Наслука колеги!
Моя любим водоем е яз.Батак и по точно "дупката" след контра стената

Този водоем ми е донесъл толкова много положителни емоции, че ще го помня цял живот.
Ето я въпросната "дупка".

Водоема през лятото е спокоен и дава възможност да се любуваш на природата непосредствено до огъня и скарата

Батак винаги ще има специално място в сърцето.
Иначе водоема на,който съм отраснал е р.Пясъчник.На нея съм ловил с първата си въдица направена от руски телескоп(ония жълтите тежки телескопи)
Наслука колеги!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка: