Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Мале мале големи критерии в риболова имате 

ORadev написа:Щом Бат Суни е там , Миро Мачтайма е там що да търсим рибата .................![]()
![]()

На тези места има храна за цял месец напред ,така че

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Заради птичи грип забраняват риболова. Това прочетох в dir.bg
В Русенско се забраняват любителският риболов и ловът на пернат дивеч - това са част от превантивните мерки срещу птичи грип.
Това реши на извънредно заседание областната епизоотична комисия.
Директорът на областната дирекция по безопасност на храните д-р Адриан Райков съобщи, че в Русенско няма огнища на заболяването.
По време на заседанието беше взето решение собствениците на домашни птици да не ги допускат да излизат извън дворовете и да съхраняват фуражите само в закрити помещения.
В областта се забранява и организирането на изложби и пазари на домашни птици.
По време на заседанието стана ясно, че в Русенско се отглеждат 100 000 свине и 700 000 птици, като областният управител Стефко Бурджиев заяви, че това налага фермерите да бъдат много внимателни.
В Русенско се забраняват любителският риболов и ловът на пернат дивеч - това са част от превантивните мерки срещу птичи грип.
Това реши на извънредно заседание областната епизоотична комисия.
Директорът на областната дирекция по безопасност на храните д-р Адриан Райков съобщи, че в Русенско няма огнища на заболяването.
По време на заседанието беше взето решение собствениците на домашни птици да не ги допускат да излизат извън дворовете и да съхраняват фуражите само в закрити помещения.
В областта се забранява и организирането на изложби и пазари на домашни птици.
По време на заседанието стана ясно, че в Русенско се отглеждат 100 000 свине и 700 000 птици, като областният управител Стефко Бурджиев заяви, че това налага фермерите да бъдат много внимателни.
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Явно си познавач,,, сподели някои от твойте критерийplwned написа:Мале мале големи критерии в риболова имате

Заради подобни постове и тази година темата отива към Кошарна.
Миро не ме разбра не съм искал да Ви засегна
Пък и никога не съм напирал да знам повече от Вас и за мен никога не ми е "кисело гроздето" точно на дунава и точно сред все "РАЗБИРАЧИ от едно време". Мога и примери много да дам .. без да се "хваля" и да изглеждам на "голям тарикат"
П.П И за да неостана като предния път неразбран от Вас имах предвид критериите за мястото на риболов парапети и т.н .. Нищо лично

П.П И за да неостана като предния път неразбран от Вас имах предвид критериите за мястото на риболов парапети и т.н .. Нищо лично

Хаха, щом няма да се мерите кой е по-голям рибар, сподели какви са твоите критерии за място на риболов, че стана интересноplwned написа:Миро не ме разбра не съм искал да Ви засегнаПък и никога не съм напирал да знам повече от Вас и за мен никога не ми е "кисело гроздето" точно на дунава и точно сред все "РАЗБИРАЧИ от едно време". Мога и примери много да дам .. без да се "хваля" и да изглеждам на "голям тарикат"
![]()
П.П И за да неостана като предния път неразбран от Вас имах предвид критериите за мястото на риболов парапети и т.н .. Нищо лично![]()

Вие с Миро хубаво му разбирате на риболова, ама вземете напишете нещо градивно в тази тема, някоя тънкост, поглед върху нещата на Дунава, че останахме малко такива хора.

А не, Благодаря.. мина ми мерака и желанието отдавна да пиша по форуми..Защото в момента ако се отиде на "великия парапет" както всички бяха пред канала и рубишипса сега всички са във върбите щото не съм критерии както винаги и неразбирам
И сам войнът е войн.
Градивно на реката опити и проби на стръв, места, дълбочини и т.н... Критерии за място нямам имам си предпочитани места и нищо повече от там нататък аз си знам 
П.П ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на виното лозята там и влюбените в риболова
Забъркал съм си храната градивното в нея е че съм я увлажнил главно с червено вино и подсолил със домашна пастърмичка ай утре съм за риби

П.П ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на виното лозята там и влюбените в риболова

Здравейте на всички риболовци от нашия град ! Дано тази тема се съживи и пише (споделя ) повечко и по често в нея !
Има ли някакъв смисъл да правя опит за риболов на ферибота ?
поздрави
поздрави
Не, не ме разбраplwned написа:А не, Благодаря.. мина ми мерака и желанието отдавна да пиша по форуми..Защото в момента ако се отиде на "великия парапет" както всички бяха пред канала и рубишипса сега всички са във върбите щото не съм критерии както винаги и неразбирамИ сам войнът е войн.
Градивно на реката опити и проби на стръв, места, дълбочини и т.н... Критерии за място нямам имам си предпочитани места и нищо повече от там нататък аз си знам
П.П ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на виното лозята там и влюбените в риболоваЗабъркал съм си храната градивното в нея е че съм я увлажнил главно с червено вино и подсолил със домашна пастърмичка ай утре съм за риби
![]()

Ама не си бил сам войн, понеже аз и ощя няколко човека, ловим отдавна там

Абе я кажи как се казваш, аз само там ходя да ловя от 1 месец и повече сигурно, от време на време(като говорим за района топлата) - все трябва да сме се засякли понеже кълве основно на едно място

И сега какво излезе, че с Бай Иван, Бай Симо, аз и ти сме основоположници на това място върбите - щом когато всички ловяха на парапета, ние сме ловили там.

Ей сега вече му направихме голяма реклама и като се пооправи времето ще буде юрошшшш

Тази тема ще се съживи, когато повече хора започнат да пишат градивни неща в нея, а не чакат да прочетат къде кълве, за да отидат за рибаgladius1 написа:Здравейте на всички риболовци от нашия град ! Дано тази тема се съживи и пише (споделя ) повечко и по често в нея !
поздрави

За ферибота нямам инфо - там се водеше май, че си бракониер като ловиш

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Охооо...не само, че ловите риби, а и места не останали
На мен ми свърши ловния сезон и влизам в боя! Касаба, пази едно местенце ...пъстърмата и суджука от мен 

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
Малко прясно инфо относно ,, ферибота "
Лови се главно бабушка ,косат и костур
Наслука на всички !
Наслука на всички !
Сподели малко повече информация за костура колко е голям- на времето преди повече от 10 години ходех за костур в него район и излизаха по 700-800гр, но от тогава не съм виждал да излизат такъв калибър дори и на половината по нашия край.gladius1 написа:Малко прясно инфо относно ,, ферибота "
Наслука на всички !

Последните костури, които видях бяха около 150-те грама . Иначе аз есента ходех специално за костур там... На малко рибе с директен и излизаха екземпляри между 100 и 300 грама . Беше голям кеф особено тези от 300 гр. на директния... Тогава за няколко часа съм правил 20+ бр.
Казвали са ми че имало и костури по над 500 гр. ,но такава слука нямах...
Живот и здраве...
Казвали са ми че имало и костури по над 500 гр. ,но такава слука нямах...
Живот и здраве...