Не е за вярване!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Не е за вярване!

Мнение от ribata92 »

Тва си мисля,че е някаква измама:

http://tnt.dir.bg/_wm/pbasic/?df=481364

но пък ако е истина..
То риба има ама водата е повече.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

За съжаление :( :( :( това си е май живата истина. :evil:
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Мисля , че темата вече е обсъждана :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
kalin4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kalin4o »

Това е самата истина. :( Преди време бях чел ,че ги избиват.
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

жалко за тюлените
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

nikejo написа:Мисля , че темата вече е обсъждана :!:
И то няколко пъти, доколкото си спомням аз :!:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

nikejo написа:Мисля , че темата вече е обсъждана :!:
Да,ама не четат.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Е някой ден ще се научат и да четат :roll: Но незнам защо така сложно се възприемат нещата.Ловът е позволен , а съм виждал доста по брутални снимки на елени, сърни , диви прасета и т.н. Мисля че това е направено с цел някаква спекулация и са избрани най-кървавите снимки за да се впечатлят хората . Не съм наясно дали ловът на тия животники е позволен , но ако е така , просто няма какво да дискутираме , ловците имат право да ги ловуват , а с какво оръжие ( пушка , арбалет , копие , лък и т.н. ) вече те си избират.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

nikejo написа:Е някой ден ще се научат и да четат :roll: Но незнам защо така сложно се възприемат нещата.Ловът е позволен , а съм виждал доста по брутални снимки на елени, сърни , диви прасета и т.н. Мисля че това е направено с цел някаква спекулация и са избрани най-кървавите снимки за да се впечатлят хората . Не съм наясно дали ловът на тия животники е позволен , но ако е така , просто няма какво да дискутираме , ловците имат право да ги ловуват , а с какво оръжие ( пушка , арбалет , копие , лък и т.н. ) вече те си избират.
Ще те продължа малко.При това животните почти нямат шанс,ако ги забележи ловеца.А ние търсим рибата,и тя ако иска се хваща.Ловеца си стои на пусията,пускат кучетата да търсят дивеча,и пак те му го докарват на гюме.
Оспамих малко темата,ама тук някои за две малки рибета,вадят колегите бракониери.Но пак е добре,от повече 15000 регистрирани,половината да се научим да връщаме маломера,все е нещо като победа.С времето и другите ще се научат.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Бе що някой не писа ,че се трепят така и змии и всякакви други караконджоли грозни.Аман от красиви мутри,сяко същество има право на живот. Ама НЕ някой сякаш имат по-голямо право,тъй ли?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Верно бе , за това не се бях сетил :evil: Значи тепаш животно ( тюлен ) - ставаш бракониер :!: Тепаш животно ( вълк ) - ставаш герой :!: Който не знае , вълците се преследват с цел УНИЩОЖАВАНЕ , а който убие вълк освен че му дават ПАРИЧНА НАГРАДА , му дават и кубик дърва :shock: А сега , къде е фатката , едни животни по-равни от други , то като при хората бе , всички сме равни пред закона , ама едни малко повече :evil:
snegk

Мнение от snegk »

Сещам се за едина фраза от един филм"за кучета и котки,може за свини не може :lol: Иначе това е тема която няма край,винаги ще има за и против.За лова има закони,но и те не се спазват.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Само да добавя,че при риболов можеш да върнеш рибата а при лова не можеш да дадеш втори шанс на сърната която те е гледала с големите си очи а ти си и пръснал главата.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:Сещам се за едина фраза от един филм"за кучета и котки,може за свини не може :lol: Иначе това е тема която няма край,винаги ще има за и против.За лова има закони,но и те не се спазват.
филма се казва "опасен чар" и сьм бая пристрастен кьм него :lol: сьвсем наскоро бая се ядосах за така наречените УЖАСНИ ВРЕДИТЕЛИ-КОРМОРАНИТЕ :wink: та викаш,илия-за кучета и котки МОЖЕ,ама за прасета НЕ МОЖЕ....или както в сьщия филм "ммда-в днешно време не се казва ЩЕ СКОВА КОЧИНА...в днешно време се казва ЩЕ РЕАЛИЗИРАМ КОЧИНА...като са ви толко нежни душичките-не се занимавайте сьс ЗЛОТО по света :idea: нито ще го коригирате,нито ще го поправите..около двайсе линка,кьде по гадни сега мога да ви натреса,ама си викам,че нема мноо смисьл..чететте повечко Йовков и биографията на андрей чикатило и си вадете нужните изводи :lol: то,гадовете няма да свьршат-някои от нас сьщо са такива сигурно :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

fider написа:Само да добавя,че при риболов можеш да върнеш рибата а при лова не можеш да дадеш втори шанс на сърната която те е гледала с големите си очи а ти си и пръснал главата.
Туй може да го кажеш на някоя заргана или малко калканче нагълтали куката до карантиите.Да спрем да ловим ли?И да не бъда разбран грешно ,не бих трепал така тюленчетата,за "спорт".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”