Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Не е за вярване!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Не е за вярване!
То риба има ама водата е повече.
- Николай Неделков
- учете се от него
Мисля , че темата вече е обсъждана 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
Е някой ден ще се научат и да четат
Но незнам защо така сложно се възприемат нещата.Ловът е позволен , а съм виждал доста по брутални снимки на елени, сърни , диви прасета и т.н. Мисля че това е направено с цел някаква спекулация и са избрани най-кървавите снимки за да се впечатлят хората . Не съм наясно дали ловът на тия животники е позволен , но ако е така , просто няма какво да дискутираме , ловците имат право да ги ловуват , а с какво оръжие ( пушка , арбалет , копие , лък и т.н. ) вече те си избират.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ще те продължа малко.При това животните почти нямат шанс,ако ги забележи ловеца.А ние търсим рибата,и тя ако иска се хваща.Ловеца си стои на пусията,пускат кучетата да търсят дивеча,и пак те му го докарват на гюме.nikejo написа:Е някой ден ще се научат и да четатНо незнам защо така сложно се възприемат нещата.Ловът е позволен , а съм виждал доста по брутални снимки на елени, сърни , диви прасета и т.н. Мисля че това е направено с цел някаква спекулация и са избрани най-кървавите снимки за да се впечатлят хората . Не съм наясно дали ловът на тия животники е позволен , но ако е така , просто няма какво да дискутираме , ловците имат право да ги ловуват , а с какво оръжие ( пушка , арбалет , копие , лък и т.н. ) вече те си избират.
Оспамих малко темата,ама тук някои за две малки рибета,вадят колегите бракониери.Но пак е добре,от повече 15000 регистрирани,половината да се научим да връщаме маломера,все е нещо като победа.С времето и другите ще се научат.
- Николай Неделков
- учете се от него
Верно бе , за това не се бях сетил
Значи тепаш животно ( тюлен ) - ставаш бракониер
Тепаш животно ( вълк ) - ставаш герой
Който не знае , вълците се преследват с цел УНИЩОЖАВАНЕ , а който убие вълк освен че му дават ПАРИЧНА НАГРАДА , му дават и кубик дърва
А сега , къде е фатката , едни животни по-равни от други , то като при хората бе , всички сме равни пред закона , ама едни малко повече 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
филма се казва "опасен чар" и сьм бая пристрастен кьм негоsnegk написа:Сещам се за едина фраза от един филм"за кучета и котки,може за свини не можеИначе това е тема която няма край,винаги ще има за и против.За лова има закони,но и те не се спазват.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Моряка
- кандидат преподавател
Туй може да го кажеш на някоя заргана или малко калканче нагълтали куката до карантиите.Да спрем да ловим ли?И да не бъда разбран грешно ,не бих трепал така тюленчетата,за "спорт".fider написа:Само да добавя,че при риболов можеш да върнеш рибата а при лова не можеш да дадеш втори шанс на сърната която те е гледала с големите си очи а ти си и пръснал главата.