Търся си нов мач и макара

Модератор: Paublo_Eskobar

Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Търся си нов мач и макара

Мнение от Limanov »

Ако не те притеснява че е втора ръка виж тази http://olx.bg/makara-shimano-stradic-4000gtm-i70204582" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

За нова мачовия Shimano Exage 3000 е добър вариант само внимавай че някой магазини надуват цените, нормално е около 130 лв.

http://best-fishing.eu/shimano-exage-30 ... 1%80%D0%B0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

И друго всички макари и пръчки Shimano имат 3 годишна гаранция от вносителя FilStar и им се издава попълнена гаранционна карта с дата, подпис и печат. Изисквай я от магазина било от Online или реален, че някой се правят на ударени и не я дават!

Успех :)
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Shimano Exage 3000 е перфектния избор за не много пари ,а луфтовете за които говорят колегите са до бройка според мен ,имал съм и 3000 в момента имам 4000 размер и не съм забелязал кой знае какви луфтове :)
NikolaiManolov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от NikolaiManolov »

Моят съвет към колегата е да на харчи много пари, понеже сега прохожда в плувкарския риболов. За 150 лева спокойно може да си направи един комплект. Нека да инвестира повече пари в ходене на риболов, литература, захранки, , плувки, куки, влакна, прашки и след време, когато понапредне-нека си купи нещо наистина хубаво!
sidoto
новобранец
новобранец

Мнение от sidoto »

Благодаря на всички за отговорите, днес мисля да ходя да си взема нещата. Не съм решил твърдо, тъй като ще последвам съвета "око да види, ръка да пипне".
Също така ще гледам да не ходя към високите суми.

Дано скоро да мога да се похваля.
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

NikolaiManolov написа:Моят съвет към колегата е да на харчи много пари, понеже сега прохожда в плувкарския риболов. За 150 лева спокойно може да си направи един комплект. Нека да инвестира повече пари в ходене на риболов, литература, зaхранки, , плувки, куки, влакна, прашки и след време, когато понапредне-нека си купи нещо наистина хубаво!
Не e лошо,като зaмисъл :idea:
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
sidoto
новобранец
новобранец

Мнение от sidoto »

Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Честито и много рибоци с новите придобивки!!!
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

sidoto написа:Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25
Добър избор колега :)
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

sidoto написа:Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25
Привет колега,като за начинаещ 3,90м. ми се струва много добре решение.Когато навлезеш в риболова на мач,ти ще си прецениш най-добре дали ти трябва по-дълъг мач,както ти беше писал в началото 4,20м.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Честито колега.За Ексейджа няма да съжаляваш,а за мача ще чакам да споделиш впечатления.Успех.
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

StaAnt написа:
Честито колега.За Ексейджа няма да съжаляваш,а за мача ще чакам да споделиш впечатления.Успех.
Колега,този ексейдж е с двойна дръжка нали?
sidoto
новобранец
новобранец

Мнение от sidoto »

Здравейте,

Мерси, мерси :)

@StaAnt,
Ще споделя след 2 седмици след като направя поне 2 излета :)

kevlar,
Да, с двойна дръжка е колега.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”