Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Търся си нов мач и макара
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Търся си нов мач и макара
Ако не те притеснява че е втора ръка виж тази http://olx.bg/makara-shimano-stradic-4000gtm-i70204582" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
За нова мачовия Shimano Exage 3000 е добър вариант само внимавай че някой магазини надуват цените, нормално е около 130 лв.
http://best-fishing.eu/shimano-exage-30 ... 1%80%D0%B0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
И друго всички макари и пръчки Shimano имат 3 годишна гаранция от вносителя FilStar и им се издава попълнена гаранционна карта с дата, подпис и печат. Изисквай я от магазина било от Online или реален, че някой се правят на ударени и не я дават!
Успех
За нова мачовия Shimano Exage 3000 е добър вариант само внимавай че някой магазини надуват цените, нормално е около 130 лв.
http://best-fishing.eu/shimano-exage-30 ... 1%80%D0%B0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
И друго всички макари и пръчки Shimano имат 3 годишна гаранция от вносителя FilStar и им се издава попълнена гаранционна карта с дата, подпис и печат. Изисквай я от магазина било от Online или реален, че някой се правят на ударени и не я дават!
Успех

- М. Сталев
- разбира нещата
Shimano Exage 3000 е перфектния избор за не много пари ,а луфтовете за които говорят колегите са до бройка според мен ,имал съм и 3000 в момента имам 4000 размер и не съм забелязал кой знае какви луфтове 

-
- научил се да хвърля
Моят съвет към колегата е да на харчи много пари, понеже сега прохожда в плувкарския риболов. За 150 лева спокойно може да си направи един комплект. Нека да инвестира повече пари в ходене на риболов, литература, захранки, , плувки, куки, влакна, прашки и след време, когато понапредне-нека си купи нещо наистина хубаво!
Благодаря на всички за отговорите, днес мисля да ходя да си взема нещата. Не съм решил твърдо, тъй като ще последвам съвета "око да види, ръка да пипне".
Също така ще гледам да не ходя към високите суми.
Дано скоро да мога да се похваля.
Също така ще гледам да не ходя към високите суми.
Дано скоро да мога да се похваля.
Не e лошо,като зaмисълNikolaiManolov написа:Моят съвет към колегата е да на харчи много пари, понеже сега прохожда в плувкарския риболов. За 150 лева спокойно може да си направи един комплект. Нека да инвестира повече пари в ходене на риболов, литература, зaхранки, , плувки, куки, влакна, прашки и след време, когато понапредне-нека си купи нещо наистина хубаво!

''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25
- Sorcerer
- научил се да хвърля
Честито и много рибоци с новите придобивки!!!
-
- ще става разбирач
Добър избор колегаsidoto написа:Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25

Привет колега,като за начинаещ 3,90м. ми се струва много добре решение.Когато навлезеш в риболова на мач,ти ще си прецениш най-добре дали ти трябва по-дълъг мач,както ти беше писал в началото 4,20м.sidoto написа:Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- StaAnt
- ще става разбирач
Честито колега.За Ексейджа няма да съжаляваш,а за мача ще чакам да споделиш впечатления.Успех.sidoto написа:Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25
Колега,този ексейдж е с двойна дръжка нали?StaAnt написа:Честито колега.За Ексейджа няма да съжаляваш,а за мача ще чакам да споделиш впечатления.Успех.sidoto написа:Замина пичове... най-много ми хареса Тика Уинър с Ексейдж. 3.90, 8-25
Здравейте,
Мерси, мерси
@StaAnt,
Ще споделя след 2 седмици след като направя поне 2 излета
kevlar,
Да, с двойна дръжка е колега.
Мерси, мерси

@StaAnt,
Ще споделя след 2 седмици след като направя поне 2 излета

kevlar,
Да, с двойна дръжка е колега.