Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

yco написа:
Имаме си шифър..... :wink: казва се Клаудия..... :lol: май беше шлифер.... :lol: :lol: :lol:
Не ви знам ТАЙНИТЕ :lol: :lol: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ще ги научиш ...на сила.. :lol: ..ако не можеш да помниш..... :lol:
-Аз примерно се отказах от обучението по кльонк.... :lol: , щото ми назначиха Дончо Великолепни-Мастер Малагата АС...... :lol: :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа: -Аз примерно се отказах от обучението по кльонк.... :lol: , щото ми назначиха Дончо Великолепни-Мастер Малагата АС...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Че кво се оплакваш веееее :lol: :lol: :lol: Човека само за
Don4o_62 написа: мраморната маса
ти говори-и па не си доволен,че то моиш ли по добре да се научиш-преподадено от мраморната маса :lol: :lol: :lol: виж аз пред компа нищо не разбрах...... :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Абе,....Тоци,.. ти с мен ли ще се бориш ра.... :lol: :lol: ...вдигам на едно кило..........мизата... :lol: :lol: след това на 3-ри... :lol: :lol: :lol:

Изображение

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Кой ще познае модела...а.?...Краси112-няма право да се обажда... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...ама има едни дето много послъгват за 17-20 и отгоре кила барабар... :lol:,
..я по-полека де....ние не сме аджамии... :lol: ., ако искате да се преборим a... :lol: ..шмекери такива...... :lol: :lol: :lol: на вързано и на Иедро, както го обичате.. :lol: :lol: :lol: ..:mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Та на въпроса...тиии.. :lol: :lol: . Тоци:- Правиш ли си тежести по три кила за сом?. :lol: :lol: :lol: .....някой ще се изнерви май.... :lol: ..те нямат, някои такива въдици да вдигнат такова чудо (освен Краси, Ломският и Янко)... :wink: , поне така пише им на прътите ...до 400 драмя сурово мясо....ядем на захапка... :lol: :lol: :lol: ..тях ги уважавам, щото гледат малко в лека перспектива.... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Дори чух, че Поморийският има заявка за 300 бройки от завода...стига де... :wink: :lol: , като хвана големият, тогава ще ви кажа модела.....:lol: :lol: :lol:
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Don4o_62 написа:
yco написа:.....още не съм го изгледал целият ...ама върви..,
...та ама много ми хареса израза- Леко го вкарваш и рязко го изкарваш.. :lol: ..чу ли Дончо....ся... :lol: :lol:
ти остай някоя бутилка от винцето дето те разприказва и кара да пишеш толко много :D ,Тоци да запази кльонките и на пролет ще ви изпитвам на мраморната маса по шестобалната система :D
Ей цяла зима се търсите и се каните
А дано лятото да са збарате :D

Преди години имах един колега бай Илия вече не е между живите вечна му памет
Та голям зевзек беше
Едно гоче от Асково му вика абе бай Илия ща е....в г....
А той аман бе само ме лъжеш :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

За Помориеее....Дончо да не гледа, че има лоши очи....кестеняви.... :lol: :lol:

Га ще ядем -Кестени със сом....а Тоци....от мен са кестените, а от тебе....Сом-самагон (сам се гони) :lol: :lol: :lol:

Тихо, не ни виждат още... :lol: :lol:

http://rutube.ru/video/f33136d9d3c60a9c ... afa140ae1/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

yco написа:Дори чух, че Поморийският има заявка за 300 бройки от завода...стига де... :wink: :lol: , като хвана големият, тогава ще ви кажа модела.....:lol: :lol: :lol:
Като за начало :lol: :lol: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

На маса....Христоалабалакис като чуй за софра на неговата маса и завърта мохабета като голям сом руска лодка :D
Тоци,спомена за ударите....но първо почна с ВРЕМЕТО ВЗЕ ДА СЕ РАЗВАЛЯ :wink:,впоследствие лошото време по принцип и вятъра се усилва :wink: ,вземал на вятър :lol: имате ветрове в главата :lol: ,активира се от развалянето на времето,бързосменящо се налягане и т.н.,а някой от разбиращите от вятър :lol: да каже що взема на вятър,без да повтаря че дребната риба отива надолу и го провокира,всичко е първопричината,ЛОШОТО ВРЕМЕ,пък ако и загърми тогава вече успеха е на 90 пр. но не е желателно при гръмотевици да си във водата,ял съм го и чувството е кофти,вярно че и имаше веднага удари като загърмя,но като излезе и силния дащен вятър за някой :lol: спря :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не ми говори за лош вятър, преди две седмици от там е минал ураган.. :twisted: ..на наркопа му отнесъл покрива, на мен само 5-ет керемиди.... :?
Питах към колко километра е бил? ..Казаха ми, че нямало 200 ама 150 със сигурност... :shock: :lol: ...По това време, нито в Ивайловград така е духало, нито в Кърджали..
а влез във водата де... :cry:
Айде да става обяд и да си ходя на село, ще има май. :lol: ...директно влкючване специално за Дончо.. :mrgreen: :drinkers: :lol:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Измери ли и максималния драг с шаранджийския кантар!

Изображение
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Diman написа:Измери ли и максималния драг с шаранджийския кантар!

Изображение
Какво пък ся :roll: макарето не ти аресва... :lol: имам клип с 11кг. драг -щото повече пръчката не може да вдигне-на сухо :oops: На 11кг. макарата е настроена до кум средата на затягане на драга :wink: има още зза стягане :lol: а и изобщо не влиза в отсега на заключване на драга-дето му викаш (максимален драг) отделно има втора скорост по-мощна и няква врътка отзад :lol: дето не знам за кво е-но мисля че пак е нещо свързано с драга :roll: По твое желание мога да ти пусна клипа-само да не кажат пак че рекламираме нещо :lol: без да знаят -че една с друка въдижците са ми различни-и че само ги троша-а не ги рекламирам :lol: :lol: :rolleyes: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”