Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Тоци не съм ги гледал филмите.
Бранко не сте казали не сме тръгнали. Тоци колко пъти го канех-далеко му било, на другият -близко.... :lol:
Един рак от кривите и аз го разкарвах един ден, ама нищо не барна. Тия с опашките не съм ги забелязал да има.. :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристе,тия дългите раци живеят в чиста вода,горе затова са се навъдили а в долния и твоя няма и да видиш,че от Студения всичките лайна от курбани,байрями и ОЦК - та, вървят в твоя
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Някои го ядът, аз не съм опитвал, ама какво ли има в един рак.., щипките ли само се ядат....?
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ице,ако ходиш да си наглеждаш камилите,тури един термометър у водата :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, сега ти препрочитам писанията отново и снимките, и гледам монтажа... :wink: , кажи ся, колко сома имаш на единичката и колко на тройката от тези 20, които си хванал миналата година?
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yankosan написа:Ице,ако ходиш да си наглеждаш камилите,тури един термометър у водата :wink:
Знам и не казвам, щото Тоци вече ме изпреварил без да се обади дори. :lol: ..уж приятели сме били... :wink: :lol: :lol:

Дори сънувах, че днес е за сом на Цонево..... :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Тоци, сега ти препрочитам писанията отново и снимките, и гледам монтажа... :wink: , кажи ся, колко сома имаш на единичката и колко на тройката от тези 20, които си хванал миналата година?
Ице,всичките са ми на единички-защото цяла година ловх със две единични :lol: за тая година съм си направил монтажи с единична и тройна,ама още не съм ловил така-тази година ще си позволя и тройна кука в монтажа-щото мисля да минавам на твърда лодка РИП,в по-лошия случай на само на твърда лодка :lol: :lol: :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа: :

Дори сънувах, че днес е за сом на Цонево..... :lol:
Щеше да е за сом,днес,ама му дойдоха купувачи и му купиха деигателя :lol: :lol: :lol: Ся тея дни ще ходя на гости на Бранко в Пловдив :mrgreen: че една хонда и една ямаха има там Убави :lol: вече с нещо 4-тири такта мислим.Ама убаво време брейййййй :lol: само за сом беше... :mrgreen: :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

yco написа:
yankosan написа:Ице,ако....
Знам и не казвам...
Tа колко е... :axe:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не знам, ама гледам да те ядосам че се криеш нящо..., много студена вода се е изсипала от горе и не вярвам да е повече от 7-8.... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци аз мислих във Варна да ходя да си купувам двигател... :lol: , а ти в Пловдив. :lol:
Има нещо дълбоко сбъркано :lol: ..в системата на втората употреба при двигателите, дори и при 4-и тактовите... :lol: :lol: :lol: ., разликата не е голяма, по-добре вземи си нов... :wink:
Ама ти си знаеш де... :wink: :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ице :lol: :lol: :lol: Грешката е абсолютно вярна :wink: разликата в цената е точно на половина :D а и не ти препоръчвам да си купуваш двигател втора употреба от крайморски град.Първо тука се търсят много повече,второ са спукани от каране :lol: карани самов солена вода :rolleyes: немаш си на идея кат го отвориш -за какво иде реч.Миналата 2014 та. смених 4 лодки с 4 мотора-варианта за чисто нов комплект е най добър,стига да намериш точната конфигурация-а това съвсем не е лесно.Много е яко-да не знаеш какво искаш :rolleyes: :mrgreen: :lol: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Момци, имам един такъв въпрос. На мултита от този тип- с върток, не с плъзгач, може ли да се регулира(настройва) аванса. Демек макс-драга.
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=168" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Може,за това е врътката зад дръжката!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Diman написа:Момци, имам един такъв въпрос. На мултита от този тип- с върток, не с плъзгач, може ли да се регулира(настройва) аванса. Демек макс-драга.
Аз лично мисля че може,но не съм сигурен-при мен и двете мултита са с плъзгачи-но мисля че не е гляма разликата.Онази металната врътка трябва да ти е точно за тази цел-но мисля че само ще ти скъсява хода на перката(въртока) за аванса-Бърс аванс,защото при теб макс драга се го получиш просто като навиеш до край перката :lol: Точно като на ББЛЦ -то и Аеротехниумите при карповете,като махнеш пружината от капачката на аванса :lol: :D Чаткаш ги там нещата :lol: :drinkers: https://www.youtube.com/watch?v=tFw5CZ8 ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”