Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Китайска захранка
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Китайска захранка
До колкото съм запознат се бърка 1:1 или 1:2 на пакетите има нарисувани пропорции. Това не е точно захранка, а по скоро паста. Тези които съм виждал на Илиянци са много фино смлени, като брашно. Не ми е останало време, за да ги пробвам и аз, ама имам мерак. Поздрави и наслука!vali - carp написа:Здравейте,някой може ли да обясни как се забърква тази захранка ?
За 3 лева по-добре един Филстар универсал си вземи и не се занимавай с глупости. 

ХВАНИ И ПУСНИ!
това нее захранка а си е стръв за риболов но се смесват още няколко и накрая се слага ароматизатор който има и ролята на втвърдител и накрая сместа от хумогенна се превръща в нещо като пластелин и се слага на куката няма такава стръв ако си намериш всичките взимай смело ако до 30 сек неси изкарал риба най вероятно или са изяли стръвта или е паднала от куката
https://www.youtube.com/watch?v=Fh7DT7M94I0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=sDTBfOj-PFI" onclick="window.open(this.href);return false;
има доста филмов материал ако се рови из нета бг захранките са глупост и това с ярмата ме кара само да се смея риболова се казва херабуна азиятски рибиолов на шаранови риби характерно е пръчката и плувката лошото е че ги няма в бг аз лично съм си ги купувал от китай преди 14 години и неги сменям за нищо само доста трудно си намирам захранката:) но по интернет става всичко и докато в бг има такива капацитети който отхвърлят всичко китайско ще сме така то е като турската стока навремето най доброто качество за цяла европа се прави в турция но заради куфарните търговци излезе име на ментета същото е и с китай има страхотни неща но са скъпи а в бг нямат пари хората и се внасят евтините боклуци и край китайско ли е е лошо
https://www.youtube.com/watch?v=Fh7DT7M94I0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=sDTBfOj-PFI" onclick="window.open(this.href);return false;
има доста филмов материал ако се рови из нета бг захранките са глупост и това с ярмата ме кара само да се смея риболова се казва херабуна азиятски рибиолов на шаранови риби характерно е пръчката и плувката лошото е че ги няма в бг аз лично съм си ги купувал от китай преди 14 години и неги сменям за нищо само доста трудно си намирам захранката:) но по интернет става всичко и докато в бг има такива капацитети който отхвърлят всичко китайско ще сме така то е като турската стока навремето най доброто качество за цяла европа се прави в турция но заради куфарните търговци излезе име на ментета същото е и с китай има страхотни неща но са скъпи а в бг нямат пари хората и се внасят евтините боклуци и край китайско ли е е лошо
-
- фен клуб-скобар
На първия клип в онова квадратно нещо пълно с риба сигурно има риба колкото цял Дунав, остава и да не хванат, ако щеш и на копче от риза да хвърлиш ще клъвне, пък и като гледам там състезанието е за кой най-много риба ще хване за определено време и то без никаква подготовка, кеп и живарник...
Да състезанието е на брой риби куките са без контра и е тествано работят захранките на места където рибата непипа те берат яко
-
- фен клуб-скобар
Добре покажи клип на който тестват захранката на друг водоем не на този който отглеждат вода при рибата а не риба във водата.....
-
- фен клуб-скобар
Това беше май хахаха
-
- научил се да хвърля
Гледал съм филм по Хобито , в който разбирачите като теб с края на окото гледат китайците как ловят платики по кило на яз. Искър.N.Dimitrov написа:Това беше май хахаха

-
- фен клуб-скобар
uchen.deti написа:Гледал съм филм по Хобито , в който разбирачите като теб с края на окото гледат китайците как ловят платики по кило на яз. Искър.N.Dimitrov написа:Това беше май хахаха
БРАВО тогава

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аз там съм пораснал...
Първият клип ме впечатли
По-пренаселено и от панаир ми се видя
Ако трябва да ловя в такива условия-
отказвам се от рибарлъка
Антивик,таз биомаса,ако се нареди около "Охлювец"
и половят няколко часа,слънчака го пиши изчезващ
вид и ще остане само йедрото,ако има останало такова

По-пренаселено и от панаир ми се видя

отказвам се от рибарлъка

вид и ще остане само йедрото,ако има останало такова

- antivik
- кандидат преподавател
Йедро нема! То те за туй го и оставят свободен през забраната /то при нас аслъ, оставят свободни все такива де нема нищо или де до тях не може стигна нормален човек/tinoo написа:Първият клип ме впечатли![]()
По-пренаселено и от панаир ми се видя![]()
отказвам се от рибарлъка![]()
вид и ще остане само йедрото,ако има останало такова![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
То както е тръгнало,в близко бъдеще, забрана изобщо
няма да има в свободните водоеми,щото няма да има
какво да се забранява-прецедена вода и слънчак
няма да има в свободните водоеми,щото няма да има
какво да се забранява-прецедена вода и слънчак

- borislav58
- сериозен играч
Колега що не вземеш случайно да я пробваш и да ни кажеш дали я бива.ivan1983 написа:Здравейте
Случайно попаднах това:
http://olx.bg/zahranka-sharan-karakuda-i48780703" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Някой пробвал ли я е. Да сподели мнения.
Благодаря
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- кирил великий
- разбира нещата
Сега сериозно да попитам, колеги, - къде се закупува китайската захранка и пастовидна стръв и къде може да получи човек читаво обяснение какви елементи се добавят в нея, как се ползва, условия за работа с нея - такива работи!