Питане относно лодка Колибри

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
formatC
новобранец
новобранец

Питане относно лодка Колибри

Мнение от formatC »

Здравейте колеги !
Дойде време и аз да си взимам лодка,та да ви попитам какво ви е мнението за ей това чудо
http://www.korsar.bg/bg/product/113/km-200.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
Ако се чудите защо искам да е толкова малка,веднага ви отговарям.Взех си едно Рено Канго баничарка с което ходя да рибарствам и лодката се събира идеално в товарното му отделение.Също така ще мога да я съхранявам нейде из офиса или склада ми без да ме псуват работниците че им пречи.Двигателят ще е електрически с по-малък тягов акумулатор 30-40А .Практикувам сомски риболов(буй,кост и т.н).Нямам намерение да кльонкам от тоя к@неф,още ми е мил животеца.Лодката ще бъде използвана главно за разпъване на въдиците.
Има го и варианта
http://www.fishing-market.com/shop/%D0% ... %D0%B0-pvc" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
малко ще ми усложни транспортирането,но ако според вас е по-добър мога да се спра и на него.
Благодаря за вниманието :)
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Re: Питане относно лодка Колибри

Мнение от starcho »

може да се транспортира и полунадута ако не влиза цялата в багажника,аз бих си взел и надуваема ел помпа на 12 волта
hristo73
новобранец
новобранец

Мнение от hristo73 »

Здравей колега.
От две години ползвам модел Standart Pro (K-280CT) и съм много доволен.
Относно модела KM-200 , мога от собствен опит да ти кажа, че колкото е по-малка лодката, толкова по трудно се управлява.При променлив, макар и не силен вятър много трудно се държи посоката.
Не знам от колко човека е компанията с която ходиш на риболов но в тази лодка-KM-200 втори човек ще е не само пречка, ще бъде голяма пречка. Не на последно място трябва да помислиш и за вълните. При видимо не силно вълнение от брега, като влезеш с тази малка лодка подскачането и е много сериозно, да не кажа и плашещо.
Мое лично заключение - голямото събира и малко и много, а малкото винаги малко.
Дано съм ти бил полезен. Ако имаш въпроси питай за около две години ползване съм посъбрал впечатления и изводи от тази марка лодки.
Успех.
formatC
новобранец
новобранец

Мнение от formatC »

Благодаря за отговора !
Преди малко измерих багажното на Кангото и се оказа че 200 см. няма как да се съберат на дължина.Така че остава модела Standart Pro (K-280CT).Притеснявам се само откъде ще му намеря,оригинален багажник да я транспортирам надута,че те са с некви 4 дупки на покрива само и си требе оригинален да е.
Ако някой има по-добро предложение за тази ценова рамка да казва.
boldrick
новобранец
новобранец

Мнение от boldrick »

Аз също имам товарно Рено Канго и си транспортирам отгоре Zander 3.30 без проблем и то без багажник или напречни греди на тавана. Зор виждам само когато съм сам с качването и свалянето на лодката,но двама ли сме става за секунди.
formatC
новобранец
новобранец

Мнение от formatC »

За тегличите отпред и отзад,и въже през вратите ли я връзваш?
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Аз моята я превързвам през вратите с оптяжните ленти за багаж. не пречат на затварянето им. Понеже е твърда я превързвам и отред и от зад за тегличите. Е моята е твърда и е на багажник, но гумената предполагам няма да ти повреди покрива, а и е по-лека. Все пак постели нещо под нея.
boldrick
новобранец
новобранец

Мнение от boldrick »

formatC написа:За тегличите отпред и отзад,и въже през вратите ли я връзваш?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
formatC
новобранец
новобранец

Мнение от formatC »

Много благодаря колега !
Имам абсолютно същият кенеф :)
Това е най-удобната за спане на брега кола,пък и събира много кучето !
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”