Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Китайска захранка
Модератор: Paublo_Eskobar
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Китайска захранка
На Илиенци.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- StaAnt
- ще става разбирач
Има два магазина които се държат от китайците и в тях има всякакви видове.Лошото е че трудно може да ти обяснат как се приготвят.chirusa_bg написа:На Илиенци.
- кирил великий
- разбира нещата
Ех, съдба, и китайски ли ще трябва да учим?!Лошото е че трудно може да ти обяснат как се приготвят.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
По-добре да учим, как се ползват читавите европейски захранки. Другото е малко алхимия 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Влади,не съм съгласен.Ако не пише Made in China значи е менте

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- кирил великий
- разбира нещата
Разбира се - това е най-важното. Но ще се отбия на Илиенци да видя и китайските захранки. И без това от пет години не съм стъпвал там.chirusa_bg написа:...как се ползват читавите европейски захранки.
Ако ще ги ползваш в хранилка-фидер или пружина се бъркат 2 пакета по 150 грама с една голяма,
2.5 вносна храна-това съм го видял лично на яз Искър-на мен ми подаряват там на място-някой от китайците-познават ме.
2.5 вносна храна-това съм го видял лично на яз Искър-на мен ми подаряват там на място-някой от китайците-познават ме.

Риболовци.
- кирил великий
- разбира нещата
Люсиене, а как ти се струва ефекта - има ли успех китайската захранка повече от другите захранки - имаш ли впечатления? Между другото тия китайци масово ходят на риба и на платените. И така много непосредствено оглеждат с какво ловиш, какво имаш в живарника, бих казал леко свойски. Еле пък на "Мелниците" - всеки път има по една група.
Мен ме познават от Искъра-идват до мене слетобед след работа,щото бачкат всеки ден-включително и неделя.Имат ме като Брат вече-точно както го описваш-но и много черпят-и ядене и пиене и захранки и малборо са ми оставяли по цяла кутия-като пушех преди.
На тоя пич къде продава рибарските такъми,вдясно като влезеш-с брат му бяхме приятели,
ама се премести у Полша-че тука им падна работата в пъти,продаваше ризи и дънки.
Брат му си продава още такъми,и не идва вече на язовира.
Ако ловиш само със тяхна захранка на плувка се прави топче колкото пинк понк-от захранката само
Тя е по специална и има някакви власинки като памук,които държат топчето на куката и е червена на цвят-за херабуна риболов на плувка-мирише на Бебешка храна малко на хумана.
Тя е за Каракуда-такава е нарисувана на пакетчето.
Знаят-Перфектно-Български-всичките и разбират,ама се правят на ударени-нарочно.
Над 10 години са в Илиенци-държат половината и повече от пазара-цялия.
На тоя пич къде продава рибарските такъми,вдясно като влезеш-с брат му бяхме приятели,
ама се премести у Полша-че тука им падна работата в пъти,продаваше ризи и дънки.
Брат му си продава още такъми,и не идва вече на язовира.
Ако ловиш само със тяхна захранка на плувка се прави топче колкото пинк понк-от захранката само
Тя е по специална и има някакви власинки като памук,които държат топчето на куката и е червена на цвят-за херабуна риболов на плувка-мирише на Бебешка храна малко на хумана.
Тя е за Каракуда-такава е нарисувана на пакетчето.
Знаят-Перфектно-Български-всичките и разбират,ама се правят на ударени-нарочно.
Над 10 години са в Илиенци-държат половината и повече от пазара-цялия.

Риболовци.
-
- новобранец
Всяка захранка работи в някаква степен, била тя и китайска. Базата все пак е някакъв вид фураж. Най точно сравнение може да се направи ако се лови през 2-3 метра с два вида захранка. Така без конкуренция наоколо и фураж за кокошки да хвърлиш все ще дойде някоя риба. Тази захранка дори да е направена професионално все пак е предназначена за китайси риби, които се различават по хранителни навици от нашите. Така че аз залагам на доказани марки, било Български или Европейски.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Китайси рибипредназначена за китайси риби, които се различават по хранителни навици от нашите.

Аз там съм пораснал...