Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от fishingman »

Вчера следобед на Ненестино 8 откачени и 2 извадени. Единия бе над кило а другия 700г. само на хляб. За подхранка ползвах готова смес за скобар и фидер. По 1 топка колкото портокал добре стегната примесена с дребни камъчета на 30-на минути. Имаше много навалица, а и аз отидох доста късно, към 14.30ч. и първо хвърляне към 15.00ч. към 1 ч. няма пипане, а към 16ч. почнаха да побутват явно, защото като го бодна литне като ракета към бързото и дълбокото и се откачи.Сменявах 3 модела куки но явно не бе от тях. Но си направих голям кеф като се закачи и върха на болото стане като бастун и свирне аванса и колегата веднага взима кепа и тича да помага, но в повечето случаи напразно.
Реката като ниво все още височко зелена на цвят, иначе на по тихите местенца не можеш да се добереш.
Това от мен наслука.
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Струма Благоевград:
Зелена и бърза, доста рибари се възползваха от доброто ниво и хубаваото време , но слаба резултатност.
Риби не скачат и никой не захранва, видях два средни скобара в телен живарник и това е всичко.
Силнят югоизточен вятър влоши още повече риболова.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Добро утро :D Да не бъркаме реките Струма и Искър-различни са много;)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Добро и от мене.Вчера.Перфектна на цвят,нивото все още високо.Заради лошата прогноза за вятър и дъжд навалицата не беше пълна.Не спре да духа цел ден срещу течението.Това попречи доста на риболова,но крайния резултат беше повече от задоволителен.Снимки довечера.Миналия път установих,че немам в кутията читави плувки над 3гр просто не съм им фен,но реката ме принуди да направа бърза ревизия на наличностите,да изхвърла пълнежа и да допълна кутията с една серия на риив.Почнах с 3гр. и когато вече ми се откачиха ръцете от маане и вятъра започна да прави такъв корем че изтичането стана невъзможно минах на 4гр.Некъдърниците около мен се опитаха да ми счупат плувката на 8-та риба и единственото което успяха беше да ми пропъдат рибите за около 2 часа.След обяда успях да ги строя на храната пред мене и си напълних душата.
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Браво за добрата слука, чакаме снимките.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

http://www.snimka.bg/?profile,uploadinf ... =1;#paging" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Много досадно с тея снимки,ще ги спирам.Иначе това е улова на мен и брадчеда.Състезанието беше много оспорвано и изпълнено с обрати.Вземах мача у 90-та минута.Дано тая седмица да ставареката че много дъжд го дават!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

още по досадно е като треа регистрация да ги отвориш :D :? пишеш качване на снимки и постваш напрао снимките като колегите по нагоре :)
power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от power123 »

Колеги има ли някакъв риболов на струма около Сандански ?
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

http://snimki.be/view.php?id=88248" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

От снимката на Чоко по мое мнение реката е била перфектна за риболов!!!!!Чоко има ли рибки обратно ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Брадчеда взема 5 риби всичко друго е обратно!На първия линк има снимка как ги пускам една по една че си ги броя!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

И Джони снимкита лъже.Таман спре да духа и стана мазно мазно и изглежда перфектно.Цел ден ни се еба мамата.В момента съм като подвижна аптека и течем повече от струма.Иначе на цвят да, перфектна е!Интересното е че предишния ден на перфектни условия на тези места са се хванали по 4-6 риби.Луда работа, слука или па са били колегите прислабички!
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

chokoboy написа:http://snimki.be/view.php?id=88248" rel="nofollow
Браво колега - хубаво място , с много добър улов :wink:

Изображение
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

pampasa написа:
chokoboy написа:http://snimki.be/view.php?id=88248" rel="nofollow
Браво колега - хубаво място , с много добър улов :wink:

Изображение
Благодаря!Твоите рипорти също винаги са на ниво.Между другото засичали сме се на Арката преди време.Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”