Eugen 7000

Модератор: sapuna

Заключено
tokata0405
новобранец
новобранец

Eugen 7000

Мнение от tokata0405 »

Здравей те. Искам да попитам някои запознат ли с такъми Okyma 3.6 и макара Eugen 7000 . Аз съм новак и се запалих по тежкия риболов и ми предложиха на добра цена ето тези такъми като за новак - цена /цена качество. дайте коментар да взимам ли или :?: :roll: Цена на пръта 19лв, а за макарата 43лв. Благодаря предварително.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Добре дошъл.Вместо да пускаш 2 теми за един и същи въпрос,се разрови из интернет и покажи някои снимки и характеристики да видим дали стават.За тази цена мисля,че пръчките ще са минали покрай окума.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

добре дошъл ! Ти да не си обаркал цените повече отива прътчето да е 43 лева
CARP FISHING :fishing9:
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

ако мога да споделя. за макарите от окума съм много доволен доста добри са баща ми лови с една от доста време и щом удържа в неговите ръце :lol:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Пръта е толкоз окума, колкото аз съм медсестра, но макарата струва повече от парите си. До колкото си спомням ги произвежда някаква корейска фирма и ги маркира с холограмен стикер /да не ги копират китайците :mrgreen: / на който пише Line Winder. Имам EUGENE 2000 3+1 лагера и мога да кажа, че е по-добра от всички "маркови" в този ценови диапазон.
tokata0405
новобранец
новобранец

Мнение от tokata0405 »

аз съм на Димитовградския пазар и там един мои колега ми ги предлага като ми дава гаранция че това е кое то ми трябва и и той самия ги има и мн доволен от тях.Аз исках нещо поне 3.90 ама той ме увери че това ми трябва. Наистина цената е смешна но в рибарския магазин пръчката струваше 38лв. а макара та 37л. както и да е. А за 3.60 е по добра за мен защото пак хвърлям на далеко но носи по голяма тежест. Наистина е мн удобна и лека въдица .
tokata0405
новобранец
новобранец

Мнение от tokata0405 »

Да така ми каза моят колега които ги предлага . За цената не споря ама пръта е мн издокаран и ми хареса.
snegk

Мнение от snegk »

След като си на пазара,пиши на лични,на Рибаря(Жоро) той също има магазин там.Момчето е кадърно и мисля,че ще ти помогне.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
tokata0405
новобранец
новобранец

Мнение от tokata0405 »

Кой Жоро , къде му е магазина ?

Да ви кажа аз ще си ги взема тези такъми и ще ви кажа как се държат скоро. Така и така са мн евтини ако не стават ще ги дам на сина ми да се кефи.
Заключено

Обратно към “Въдици и макари”