Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Eugen 7000
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Eugen 7000
Здравей те. Искам да попитам някои запознат ли с такъми Okyma 3.6 и макара Eugen 7000 . Аз съм новак и се запалих по тежкия риболов и ми предложиха на добра цена ето тези такъми като за новак - цена /цена качество. дайте коментар да взимам ли или
Цена на пръта 19лв, а за макарата 43лв. Благодаря предварително.

- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- фен клуб-скобар
Пръта е толкоз окума, колкото аз съм медсестра, но макарата струва повече от парите си. До колкото си спомням ги произвежда някаква корейска фирма и ги маркира с холограмен стикер /да не ги копират китайците
/ на който пише Line Winder. Имам EUGENE 2000 3+1 лагера и мога да кажа, че е по-добра от всички "маркови" в този ценови диапазон.

-
- новобранец
аз съм на Димитовградския пазар и там един мои колега ми ги предлага като ми дава гаранция че това е кое то ми трябва и и той самия ги има и мн доволен от тях.Аз исках нещо поне 3.90 ама той ме увери че това ми трябва. Наистина цената е смешна но в рибарския магазин пръчката струваше 38лв. а макара та 37л. както и да е. А за 3.60 е по добра за мен защото пак хвърлям на далеко но носи по голяма тежест. Наистина е мн удобна и лека въдица .
-
- новобранец
-
- новобранец