Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Булти ни напусна ...
Модератор: nkolev66
Re: Булти ни напусна ...
Бог да го прости!
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Направо съм потресен , Бог да те прости Булти , голям човек , влюбен в морето , уникални разкази и много споделен опит . И въпреки че само 1 път се видяхме на живо , около Мириус с лодките , ще те помня/помним човек вечно!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Много жалко,не е за вярване...благодаря му за хубавите разкази и приключенски хъс,натъжих се много.
-
- сериозен играч
Дано там горе намериш своето приключение ! Почивай в мир!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Почивай в мир, Бултаче!
За Там ред няма... но ни остави много рано, приятелю.
Последното сбогом е днес в 15.00.
За Там ред няма... но ни остави много рано, приятелю.
Последното сбогом е днес в 15.00.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Лека му пръст !Лично не го познавах но пишеше невероятно!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Бог да го прости!
П.п. Но от какво е починал? От неговия сайт се разбира, че до 20 (?). 2. вкл. е бил в отлична форма. Но и там никой не дава никаква информация, а има 4-5 страници съболезнования. Що за стил? Крие ли се нещо и защо? Не виждам нищо лошо да се спомене - най-общо, причината за смъртта!
П.п. Но от какво е починал? От неговия сайт се разбира, че до 20 (?). 2. вкл. е бил в отлична форма. Но и там никой не дава никаква информация, а има 4-5 страници съболезнования. Що за стил? Крие ли се нещо и защо? Не виждам нищо лошо да се спомене - най-общо, причината за смъртта!
- pachosz
- сериозен играч
Бог да го прости.
И аз не го познавах лично, но се натъжих много, че ни напусна готин човек.
И аз не го познавах лично, но се натъжих много, че ни напусна готин човек.
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Почивай в мир.
- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Айде Митак,лека ти пръст приятел!
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
-
- новобранец
V otgovor na Refab, pochina ot sardechen udar na prost ezik, ne se krie nishto, sluchi se neochakvano, vsichki sme shokirani, sajalqvam za latinicata no v momenta nqmam kirilica
- shturetc
- ще става разбирач
refab написа:Бог да го прости!
В "неговия сайт" сме се събрали предимно хора,които,за моя радост,не правим/ят дисекция на тялото,а на душата.О,Боже,що за лош стил--трЕбе да наобиколим катастрофиралите коли на кръстовището,да бръкнем в живите рани...за да имаме нормален стил.Може и да не трябва да реагирам така на обикновената посредственост,може би и сина на Булти не бе необходимо да нарушава траура си,за да влиза и отговаря на латино-чалгарско-сериална любопитност...Може би.....
Темата е отворена от приятел на Митака--д-р Флипо,присъствал(доколкото усещам) на отлитането на душата на непоправимия романтик Булти там,при неговия Бял гарван.Ако искаше Филип щеше да даде "подробности"...Ама лош стил-бултигрупски...надтленен и нетленен...
Да ме прощава Булти за реакцията ми.Мисля,че колкото и малко да се познавахме,не би бил изненадан от нея.............
shturetc написа: (...) латино-чалгарско-сериална любопитност...
Помисли си дали ти не проектираш тук върху мен собствената си скрита (или явна) "латино-чалгарско-сериална любопитност"!
П.п. Моите съболезнования на сина на Булти и му благодаря за информацията, за която считам, че по-скоро е нормално и естествено, да се съобщи (особено при наличието въпрос - някой е попитал в неговия сайт), отколкото да не се съобщи.