Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Лодката дойде откъм носът на садките.имаше малки шарани и каракуди+1японска или китайска не знам някаква оранжева.и веднага се продадоха заедно с другите много риби от студеното извадени.От близо ги видя колегата с 13 кг толстолобdino2 написа:Къде по-точно са пускали мрежи?И нещо извадиха ли с тях?
-
- новобранец
Това с коловозите и танка със собствени очи е видяно или казъл-рекъл-чул и т. н. ,защото в понеделник мисля да пробвам с тотка 

Спокойствие и само спокойствие.
Разбрах,че пътя бил добре от към Бял кладенец,но все пак можеш да пуснеш инфо за него и за резултата от риболова.
Колеги дайте прясно инфо за положението по стената,че мисля вторник да отскоча а съм на 300км?
Не разбирам, понеделник имаше поне 200 човека на стената и никой не пише. Така - положението ..... детската занималня за сомчета....ужас. Има един толстолоб 14 кг, ама затърмъчен. Един амур около 4 кг и 3 трилйона сомета. Това е от понеделник. Колеги останаха да нощуват, ако искат ще споделят.
Мерси колега аз аз също бях в понеделник и останах до 1.00 но не излезе нищо качествено не излезе!
В неделя заминаваме!
Някой ако е ходил скоро би ли споделил дали прелива стената?
Очаквайте инфо в понеделник вечер............

Очаквайте инфо в понеделник вечер............
Пазете природата!
Стената прелива доста. Риболова беше слаб-сомета, каракуди, платики, бабушки, както обикновено. Малкото хора около нас извадиха общо 2 толупа (8 и 4 кг.) и едно амурче към 4 кг.
Пазете природата!
-
- вече хвърля и на тежко
Ниакой да знае как е пътя от кам Бял Кладенец? 

Не се променят само най-глупавите
3-5.04 на 3 април доста силен вятър,стената прелива.на 4.04 вятъра поутихна и хванахме няколко толубчета-5-7-8кг,добри каракуди,няколко по едрички каналета и платики.бяхме на хамбара.
в неделя имаше хора под пожарната.пътя изглеждаше ок.сега ако е валяло вече нз.jos83 написа:Ниакой да знае как е пътя от кам Бял Кладенец?
-
- вече хвърля и на тежко
Тоа дъж прееба работата пак.korholio1 написа:в неделя имаше хора под пожарната.пътя изглеждаше ок.сега ако е валяло вече нз.jos83 написа:Ниакой да знае как е пътя от кам Бял Кладенец?

Благодаря колега!
Не се променят само най-глупавите
А на стената има ли вода ?
На стената вода и хора колкото искаш ,ама никой не пише. Имаше много хора и между садките и завода ,че и 2 зверски амура каза охраната. На стената толупчета , платики , сомчета , амурчета , шаранчета и всичко обичайно без трофеи!
От петък. 2-3 Толстолоба около 10кг при колегите. При мен доста бяла риба /кълве на всичко/ и два зверски удара на сом /европейски/ и двата скъсаха