Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Tanko Abrashev
фен клуб-скобар

Re: Жребчево

Мнение от Tanko Abrashev »

Е дребни малки ама все пак си е рибка , а и има някакво раздвижване по това време на годината все пак още си е студено .
Танко Николаев Абрашев
Аватар
Joro Ekont
новобранец
новобранец

Мнение от Joro Ekont »

Някой с информация за язовира?
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Joro Ekont написа:Някой с информация за язовира?
Утре ще има :fishing12:
Аз там съм пораснал...
Аватар
Joro Ekont
новобранец
новобранец

Мнение от Joro Ekont »

Ще чакаме с нетърпение. :fishing1:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

bobo_33333 написа:
Joro Ekont написа:Някой с информация за язовира?
Утре ще има :fishing12:
Колеги кво стана с информацията :fishing1: :idea:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Много лодки,много движение,водата студена и замътена-само дребни супер дребни сулки,по една ,две на лодка,че и по малко...
Аз там съм пораснал...
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

bobo_33333 написа:Много лодки,много движение,водата студена и замътена-само дребни супер дребни сулки,по една ,две на лодка,че и по малко...
Гадно на всякъде е това положение нито мирнин неще и хищника .Гадно започва риболова дано като се изгрее да има мирни риби.
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Едно пиленце ми каза, че след стоплянето последната седмица рибата се е пораздвижила и има някакъв риболов, ама тука си траете, никой нищо не казва....
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

kesh написа:Едно пиленце ми коза, ама тука си траете, никой нищо не казва....
Колеги нали за това е създаден форумът да се разменя информация, и да се помага на всеки кой със къквото може монтажи и прочие.Мисля ,че няма да изловим рибите на яз.Жребчево пък и не само там.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

borislav58 написа:Колеги нали за това е създаден форумът да се разменя информация, и да се помага на всеки кой със къквото може монтажи и прочие.Мисля ,че няма да изловим рибите на яз.Жребчево пък и не само там.
Колега, напълно подкрепям казаното от теб, в началото, преди 10-тина години като бяха създадени форумите, за няколко години там бе наистина правилното място за искрена обмяна на инфо, безкористно, просто от колегиалност. С течение на времето, за съжаление, нещата взеха да се израждат, навъдиха се "наши и ваши хора", навъдиха се "отбори", навъдиха се и разни други странни субекти, но за най-голямо съжаление, бракотата също взеха да цоцкат инфо форумите, дори станаха едни от нас ... Яд ме е за изродяването, в резултат на което за тоталната безполезност на тия форуми (то стана чесало на езици за всичко друго, но не и по предназначение), но донякъде и разбирам хората, които не споделят инфо.
Не зная коя е правилната стратегия, със сигурност нещата не са само бели и черни, но няма как да не ме е яд за фактическото умиране на форумите като място за безкористно споделяне на инфо. Темата е дълга според мен, едва ли ще успеем да я изчерпим ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Преди два дни нямаше риболов на мирни...Обиколихме доста със S.Koichev
MILF - Man, I love fishing !
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

bayatov написа:Преди два дни нямаше риболов на мирни...Обиколихме доста със S.Koichev
Като не броя бабушките като кутрето ми на Паничерево....
MILF - Man, I love fishing !
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Напълно сте прави колеги,
но докато има поне един, готов да споделя коректна информация, има смисъл от Форума.
Аватар
Wankoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wankoy »

На "Брезите" върви риболов на бабушки и по някоя платичка от време на време... За жалост удачните места са кът и се простират до към второто въже на садките или краят им. Водата е доста и в края на залива(плитката част) може да се наблегне на фидер, но пак с доста условнисти на точната позиция.Ако не заемете място покрай садките, шанса ви за улов и минимален и уловените риби са по скоро случайни. На разстояние 15-20 метра при едни е гол след гол, а пред други 1 риба на час(даже си е постижение). Масовата стръв е бял, шарен, торен и царевица. Захранването е абсолютно задължително!
Актуално инфо от днес.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Wankoy написа:На "Брезите" върви риболов на бабушки и по някоя платичка от време на време... За жалост удачните места са кът и се простират до към второто въже на садките или краят им. Водата е доста и в края на залива(плитката част) може да се наблегне на фидер, но пак с доста условнисти на точната позиция.Ако не заемете място покрай садките, шанса ви за улов и минимален и уловените риби са по скоро случайни. На разстояние 15-20 метра при едни е гол след гол, а пред други 1 риба на час(даже си е постижение). Масовата стръв е бял, шарен, торен и царевица. Захранването е абсолютно задължително!
Актуално инфо от днес.
Колега бабушките с какви размери са?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”