Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Жребчево
Е дребни малки ама все пак си е рибка , а и има някакво раздвижване по това време на годината все пак още си е студено .
Танко Николаев Абрашев
- Joro Ekont
- новобранец
Някой с информация за язовира?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
- Joro Ekont
- новобранец
Ще чакаме с нетърпение. 

- borislav58
- сериозен играч
Колеги кво стана с информациятаbobo_33333 написа:Утре ще имаJoro Ekont написа:Някой с информация за язовира?

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Много лодки,много движение,водата студена и замътена-само дребни супер дребни сулки,по една ,две на лодка,че и по малко...
Аз там съм пораснал...
- borislav58
- сериозен играч
Гадно на всякъде е това положение нито мирнин неще и хищника .Гадно започва риболова дано като се изгрее да има мирни риби.bobo_33333 написа:Много лодки,много движение,водата студена и замътена-само дребни супер дребни сулки,по една ,две на лодка,че и по малко...
Едно пиленце ми каза, че след стоплянето последната седмица рибата се е пораздвижила и има някакъв риболов, ама тука си траете, никой нищо не казва....
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- borislav58
- сериозен играч
Колеги нали за това е създаден форумът да се разменя информация, и да се помага на всеки кой със къквото може монтажи и прочие.Мисля ,че няма да изловим рибите на яз.Жребчево пък и не само там.kesh написа:Едно пиленце ми коза, ама тука си траете, никой нищо не казва....
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, напълно подкрепям казаното от теб, в началото, преди 10-тина години като бяха създадени форумите, за няколко години там бе наистина правилното място за искрена обмяна на инфо, безкористно, просто от колегиалност. С течение на времето, за съжаление, нещата взеха да се израждат, навъдиха се "наши и ваши хора", навъдиха се "отбори", навъдиха се и разни други странни субекти, но за най-голямо съжаление, бракотата също взеха да цоцкат инфо форумите, дори станаха едни от нас ... Яд ме е за изродяването, в резултат на което за тоталната безполезност на тия форуми (то стана чесало на езици за всичко друго, но не и по предназначение), но донякъде и разбирам хората, които не споделят инфо.borislav58 написа:Колеги нали за това е създаден форумът да се разменя информация, и да се помага на всеки кой със къквото може монтажи и прочие.Мисля ,че няма да изловим рибите на яз.Жребчево пък и не само там.
Не зная коя е правилната стратегия, със сигурност нещата не са само бели и черни, но няма как да не ме е яд за фактическото умиране на форумите като място за безкористно споделяне на инфо. Темата е дълга според мен, едва ли ще успеем да я изчерпим ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Преди два дни нямаше риболов на мирни...Обиколихме доста със S.Koichev
MILF - Man, I love fishing !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Като не броя бабушките като кутрето ми на Паничерево....bayatov написа:Преди два дни нямаше риболов на мирни...Обиколихме доста със S.Koichev
MILF - Man, I love fishing !
Напълно сте прави колеги,
но докато има поне един, готов да споделя коректна информация, има смисъл от Форума.
но докато има поне един, готов да споделя коректна информация, има смисъл от Форума.
- Wankoy
- научил се да хвърля
На "Брезите" върви риболов на бабушки и по някоя платичка от време на време... За жалост удачните места са кът и се простират до към второто въже на садките или краят им. Водата е доста и в края на залива(плитката част) може да се наблегне на фидер, но пак с доста условнисти на точната позиция.Ако не заемете място покрай садките, шанса ви за улов и минимален и уловените риби са по скоро случайни. На разстояние 15-20 метра при едни е гол след гол, а пред други 1 риба на час(даже си е постижение). Масовата стръв е бял, шарен, торен и царевица. Захранването е абсолютно задължително!
Актуално инфо от днес.
Актуално инфо от днес.
-
- ще става разбирач
Колега бабушките с какви размери са?Wankoy написа:На "Брезите" върви риболов на бабушки и по някоя платичка от време на време... За жалост удачните места са кът и се простират до към второто въже на садките или краят им. Водата е доста и в края на залива(плитката част) може да се наблегне на фидер, но пак с доста условнисти на точната позиция.Ако не заемете място покрай садките, шанса ви за улов и минимален и уловените риби са по скоро случайни. На разстояние 15-20 метра при едни е гол след гол, а пред други 1 риба на час(даже си е постижение). Масовата стръв е бял, шарен, торен и царевица. Захранването е абсолютно задължително!
Актуално инфо от днес.