Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
Споделям мнението ти колега ! И на мен щуката ми е любимата риба, въпреки че, Февруари 2014 за първи път хванах, и последваха още 24 до края на годината.lovo-бай СТОЯН написа:Щуката е един от любими те-ми видове,риба.И съвсем сериозно,се притеснявам за тяхната популация.
Предлагам да се забранат примамките ..къца къде..защото застрашават популацията,на маломерните щуклета.![]()
![]()
![]()
Качвам един клип от 28 . 01. 2015 ( първия ми излет ) , за да покажа моето виждане за риболов на щука
https://www.youtube.com/watch?v=aS-ozkU ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
П.П. Тази бременна красавица ми удари на тапата, докато я вадех да я прехвърля... За съжаление не е уловена с Къца - Кълве, но се надявам следващата да бъде

Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !
- къца - кълве
- сериозен играч
Надявам се,че съгласието не важи за забраната на ''къца-кълве,,.markas написа:Споделям мнението ти колега ! И на мен щуката ми е любимата риба, въпреки че, Февруари 2014 за първи път хванах, и последваха още 24 до края на годината.lovo-бай СТОЯН написа:Щуката е един от любими те-ми видове,риба.И съвсем сериозно,се притеснявам за тяхната популация.
Предлагам да се забранат примамките ..къца къде..защото застрашават популацията,на маломерните щуклета.![]()
![]()
![]()
Качвам един клип от 28 . 01. 2015 ( първия ми излет ) , за да покажа моето виждане за риболов на щука
https://www.youtube.com/watch?v=aS-ozkU ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
П.П. Тази бременна красавица ми удари на тапата, докато я вадех да я прехвърля... За съжаление не е уловена с Къца - Кълве, но се надявам следващата да бъде

Ха-ха ! Не, разбира се ! Пролетта на Лехчево без Къца - Кълве няма да се ходикъца - кълве написа:Надявам се,че съгласието не важи за забраната на ''къца-кълве,,.markas написа:Споделям мнението ти колега ! И на мен щуката ми е любимата риба, въпреки че, Февруари 2014 за първи път хванах, и последваха още 24 до края на годината.lovo-бай СТОЯН написа:Щуката е един от любими те-ми видове,риба.И съвсем сериозно,се притеснявам за тяхната популация.
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=aS-ozkU ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow

Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !
- къца - кълве
- сериозен играч
Здравей!Vid написа:Къца, Я тука от това размазано видео видях само некВО утежнение ...къца - кълве написа:Ето днешния улов.С тия пълноводни реки на пролет и лятото ще бъде много яко!
https://www.youtube.com/watch?v=jLxVfn2J3a0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Ако не бяхме се видели на живо щях да се чудя кой си.

- къца - кълве
- сериозен играч
https://www.youtube.com/watch?v=PPnJ_Rp ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- къца - кълве
- сериозен играч
Това предложение си остава.За всички останали четири клипа с четири улавяния.Четири воблера с безплатна доставка.Срок за четирите клипа до забраната.къца - кълве написа:Имам предложение към дамите !
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне.Няма да е трудно да хванете с "къца-кълве"по трудно ще направите и качите клипа.Трябва да го качите в You Tube и да го озаглавите "къца - кълве воблери БГ".Предложението важи до появата на три клипа.
- къца - кълве
- сериозен играч
Мога да се похваля,че днес сглобих щурец,оса и рибка.Щуреца е 2,8 сантиметра,а осата и рибката по 3 сантиметра.Още не знам колко ще тежат.Утре ще направя изпитание на вода.
-
- Модератор
Браво на теб !къца - кълве написа:Мога да се похваля,че днес сглобих ...
Но освен тегло, предай и за дълбочина на газене.
- къца - кълве
- сериозен играч
Ето така изглеждат като форма.От голям мерак забравих да сложа тел на осата за задна кука.dantho.mihov написа:Браво на теб !къца - кълве написа:
Но освен тегло, предай и за дълбочина на газене.

1.Рибка 3 грама
2. Щурец 2,36 грама
3. Оса 2,54 грама
Всичките имат собствена игра.Най-дълбоко слиза рибката.Лопатките са къси и издадената част влиза във воблера.Ще ви бъде трудно да ги счупите.

Имам няколко въпроса:
1. Осата ще има ли задна тройка- защото повечето риби ще бият там?
2. Освен тези които мислиш да оставиш в цвета на пластмасата, ще имали и такива които ще бъдат оцветени в някакви други цветове?
3. Кога да ги очакваме в продажба?
2. Освен тези които мислиш да оставиш в цвета на пластмасата, ще имали и такива които ще бъдат оцветени в някакви други цветове?
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
- къца - кълве
- сериозен играч
Пластмасата ще бъде оцветена жълто,бяло,зелено,червено,шарено и така нататък.След това ще има черни ленти като на оса.Различни цветове пръскано през мрежа и каквото ми се присъни.BaMnup написа:Имам няколко въпроса:

- къца - кълве
- сериозен играч

- Vid
- кандидат преподавател
Къца, ония големите ти и много леки примамки с хубава игра, дали ще ги видим по утежнени и летящи надалече? Или това остава като задача за следващата зима?
Питам, щото тия "бълхи" де последно ги презентираш, ама ич не са в темата на моя риболов...
Питам, щото тия "бълхи" де последно ги презентираш, ама ич не са в темата на моя риболов...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Vid написа:Къца, ония големите ти и много леки примамки с хубава игра, дали ще ги видим по утежнени и летящи надалече?
Питам, щото тия "бълхи"

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Почвай джъркове да правиш, скоро ще навлезе повече този риболов.къца - кълве написа:Vid написа:Къца, ония големите ти и много леки примамки с хубава игра, дали ще ги видим по утежнени и летящи надалече?
Питам, щото тия "бълхи"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Упорит си !!! Колко грама ги искаш ? За теб ще си играя да залепя оловна лента вътре по корема защото по лесния начин с голяма съчма не става.Везната ми мери до 300 грама.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]