Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Инфо за р. Струма!
Ей, що не пишете бе, да не пълните живарниците
Днес рибата тръгна следобед на пинки повече на места на хляб. Около Покровнишкия, рибите се въртят в дебелите бързеи и чат пат към плиткото. На вливането едни рибар нямаше , нагоре имаше хора с над 10 скобара и то големи между тях.
На Монца некви под моста ги захарнили и хванали над 20 кг риба , по плиткото и бързото било по-слабо.
Релийз май не е отбелязан никъде..

Днес рибата тръгна следобед на пинки повече на места на хляб. Около Покровнишкия, рибите се въртят в дебелите бързеи и чат пат към плиткото. На вливането едни рибар нямаше , нагоре имаше хора с над 10 скобара и то големи между тях.
На Монца некви под моста ги захарнили и хванали над 20 кг риба , по плиткото и бързото било по-слабо.
Слетобеда минах набързо под Невестино изкъпах плувката на бял и хляб нищо. Над моста на Невестино имаше хора 2ма питах капо били.
- Прикачени файлове
-
- 20150228_165432.jpg (2.4 MiB) Преглеждано 1151 пъти
https://eleganten.top/ Мото и авто аксесоари.
Здравейте колеги утре ще ходя на Струма,но още се чудя къде точно. Иска ми се да е в близост до Дупница или по-към София.Моля за бърз отговор (няма време) Благодаря предварително.
-
- ще става разбирач
Вливането на Рилската река и на река Джерман са хубави но трудни места. На основните места сигурно ще е тъпкано с хора.
-
- ще става разбирач
Бента на село Мурасалево е добро място , чат пат излизат добри уклейки, мрена още не е тръгнала , кефала също.
Сутринта пробвах за един час, но реката е огромна и бързо ме отказа. От колата видях няколко рибари на Монца около горния мост, ама дали имаха риби не знам.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Ако някой има инфо от днес за Невестино или Вуковски мост нека сподели!! Утре ще ги пробвам в тези райони. Благодаря!
Благодаря за инф. Днес се отбих до село Прибой там имаше няколко колеги, но те не извадиха риба също като мен.Водата не беше много бърза, но беше мътна и леко кафява. Малко по-късно по пътя за Земен видях хубаво място за клен,но докато сляза до реката един колега го зае. 20 минути по-късно той извади кефал около 1,5 кг. ,а аз се прибрах капо.
-
- фен клуб-скобар

Последно промяна от DJONI RINGO на Пон Мар 02, 2015 2:07 am, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
С това инфо ще ги пълнят сигура уикенда на МОНЦА!!!!!! Без релийз!AlbinoTrout написа:Ей, що не пишете бе, да не пълните живарниците![]()
![]()
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- ще става разбирач
Монца е идеална за проверки. Магистрала и близко до града. Това, че не се появяват там могат да го обеснят,ако ги питаме, така , че рибите сами трябва да се пазят.
А до баражите видях труп на крава с изрязани предни и задни крака. Скоро ще настане страшна воня.Дали има общински служби които се занимават с подобни проблеми
А до баражите видях труп на крава с изрязани предни и задни крака. Скоро ще настане страшна воня.Дали има общински служби които се занимават с подобни проблеми

не вярвам някой да дойде да махне кравата.ще ти кажа как работят там общинските служители преди месец,два бяхме на железница срещу кафето и беха пуснали един мангали да чистят банкета там около кафето.чистенето представляваше или направо ритане на шишетата към реката и надолу по склона или 1во събиране на боклука у чувал и след това надолу.ако отидеш да видиш още си е там тоя боклук.викахме им крахме се те бате се едно не са там изобщо не ни отразиха говорат си и не им пука.....та не вервам да махнат кравата....
-
- ще става разбирач
Със затоплянето идват и мухите и това ще се превърне в голяма топка от бели червеи и от там много носещи болести мухи. Дано някой от местните се организира поне да разпори кожата , та и враните малко да помогнат.
Днес бях на Рилската река от Пороминово до магистралата. Силно препоръчвам колегите да не правят подобен преход.Много тръни, почти няма места, а в малкото места няма риба.
Днес бях на Рилската река от Пороминово до магистралата. Силно препоръчвам колегите да не правят подобен преход.Много тръни, почти няма места, а в малкото места няма риба.
Докторе, ти па ебати офроуд - маниашкия маршрут си избрал...аз вчера пътувах от Кюстундил за Гърция, и видех, реките какво влачат и в какво състояние са... като по времето на Ной, дейба!
Обаче, на Бобошево на моста си имаше народ рибари като за световно, паркирали насред моста, заеби...

-
- ще става разбирач
Рилската си беше иделана за риболов, леко мътна с падащо ниво. Воблерите се виждаха без проблем. Но реката е изравнила всичко. А и се подведох по рибарски хвалби:
"На бента на Пороминово скобари по 2 кг кинат влакното, пъстърви по 4 и те. Отгоре от рибарницие постоянно бегат американки, кълве рибата ке се скине"
Отивам аз - на бента - вир няма , жаби няма

"На бента на Пороминово скобари по 2 кг кинат влакното, пъстърви по 4 и те. Отгоре от рибарницие постоянно бегат американки, кълве рибата ке се скине"
Отивам аз - на бента - вир няма , жаби няма