плувки...

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Публикувай отговор
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

георгиев59 написа:Взех си от тези плувки на Ризов и ги изпробвах но само за един риболов.Мисля че ще са добри защото от горе имат нещо като пружинка през където минава кордата а не като другите със забитото телче което се измъква .Антената им е добре оцветена и са със доста дълъг карбонов кил.Тази едната която е с допълнителното топче от горе при добро балансиране ще работи много добре на повдигане което е характерно за улов на платика.
Ако някой е работил повече с тях нека сподели :!:
Изображение
Изображение
пробвал съм такава с допълнително топче,ама нещо неми се понравиха.сигурно аз нещо немога да им наглася утежнението.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: плувки...

Мнение от butnik »

Коце,на Ризов плувките се доказаха като добри бойци,аз също ловя с някои от тях,с тези на които кордата минава през тялото,сменям им антената,че е с едно топче отгоре.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз мисля че "платикарската" плувка "на повдигане " от двете показани е тази без топчето -" удължена правилна капка" , за легнала с кука , повод и долен дропер на дъното , линия :D :D
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Колега и двете са,даже издължената е асъл-асъл.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Плувките "Ризов" са читави, използвам от тях дори и за река! За платика ползвам от тези на които кила и антената е едно цяло и тялото на плувката се движи свободно по него. Така посредством шлаухчетата можеш сам да определяш дължината на антената, която е оцветена като тези, които Георгиев е показал. Проблема за мене е, че тази шарения на 13 метра не я виждам много добре и за това вапцам антените както съм показал по-долу, като гледам черните и цветните петна да са еднакви. Така виждам и най-малкото повдигане на плувката.

Изображение
6ef4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6ef4eto »

Плувките на Лагуна за река с телче като спирала закрепено на антената са наистина много добри до сега нямам счупена плувка кила е карбонов минава през цялата плувка и антената е нанизана на него. Плувките та Лагуна са №1
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

6ef4eto написа:Плувките та Лагуна са №1
:D :D :D :D

С риск да засегна колегата, трябва дебело да подчевтая, че плувките Лагуна са много далече от №1!
6ef4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6ef4eto »

Колега не се засягам само изказвам моето мнение. Аз лично съм много доволен от Лагуна.
pepic
новобранец
новобранец

Мнение от pepic »

Не са точно силиконови но практически са нечупливи и немачкаеми :lol: Правят се в Севлиево. Миналата година имаха щанд на Изложението в Пловдив за тази не знам още :wink: - тва по повод въпроса за това " чудо"

Иначе за Лагуна - да ме извинява Вуйче и Емо ама квот съм ползвал не отговаря на грамажа :? за трайност не коментирам щот и класни плувки също дефектират :D
MAGNUM_89
новобранец
новобранец

Мнение от MAGNUM_89 »

за мен мочков са най-добрите за водоеми,за река използвам стереопорени 1грам-1,5гр.,а тези на ризов прилат на тези на мочков за това и тях използвам :wink:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Най-добри са мойте плувки :smt040 :smt040 :smt040
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
joro ribarq
новобранец
новобранец

Мнение от joro ribarq »

приятели,може да разгледате това: http://www.rizovfloats.com
MAGNUM_89
новобранец
новобранец

Мнение от MAGNUM_89 »

колега и тази година лагуната имаха щанд на панайра в Пловдив(ест. купих си една плувка да видя какво толкова се прехвалвате с тия плувки)ако събота и неделя е хубаво времето ще я пробвам и ще видя от какво толкова сте доволни :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: плувки за платика

Мнение от Бачо Илия »

В общи линии за платика ползвам тези и подобни на тях плувки:

п.п. и аз "вапцвам" на някои от тях антените :D
Последно промяна от Бачо Илия на Сря Юни 11, 2008 12:48 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
www.Milo.it
новобранец
новобранец

Мнение от www.Milo.it »

Dedy/IDA - Подкрепям ви Напълно.Плувките на Ризов са много добри.Като видях снимките все едно видях готовите ми монтажи в платформата .Перфектниса.Много съм доволен от тях.Перфектни са за Жребчево.
А този snegk- Прочетох че се пише на голям майстор.Пише какво е проиграл на комар.Нека да направи състезание с мен .Да му покажа с Milo TOLEDO CARP - 14.50m.Какви риби вадя и закакво става на въпрос.Да види от къде духа вятъра,и как се лови риба.Ако е и такъв Шарнджия.Да види Батко какво прави с това - Казват му Щека

Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”