Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- krajbata
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте, може ли някой да каже какви са точните условия на платения на Панчарево и каква риба освен пъстърва се лови ..? Благодаря предварително.
Manchester United !
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
5 лева на пръчка, ако искаш риба си я купуваш отделно, пъстървата се взима задължително. Има щука, шаран, каракуда, сом, амур, толстолоб. За сега само шаран и пъстърва виждам да се лови.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Да,колега леда се е разтопил,но е много мътна водата.dragonaz написа:Благодаря за информацията колега!Dreamer85 написа:Здравейте,колеги.В събота бяхме на Доганово.Пристигнахме към 8:30 и нямаше никой.Бяхме на гьола,където преди можеше да си вземаш рибата,а сега е 5лв на въдица и 5лв кг риба.Водата беше много мътна и затова се настанихме в края,където се изтича.Кълвеше рядко и към обед 4-рима човека имахме 10 пъстърви и едно малко шаранче.Това е от мен,може би ако се избитри,ще има по добри резултати.
Леда разтопил ли се е вече?
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
[quote="G.Petkov"][/quote]
Явно само пеша ще се ходи. То се е видяло. Противогазът също не е за пренебредгване сред хората, решили да ловят риба там.

Явно само пеша ще се ходи. То се е видяло. Противогазът също не е за пренебредгване сред хората, решили да ловят риба там.

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мен сметището ме отказа. И преди беше гнусно, но сега е отврат.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Здравейте колеги
Някой има ли инфо от безплатните язовири покрай София, например Враждебна, Панчарево или някоя друга близка до София локва?

- bogno
- вече хвърля и на тежко
То и рибата там и тя е като въздуха ......не препоръчвам консумация!empar написа:G.Petkov написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Явно само пеша ще се ходи. То се е видяло. Противогазът също не е за пренебредгване сред хората, решили да ловят риба там.![]()
![]()
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Напълно съгласен, онтосно консумацията. Все пак от спортна гледна точка си е добър гьола. Когато съберем обаче трудния достъп и смрадта от сметището...по-скоро не си струва.bogno написа:То и рибата там и тя е като въздуха ......не препоръчвам консумация!empar написа:G.Petkov написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Явно само пеша ще се ходи. То се е видяло. Противогазът също не е за пренебредгване сред хората, решили да ловят риба там.![]()
![]()
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- krajbata
- новобранец
Благодаря за изчерпвателния отговор!Д.Граховски написа:5 лева на пръчка, ако искаш риба си я купуваш отделно, пъстървата се взима задължително. Има щука, шаран, каракуда, сом, амур, толстолоб. За сега само шаран и пъстърва виждам да се лови.
Manchester United !
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колеги !empar написа:bogno написа:empar написа:.............
Ама аз не питам дали да ходя или не

Аз само споделих относно подстъпите към водоема

А на този водоем ходя вече повече от 30 години,
Та едва ли има нещо, което да ме изненада !
Я и аз да задам едно въпросче колеги, интересува ме къде наоколо има щука на платено, като изключим евентуално панчарево
Иначе инфо за там от миналата седмица- пъстървата взимаше предоволно на спининг, размери 800-900 до 1,5, и шарковците взимаха много добре на бял червей, 6-7 броя по 3-4кг за оптимално време (на мостчето малко след средата по посока другия край) 

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Суходол, но ми е стара информацията. От преди нова година. Имаше добри парчета - по 2-3 кила.piked написа:Я и аз да задам едно въпросче колеги, интересува ме къде наоколо има щука на платено, като изключим евентуално панчаревоИначе инфо за там от миналата седмица- пъстървата взимаше предоволно на спининг, размери 800-900 до 1,5, и шарковците взимаха много добре на бял червей, 6-7 броя по 3-4кг за оптимално време (на мостчето малко след средата по посока другия край)
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Като прочетох това,
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=175&t=89579" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow,
В т.4.1.- май изпуснахме и Санчо Панса - " баластриера Негован - западото езеро"
!
Не че ходех там,
Ама още едно езеро по-малко за софийските риболовци
!
И така лека-полека ще ни избутат от всякъде !
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=175&t=89579" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow,
В т.4.1.- май изпуснахме и Санчо Панса - " баластриера Негован - западото езеро"

Не че ходех там,
Ама още едно езеро по-малко за софийските риболовци

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Мисля,че и миналата година го е имало в списъка. баластриера Негован - западото езеро"
някой си го е заплюл ли кво ли?И аз не съм ходил,но мислех да го посетя то голям избор нямаме около София.
някой си го е заплюл ли кво ли?И аз не съм ходил,но мислех да го посетя то голям избор нямаме около София.
А как е положението на гьола до с. Кътина при Изомат , не тоя централния на шосето , а оня гьол с лунните пейзажи , дето на времето от БЛРС горските ни проверяваха редовно за билети ? А кво става с каналите при село Опицвет , на р.Блато . Там освен каракудки и бабушки на времето се ловеше и лин /блатна пъстърва/G.Petkov написа:Като прочетох това,
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=175&t=89579" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow,
В т.4.1.- май изпуснахме и Санчо Панса - " баластриера Негован - западото езеро"!
Не че ходех там,
Ама още едно езеро по-малко за софийските риболовци!