Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

yco написа:
Не съм казал, че си лош, но това ти е за урок!
Поне сега, няма да се опитваш да прецакваш приятели вече, сигурен съм-че и на сън дори!... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Ама изобщо не те разбирам за какво говориш :lol: :lol: :lol: и намекваш,такъв вариант аз да прекарам някой-особено приятел няма :wink: Нито съм ти продавал нещо-нито съм те карал да купуваш нещо,нито съм ти искал нещо-нито съм ти предлагал нещо.Пита ме, какво мисля за един мотор -и аз ти казах какво мисля.Нито сме се виждали подарявали раздавали разменяли или каквото и да е друго,просто си пишем тука.Затова не те разбирам,както и досега :roll: :lol: :lol: :lol: Така че ако има нещо което те -тормози спрямо мен-го напиши тука ,че и аз да разбера :?: :idea: Че не ти разбирам какво пишеш е вярно,ама долавям нещо което изобщо не ме кефи-и затова се че чудя какво става :roll: :roll: :roll: :rolleyes: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Значи се сети а. :wink:
Я ми обясни, защо този двигател за мен не става, а за тебе става, само за 15 дена а?
Да не би да му е пораснала още една перка.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Значи се сети а. :wink:
Я ми обясни, защо този двигател за мен не става, а за тебе става, само за 15 дена а?
Да не би да му е пораснала още една перка.... :lol:
Ицеее,или ми кажи какъв ти е проблема или неме занимавай повече с глупости-щото почвам да се дразня с недомлъчките ти-и нема да пиша вече в темата ти.След като не искаш да кажеш къв тие проблема,аз ще пусна разговора ни на ЛС от 3.01.2015г. -поне за това се сещам-то мое ли да те разбере човек :evil: Заглавие: Re: Разкази за сома от Камилската долина
От: yco
Изпратено на: Съб Яну 03, 2015 11:06 am
До: toci23
Съобщение

Тоци, този познаваш ли го? Какво мислиш за този двигател на 10 часа работа..? Че търся нещо такова...

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow ... 31&t=65113
________ Заглавие: Re: Разкази за сома от Камилската долина
От: toci23
Изпратено на: Съб Яну 03, 2015 7:08 pm
До: yco
Съобщение

:lol: Дали го познавам,Ице -това е един от най-добрите мотори :lol: ,собено в по малки :lol: те коне,а може би е най-икономичния от тях :lol: :lol: Много зависи обаче за какво ще го ползваш и на каква лодка ще го сложиш :wink: Заглавие: Re: Разкази за сома от Камилската долина
От: yco
Изпратено на: Съб Яну 03, 2015 8:01 pm
До: toci23
Съобщение

Аз те питах, дали момчето или двигателя познаваш, дали е на 10 ч , ама малко съмнително ми изглежда..

_________________ Заглавие: Re: Разкази за сома от Камилската долина
От: toci23
Изпратено на: Съб Яну 03, 2015 8:35 pm
До: yco
Съобщение

Не ве не го познавам момчето-Берковица пише,ама мотора нема как да е на десет часа според мен.Това на ботуша мръсотията по средата дето е -се получава след всеки излет на двутактовите мотори-щото изхвърлят изгорялото масло с газовете,ама на четиритактовия това нема как да стане-освен след доста каране-часове-и то от мондари дето не го профилактират-поне забърсват след излета. Аре обясни ми ти ,с какво съм искал да те прекарам накарам разкарам или там каквото и да съм искал да причиня на ЧОВЕК ОСОБЕНО ПРИЯТЕЛ,питаме -и ти отговорих какво МИСЛЯ АЗ.За какви 15 дена ми говориш з акави перки ми говориш,ТИ изобщо знаеш ли какъв мотор съм си купил аз -че тоя бил за теб а ония не бил за ман.Дори не си спомням за какъв мотор ставаше дума.И ако пак нещо не си разбрал-ми пиши на лично-да ти обесня,а не да занимаваш ората с неще глупости. :evil:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, тази обява е следях, за да вида кой ще се "прецака" да го купи... :lol:
и хоп изневиделица се появяваш ти - умрях от смях :lol:
Кажи ми какво да си помисля ся... :lol:

toci23:
Стои ли мотора -Колега,????

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 50#p927650" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Можеше да ме попиташ като човек,да ти обесня-ама нали е по лесно да се въртят интриги.Аз си купих мотор чисто нов -от магазина с документи фактура и гаранция,за този мотор съм питал и за още много подобни-защото тая година (както ти писах) сме много-щото хванах много-и ся има много желаещи,и на всички правим някви комплекти (лодка мотор) -но не всички имат възможност да си закупят чисто нов-както направих аз.Съжалявам че те те уважавах толкоз,всичко това можеше да стане-без да се правиш на мн умен-и да обиждаш без да знаеш-а и на мен през акъла не минавало че си такъв човек-да говориш бяз да си направиш труда разбереш за какво става на въпрос.Кат си преценил че съм измамник и съм купил ТВОЯ мотор-що не му звънна да си сигурен че е продаден във Ватна,просто нямам думи-ти си знаеш.Аз изчезвам от твойта тема-намам нужда от излишни интриги :evil: аре весело ти писане-всезнайко :rolleyes: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Много се екзалтираш.
==========================

5-дневна прогноза за валежи по р. Арда

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:Можеше да ме попиташ като човек,да ти обесня-ама нали е по лесно да се въртят интриги.Аз си купих мотор чисто нов -от магазина с документи фактура и гаранция,за този мотор съм питал и за още много подобни-защото тая година (както ти писах) сме много-щото хванах много-и ся има много желаещи,и на всички правим някви комплекти (лодка мотор) -но не всички имат възможност да си закупят чисто нов-както направих аз.Съжалявам че те те уважавах толкоз,всичко това можеше да стане-без да се правиш на мн умен-и да обиждаш без да знаеш-а и на мен през акъла не минавало че си такъв човек-да говориш бяз да си направиш труда разбереш за какво става на въпрос.Кат си преценил че съм измамник и съм купил ТВОЯ мотор-що не му звънна да си сигурен че е продаден във Ватна,просто нямам думи-ти си знаеш.Аз изчезвам от твойта тема-намам нужда от излишни интриги :evil: аре весело ти писане-всезнайко :rolleyes: :drinkers:

Не мога да не ти отговоря.. :wink: , не аз не съм в час, ама май ти не си в час. Този мотор беше продаден преди 1/2 месец.
Гледай в темата на Ему, какво е продал и ще разбереш, ама не гледаш явно.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 85#p922092" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

Изображение

И това не е "МОЯТ мотор" щото ме разубеди на 100%.. :wink: , а не на 1000.. :lol: ., както казват ахмаците.. :lol: ..и си много прав между другото. Естествено, че не е на 10 часа мотор- Закупен е през далечната 2009 г.. :wink:
Видя ли ся, че зная пак повече от теб, преди да питаш ТИ в темата за продан, що не пита мен да ти кажа а :lol: :lol: ......ама нали си "много велик" ама и аз да ти го кажа....такива велики ги виждам на седмица по 1000 броя.... :lol: :lol: Анадъм..?
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

P.S.
..и още на Сря Фев 25, 2015 1:04 pm съм ти го казал тук:

Тоци, въпроса е принципен. Повече шеш-беш с тебе НЕ! :wink:

Точка.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

И не ми казвай, че разказа не е поучителен... :wink: :lol:

Той се казва, "Как да изберете мотор 4-и тактов, втора употреба на 1/2 цена и на над 5 години... " ..... :lol: :lol: :lol:

Ай, де, де.... :wink:

А за хората, които работят легално в тая държава се оказва, като си вземеш ДДС-то от цената на най-нов модел двигател, направо двигатела ти излиза на цена, като за трета употреба... :lol: .. и то много странно с 5-т годишна гаранция.... :lol: :lol: :lol:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.............. :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:lol: :lol: :lol:

Какво се чудиш бе. Вече и аз продавам.... ама на Иедро...:lol: :lol: :lol:

Янича питаше,нещо, та между другото информация е от Н.Г. ( специално му я заявих за него :idea: )
Та вчера и преди няколко дни темп. на водата е била 10 гр. C.
Ей това е не само велик риболовец и не само приятел, но е бил и метеоролог... :wink:

Това е от вчера по Skype..

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Само за тия, които не са гледали всичко... :wink: :lol: , добре че си взех по-голяма сопа, че като гледам тая гьостерица, как я гъне чак не ми се мисли с оная тънката, какво ще и се случи-хрус солетата след 2.5 часа... :lol: , ако нямаш рулеви и помощник.. :lol: :lol:

Прогнозата отгоре оказа ли се вярна? ... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...Ех, както винаги пак сме пощадени южняците.. :lol: , какво да правим..... а риба.. :wink: , само ти ловиш по това време ..май.. :lol: :lol:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Дончо щом е пише...явно не може да си изчисти още пред гаража от сняг.. :lol: ...да излезе дип... :lol: -каква риба ве..... :lol: :lol: :lol:

Щом той не лови сега-аз съм спокоен.. :mrgreen: :lol: :lol: , не чииии може..... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Дончо вчера с една фурнаджийска лопата се изкърти :mrgreen: точно пред гаража да отваря проход,псува и чисти сняг,а той си валеше и не спираша както на Ристьо писането :D нищо че е самотния войн вече,направо си остана сирак тук :lol: тъкмо зарибиш някоя дружка да си драскате и мечтаете за някви сомове и питиета под асмалък и почнеш да го задяваш ама всеки не разбира от майтап :wink: ето Тоци се отлюспи вече :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”