Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв фидер ползва
колеги, харесах си фидер dajwa d fider. освен че е 330 и има едно връхче друго не намерих за него. ако някой има информация нека сподели.
-
- новобранец
2-ро включване от мен - Шимано Аливио хеви фидер на 3,90 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Много приятен фидер,удоволствие е да се лови с него-лек,пъргав,тънка бланка.Ще си припаснеш върхове.simple написа:колеги, харесах си фидер dajwa d fider. освен че е 330 и има едно връхче друго не намерих за него. ако някой има информация нека сподели.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
получих подарък фидер МИЧЕЛ авосет 390 и акция 80-120,само че е още сух-като рече дядо гспод ще го намокря,хякой ползвал ли е такава въдица?
- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
1. Globe Samurai 3,90m 60-120gr. направих 3 риболова (единия на плувка (не е лесно да си тъп)) и го продадох.
2. Line Winder Master Quiver 3,60м 80-120гр. направих един риболов и го продадох (телефидер вече ми звучи несериозно).
3. Eurohold Sector Heavy Feeder 3,6m все още си цъкам с него.
4. Eurohold Sector Winkle Picker 3,00m и с него си цъкам.
5. FilStar Premier Winkle Picker 2,40m още пресен на един риболов (капо) да хване риба пък ще видим дали ще се задържи.
Оборудвани с макари съответно:
3. Ryobi Oasis 3000
4. Ryobi Oasis 3000
5. Ryobi Oasis 1000
2. Line Winder Master Quiver 3,60м 80-120гр. направих един риболов и го продадох (телефидер вече ми звучи несериозно).
3. Eurohold Sector Heavy Feeder 3,6m все още си цъкам с него.
4. Eurohold Sector Winkle Picker 3,00m и с него си цъкам.
5. FilStar Premier Winkle Picker 2,40m още пресен на един риболов (капо) да хване риба пък ще видим дали ще се задържи.
Оборудвани с макари съответно:
3. Ryobi Oasis 3000
4. Ryobi Oasis 3000
5. Ryobi Oasis 1000
Супер въдица за големи риби и за дистанция, браво колега- това е мъжкарска въдица,gogata1982 написа:2-ро включване от мен - Шимано Аливио хеви фидер на 3,90
защото е известно, че от ловенето със лайт пръчки до мъжкия отбор по синхронно плуване има само една крачка.

- Port_Royal
- разбира нещата
Колега малко неподготвен се изказваш по темата за фидер пръчките ми се струва.Не може само се хевита да се лови по водоемите.Всеки сезон е различен и изисква различен тип фидер пръчка според обстоятелствата и времето.Така че в арсенала на един риболовец трябва да има поне по един лайт,един медиум и един хеви фидер с различна дължина.vyrhara написа: защото е известно, че от ловенето със лайт пръчки до мъжкия отбор по синхронно плуване има само една крачка.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Port_Royal,Port_Royal написа:Колега малко неподготвен се изказваш по темата за фидер пръчките ми се струва.Не може само се хевита да се лови по водоемите.Всеки сезон е различен и изисква различен тип фидер пръчка според обстоятелствата и времето.Така че в арсенала на един риболовец трябва да има поне по един лайт,един медиум и един хеви фидер с различна дължина.vyrhara написа: защото е известно, че от ловенето със лайт пръчки до мъжкия отбор по синхронно плуване има само една крачка.![]()
![]()
![]()
прав си, разбира се, просто аз обичам фидерите с по-голяма акция, а и не съм чак състезател и спец, пошегувах се за мекиците, да не засегне някой, ей.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Фидерите се подбират според водоемите и рибите ,които ловите.Няма как да си къцаш перки с хевито,то има, ама оргазмъТ е слаб 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
3-то включване хааххахаха е сега ще убия всичко детско
MIFINE GOLIATH 3,60 - 4,10 акция 60-140 грама
сменям фидерите през ден да има тръпка

MIFINE GOLIATH 3,60 - 4,10 акция 60-140 грама

сменям фидерите през ден да има тръпка

- Port_Royal
- разбира нещата
gogata1982 написа: хааххахаха е сега ще убия всичко детско

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
И аз си заприходих аливио и първата риба бе с тегло 5.500 мисля че се справи доста добре фидерчето .До този момент лових само с щека но и този риболов ще практикувам стига да е енергичен
Здравейте, колеги. Харесал съм си Filstar Premier Multi Feeder, но се чудя дали да бъде 3.60 или 3.90. Моля ако някой има впечатления от този фидер да сподели каква дължина да избера
Аз лично мисля да взема 3.90, но не съм сигурен още
Също така ме интересува и коя ще бъде подходящата за този фидер макара (до 100 лева). Благодаря предварително 

- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
LSFC написа:Здравейте, колеги. Харесал съм си Filstar Premier Multi Feeder, но се чудя дали да бъде 3.60 или 3.90. Моля ако някой има впечатления от този фидер да сподели каква дължина да избераАз лично мисля да взема 3.90, но не съм сигурен още
Също така ме интересува и коя ще бъде подходящата за този фидер макара (до 100 лева). Благодаря предварително

- Port_Royal
- разбира нещата
+1 за избора на пръчка Filstar Premier Multi Feeder За макара мога да препоръчам https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ry ... ma--a14505" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow 4000 https://www.nariba.com/obiavi/obiava/RY ... ER--a14373" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow 4000 размерLSFC написа:Харесал съм си Filstar Premier Multi Feeder Също така ме интересува и коя ще бъде подходящата за този фидер макара (до 100 лева). Благодаря предварително