Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мач DAIWA
Модератор: Paublo_Eskobar
мач DAIWA
Здравейте колеги,решил съм да си купя DAIWA AQUALITE POWER MATCH 4.20м,че някои ще ми каже ли нещо за него.Благодаря.
Re: мач DAIWA
Гледах го онзи ден - поносимо тегло , евтина фурнитура / водачи ,лак ,конци ,макародържач/, висока акция и малък брой водачи ........... не е лош за парите си
Аз не бих си го купил

Аз не бих си го купил

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
ще ходя предимно на зарибени язовири,ще ми препоръчаш ли някоя????
- Port_Royal
- разбира нещата
Ето няколко добри предложения за мач - https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... B0--a11489" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... B0--a11489" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
и черешката на тортата - https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Sh ... D0%BC-a511" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
Марки и модели мачове колкото искаш,но определено трябва да попаднеш на правилния избор за теб.Успех в избора на мач.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Чак черешката на тортата......не съм съгласен.Защо си се насочил към тези върхови акции?На зарибени водоеми гледам(ако ми позволяват условията и големината на рибата която очаквам)да ловя с най-ниските акции.
- falco2
- ще става разбирач
Като начало моят съвет е да си вземеш евтин комплект пръчка и макара / дори и втора ръка/, но да наблегнеш на качествени консумативи като влакна, плувки, куки, вирбели, стопери и т.н. Но за мен най-важно е да се наблегне на теорията до толкова, че да знаеш как правилно да я приложиш на практика. И когато с времето натрупаш опит, вече ще знаеш какво да търсиш от пръчката и макарата /в повечето случаи и повече, за да ти кеф/.
Успех и наслука.
Успех и наслука.
-
- вече хвърля и на тежко
Тук съм склонен да се съглася с колегата falco2. Мачовете за платени водоеми не е необходимо да са нещо уникално. Важното да е изпитваш кефа от улова и ваденето. Бих препоръчал нещо с по-малка акция - до 15 грама. Има добри предложения на Трабуко и Салмо в ценовия диапазон около 120 лева. По-добре вземи висок клас тояга на по-непретенциозна марка отколкото нисък клас от върховите производители.
Наблегни на качествени влакна, плувки, вирбели и други консумативи и с времето можеш да се се хвърлиш на някоя "по-маркова" пръчка.
Лично аз използвам един старичък модел мач на мичел 5-15 и 4 години ми служи вярно дори и в борбата с животни
.
Наблегни на качествени влакна, плувки, вирбели и други консумативи и с времето можеш да се се хвърлиш на някоя "по-маркова" пръчка.
Лично аз използвам един старичък модел мач на мичел 5-15 и 4 години ми служи вярно дори и в борбата с животни

- FENOMENA86
- новобранец
Амура на профилната снимка е уловен с такъв мач не е от най-леките, но е перфектен за тежки битки с трофейни риби успех
много благодаря за съветите