Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...ще ти се струпат камара глоби!
Ъхъ , ама до десет години от първоначалното събитие , колкото е абсолютната давност у нас . После си пуща едно съдебно за абсолютна давност струващо 15лв. и си свирка . Верно , че това което ще пусне реално няма юридическа стойност като докимент за ликвидация , но никой вече няма да го търси по какъвто и да е било повод , еле па да води безсмислено дело за ликвидация срещу него .

Тва за тока много актуално и тука д`ба начи :? Нощеска няколко часа ток нанай си . Днеска три пъти го спират за по двайсетина минути . Абе да ги таковам у токаджийте къде сал да зимат кинти напъват , като голяма част от тия кинти де ги зимат са именно за поддръжка на линията а не я сменуват с читава такава къде да носи на напрежение :evil:

Друго което ме нерви ! От къде на къде втори кръг от състезание по английски трябва да се провежда в друг град ? Детето участва в четири олимпиади , това без да го карам ни аз , ни майка му , самоинициативно тъй да се каже и на всичките вторият им кръг си е в Софето , а за некво сдухано кеймбриджско измишльотване , трябва да ходи до Бургас в петък , за втори кръг :evil: Миналата година всичките кръгове си бяха в Софето , включая и награждаването . Верно , че школото му си има кинти , от де ли ги има :roll: и поема пътуване и спане , ама все пак . Айде да беше самото награждаване на първите , на друго място да иде човек , ама тъй :? Естествено , че няма да го спра да отиде , ама некакси ми е нервно :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ко се чудиш - олимпиадите са си от държавното школо, докато оденето у Бургас си е от частното школо....и фо плачеш, куту си там по магистралата за 3 часа, а ко да кажат видинските ученици (барабар с мой ученик!), които също ша одат там, а?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:...Такова понятие като "генерално пълномощно" не съществува в правния мир...

Киро е прав - отдавна няма такова понятие !!!!

Който твърди обратното, или бърка или лъже :!: !

И един осмомартенски виц, че много ми хареса :D !

"Жена звъни на мъжа си:
- Скъпи, кажи колко много ме обичаш ???
Човека отговаря :
- Купувай !"
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:... а?
А, а , А :lol: А миналата година как може да направят и вторият кръг по градове ? Тебе нещо не те видех на миналогодишното награждаване , за сметка на това там срещнах толкоз Видри родители от цяла България , колко на сбирки трудно се събират .

пп - по вашиот край още ли се праът на ербап милиционерите и спират без камера или масовка ?

пп2 - както казах иначе школото си поема рейс за извозване и хотел за нунане , аз няма да ходя , ама кофти :?

Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ачо ♣ написа:...........
Не може , в 21 век, вече пети ден по- голямата част от населението в южна България да бъде оставено без осветление...........
А може би си заслужаваме съдбата щом търпим държавата да се управлява от такива "мастити политици", като кандидата на противопожарните науки Боко Шлифера!!! .....!

Ангеле,
Ужасът да живея без ток съм го изпитвал още през годините на бай Тошовото царуване, когато бях сложил един акумулатор в коридора и си светехме с една крушка от габарит на Лада ! И цялото семейство спяхме завити в едно легло, защото в панелните блокове нямаше отопление без ток !!!!!!!
Та имам представа що е това тъмно, студ и отчаяние !

После при капитализма пък нямахме вода, щото "хидролога" от СДС Янчулев продаде водата от яз.Искър на "Мунтигруп" :evil: !

И без да съм фен на Б.Б. - все си мисля, че той също много изпати от "електричарите", които успяха да му спретнат едно превратче и да го свалят от власт през 2013 година !!!
И до ден днешен не сме разбрали, как точно стана този номер със сметките тогава :roll: !

Та все си мисля, че проблемите с тока идват по оста Изток-Запад и от продажността на новите български политици от всички, ама всички партии.
lusienn

Мнение от lusienn »

В София всичко е наред-снега се стопи почти.

Е как е в южна България инфо от тук :arrow: http://a.abv.bg/www/delivery/ck.php?oap ... %BE%D1%80/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; .

Иначе и всички помним режима 3 часа има ток 3 няма.

И Хидролога Янчулев го помниме-изпусна яз. Искър -1994 година на 1 км под Щъркелово гнездо-

тогава имаше 5 пъти по малко вода в язовира от сега-и водата беше заблатена и не се пиеше,

а се редяхме на двучасови опашки пред чучурите на Минералните извори-да пълниме по 1 туба на човек-при повече-ставаше скандал на опашката.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Относно фирмите,преди няколко год. като почна кампания по закриване и аз отидох, случайно ми казаха,иначе от къде ще го знае човек,та трябваше лично да се иде с куп документи, дали нямаш задължения и т.н.,беше няква лудница щото ако изтървеш срока държавата автоматично ги ликвидирала,но срещу определена сума към 160 лв. мисля че беше,така се говореше,но си беше бая врътня и ходене с документи,на колегата баща му едва ли ще се справи,затова да пита някой счетоводител, но по пекан и ще стане работата
а тоя сняг дето падна....извинявам се,но такъв сняг преди 89 -та назад винаги си имаше,реката ставаше на лед по вировете и си ходеше спокойно отгоре,помня сняг до кръста съм газил и кво...всички бяха радостни и щастливи,но може би всичко е било наред,живея да Енергото и преди имаше над 30 ч. поддържаш персонал,сега гледам сутрин се мярнат има няма 5 - 6 човека подръжка, другите ги съкратили или напуснали :lol: за какво говорим тогава :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

Може и Бай-Мангал-да е краднал някъде по трасето-кабел-случват се и такива работи.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

И един музикален поздрав имаше по тоя случай.

:arrow: https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... d3apFsxFtA" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow .

Да разведриме малко обстановката от утре омеква времето.

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Люс , в предишният ти линк имаше и е тая новина - http://novanews.bg/news/view/2015/03/10 ... n=mostread" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; , в която пък има препратка за гласуване - http://playmate-des-jahres-wahl.de/#/playmate/12" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; . Таман все повече се убеждавах , че от Австрия нищо свестно не се е пръкнало , та добре , че наше момиче ойде там та да и дигне рейтинга :D

пп - нали щеш да пущаш снимки от осмомартенсият купон бре ?

Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Питай Любето-на него му пуснах ама на месинджъра-че е по бързо.

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Абе Люс , аз тебе те питам . Какво ме препращаш ? Не ме ли научи , че предпочитам "да пия от извора" :D

Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:...Тебе нещо не те видех на миналогодишното награждаване ...
:shock:
...се едно аз да кажа, че не съм те видял миналата година на скара-бира на панаира... :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Добро утро.
Днес тейко ми има рожден ден и след малко ще му се обадя да му честитя.
Наред със това ще му дам няколко задачи на брой,ще го въоръжа със печат в едната ръка и касов апарат за щит в другата и го пускам да се бие българското чиновник.
Наред да им слага печати по-тиквите,но и да им издава касов бон,че току виж са го арестували за бой без нужните документи :)
А относно въпросното "генерално"пълномощно какво имам в предвид.
Ако някой от вас ми направи пълномощно да му взема например личната карта защото е възпрепятстван в даден момент,то след като представя въпросното и получа картата,то ше ми бъде взето !
А при другото пълномощно, съм го упълномощил на всякъде където закона позволява да бъдеш представян от друго лице да го прави без да бъде възпрепятстван.
Пак повтарям там където позволява закона.
Даже и са описани всички инстанции на които това е възможно,включително и да взема решение от мое име!
Сега дали се казва "генерално"пълномощно ,или просто ползваме термин останал от време Оно незнам,но е факт,че има такова.
Но неможе баш всичко да оправи сам,за едни неща си трябвам и аз.

Иначе всичко си е наред .
Моя отбор Рялма дрид уби Шалке от бой като гост,а ги биха като шкембе У довар на Бернабеу,мафия и там деееба.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:... на панаира... :lol:
Да бе , се едно човек можеше да остане невидим на награждаването :mrgreen: Ми то съ виждаше всичко кът на талавизор и взоркият ми поглед не пропущи нищо , мъ теб тъ нямаше . Аку случайно беше огрел , можеше да те заведЪ до любимото ми японско ресторантче къде беше на стотина метра от събитието .

Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”