Quantum Tenacity спининг

Модератори: Павел Иванов, sestrata

niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Quantum Tenacity спининг

Мнение от niki23 »

обявата е изтрита и информацията е недостъпна.
Айде споделете какъв е реалния тест на пръчката. това че пише 3-14 на нея не я прави реален за това питам притежателите
Аватар
markas
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от markas »

niki23 написа:обявата е изтрита и информацията е недостъпна.
Айде споделете какъв е реалния тест на пръчката. това че пише 3-14 на нея не я прави реален за това питам притежателите
Колегата eroucma, е написал че по негова преценка е около 5 - 20.
Един познат, каза че за него е 6 - 16.
Аз съм по - склонен да вярвам на eroucma.
Колкото и да е реалния тест, тази въдица със сигурност си заслужава 20 - те левчета :D
За 3 - 14 не знам къде пише. Това е на самата въдица :

TENAPS662M 6'6" 2PC Line Wt:6-14 Lure Wt:1/8 - 1/2 Action : Medium
Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

Lure Wt:1/8 - 1/2 това е 3.5-14гр
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

niki23 написа:обявата е изтрита и информацията е недостъпна.
Ето това съм написал в обявата за пръчката
Пръчката е реално 2 метра и акцията и е около 5-20 - това са стойности, който съм определил в процеса на работа с нея. Воблери от рода на yo zuri L minnow 33 и Goldy VIBRO MAX - 2.8 cm и блесни Moska и Mepps 1, 2 и 3 номер си ги изхвърля без проблем с подходящото влакно.
Пръчката надминава цената си в пъти- много жилава и здрава подходяща за начинаещи и средно напреднали спинингисти, имам изкарани с нея няколко кефала от половинка до кило и ги вади без проблем.
Друго което мога да добавя - има съм 2 такива пръчки ( едната ми я откраднаха ) с пръчките съм работил само с плетени влакна ( корди не ползвам от много време) и не е имало никакъв проблем нито с маркови блейдове нито с такива като имитацията на Power Pro. Добре направена с качествено заляти водачи, на които не се пукат заливките и сравнително тънка, но здрава бланка, която е способна да пречупи и по вироглава риба.
Макарите, които съм ползвал с пръчките са Daiwa Exceler 2000, Ryobi Ecusima 1000 и Viva Attract Spin 200 и най - добре се балансираше с Риобито. Кефал с тегло около килограм си го бори в течение без проблем и стабилно гаси поривите му стига да е нагласен аванса.
Ако не бях залитнал по Японското не бих се и замислил да я сменя.
Разбира се не съм съгласен с мнението на колегата по нагоре, че става туйчване и строят и е доста далеч от фаст ( за екстрафаст пък да не говорим), при борбата с рибата участва
цяла бланка, което както съм споменал по нагоре доста добре гаси поривите на рибите дори в течение.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”