MAVER COMPETITION
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
MAVER COMPETITION
Здравейте пускам темата,зашото ми е интересно да зарбера каква е разликата между двете серии competition и copmetition long и как се познават колената
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: MAVER COMPETITION
Познават се по надписите
Така де, тъп отговор, но е вярно за топ сетите.
Разликата е, че лонг серията е дълга 13м без мини удължител, по думите на производителя. Това води до разлика в дължината и диаметъра на някои колена, а казват и в строя. Лонг-а е правен за Европа и го няма в Англия, за любителите на интернет търговията.
Екстра дължината се набавя предимно от предните колена 4-то, 3-то, 2-ро.
Казват, че 6-то, което при късия компетишън обикновено е по-късо от 5-то, при лонг-а не било така, но не съм го виждал.

Така де, тъп отговор, но е вярно за топ сетите.
Разликата е, че лонг серията е дълга 13м без мини удължител, по думите на производителя. Това води до разлика в дължината и диаметъра на някои колена, а казват и в строя. Лонг-а е правен за Европа и го няма в Англия, за любителите на интернет търговията.
Екстра дължината се набавя предимно от предните колена 4-то, 3-то, 2-ро.
Казват, че 6-то, което при късия компетишън обикновено е по-късо от 5-то, при лонг-а не било така, но не съм го виждал.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
благодаря Чирус,много интересни подробности,които ми отговориха донякаде 

но кажи все пак какви са надписите
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Надписа е модела на топ сета с думи. Нищо шифрирано.
Ето го нагледно.
Направих и няколко снимки с разликата в дължината от 5-то нагоре и общо за топ 5.
С тоя сняг май само в къщи ще си играя..
Ето го нагледно.
Направих и няколко снимки с разликата в дължината от 5-то нагоре и общо за топ 5.
С тоя сняг май само в къщи ще си играя..
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Всичко е точно,както го е казал Чируза!
5-то коляно на щека от Competition сериите пасва с топ сет Long на 4-то коляно,но не може да се ползва на по предните.
Накратко-4-то коляно от Maver Competition не влиза в 3-то Long.
5-то коляно на щека от Competition сериите пасва с топ сет Long на 4-то коляно,но не може да се ползва на по предните.
Накратко-4-то коляно от Maver Competition не влиза в 3-то Long.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
мм стана ми ясно
.най общо казано ако ще се слага топ сет от long на competition ,трябва да е на 4-то коляно

- SammY
- фен клуб-скобар
Чируса_БГ имаш ли шаранска топ3-ка за лонг щеката и пише ли на нея "ЛОНГ"
Може да се окаже че съм те заблудил с това , че къпинга ми е от лонг щека . Не помня какво точно пише , но лонг със сигурност не пише ... макар че като го купих , колегата ми каза , че е от дълга щека и аз естесвено му повярвах , но вече имам извесни съмнения
Между другото тази топ3-ка няма нищо общо с нормален шарански топ3 за "къс компетишън" . Часта която влиза на 4-то коляно е доста по дълга , а другата част е малко по къса и като цяло е по лек и малко по дълъг от шаранския за "къса" щека 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Никога не съм виждал шарански, но колегата сигурно знае, какво ти е продал.
Не е малко по-дълъг, а доста по-дълъг 60 - 70 см!SammY написа:... Часта която влиза на 4-то коляно е доста по дълга , а другата част е малко по къса и като цяло е по лек и малко по дълъг от шаранския за "къса" щека