Риболов по Нюфънийски - Специално издание за Жоро

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Риболов по Нюфънийски - Специално издание за Жоро

Мнение от Cougar »

Миналата вечер по случайност станах свидетел на риболова и риболовната слука на една група пичове от Newfoundland. Познавах един от тях и той вика ела да дръпнем по бира и да се позабавляваме. Ами хубаво, защо пък не. Тръгнахме от едно заведение в центъра на един град (Ватерло) където похапнахме и почнахме с първите количества бира. Единия от компанията се женеше след 1 седмица, та беше специално парти за него. Темите на разговор бяха съответстващи на събитието и сервитйорките общо взето носеха на майтап (или абусе).

После втората част беше в квартирата на едного, който си предостави личния бар с напитки за да помогне на всички ни да дойдем на добър градус и оттам с такси право в един стриптиз бар наречен скромно ROXANES.

В бара "бизнеса' кипеше с пълна сила и недостига на шивашки материи за момичетата беше очебийна. Едни стари перверзници на съседната маса си бяха поръчали индивидуална програма та непрекъснато имаше "забава" и момичета без нищо по тях. В бара имаше 1 основна сцена и 2 допълнителни кола на които още 2 "танцуваха", а отделно си течаха клиентските поръчки по масите. Обща практика беше да вземеш банкнота от $5 или $10 и да залегнеш на главната сцена, като я държиш в уста и чакаш голото момиче да "си я вземе" с пълзене над теб. Скоро стана ясно защо много народ имаха шапки на главите - определено им трябваха на сцената, за да прикриват една стратегическа област на панталона.

Имаше и още един който си караше там ергентското парти. Излезе на сцената, стриптизъорките му дръпнаха един бой с камшик и го поводиха за колан за врата, сложиха му комбинизон, свалиха му гащите и какви ли не издевателства, след което предполагам, се е чувствал пълен идиот (не ми се виждаше достатъчно пиян на сцената).

След тази простотия, пичовете решиха да направят истинския риболов в друг нощен кънтри клуб. Та по такситата и хайде на път. На новото място имаше една камара народ с каубойски шапки, имаше и малка сцена и гърмяща музика, та да водиш разговор беше безпредметно. И там откарахме към 2-3 часа и накрая гледам един от нас почнал да води преговри с 3 момичета. Беше се жертвал и поканил на танц най-зле изглеждащата от тяхс форми добре имитиращи винарско буре, очевидно с мисъл за ближните си, и сега се опитваше да ги придума или да дойдат на наш терен или ние да отидем на техен. В началото изглеждаше че почти бе успял, но после се оказа че те май-нямат толкова място, та го видяхме как ги последва и ни помаха за сбогом. Падна първата жертва!

Излязахме навън където маса народ се мъчеше да хване такси (или последен опит да хване нещо друго което не е можал да хване вътре в бара)

Гледам близо до нас 3-ма пича и 2 мацки явно чакат такси, някой си минава и вика "Тези се уредиха". Да, обаче, 10 мин по късно когато таксито дойде видях как мацетата се качиха затвориха вратите и извикаха на "половинките си" - "МРЪСНИ, ТЪПИ КОПЕЛЕТА!" След което отпрашиха с пълна газ и свирещи гуми.
"Половинките" имаха вид на мизерстващи изпосталяли хиени на които последната плячка им се бе изплъзнала. Помотаха се и "повиха" още малко след което се стопиха в мрака.

Нашата група също се разби на части и се върнахме кой откъдето беше.
bingofish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bingofish »

Евала Пума!
Истински Хенри Милър си ти, както ти казах очакваме:
"Тропика на пъстървата" от Пумата
При мен е имало също некви такива ситуации.
Отивам да пометам с мухата на едно от любимети си места по Осъма и една кака търчи след мен, тя там си седеше целогодишно. Викам, нееееее, за риба съм не за бактериии....
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

бингофиш написа:Евала Пума!
Значи си IvanVP ?
bingofish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bingofish »

Cougar написа:
бингофиш написа:Евала Пума!
Значи си IvanVP ?
И ти като Бат Стан, почна да ме питаш.
Приятно ми е да се запознаеем Иван..
Ако си идваш през август обади се да идем за риба, тъкмо съм в отпуск, а и малко консултации по спининг ми трябват, че бай Стан неще да ходи с мен за риба повече. Това откакто стана старшина и му порасна службичката. Предлагам ти да идем в Родопите, знам един язовир с трофейки, ама не буцат начесто. Там са изчезнали рисовете и сега има само диви котки, а кво му пречи да има и една Пума.
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Иване, Благодаря за поканата, но едва ли ще успем д аорганизираме нещо. Ще съм само за 2 седмици и има с една камара приятели и семейство да се виждам, та не мога да съм оптимист в случая.

Ето какво заснех днес.

Как се разбира че един задник е канадски?

Изображение

Как се разбира че една кръчма е канадска?

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”