Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Мерсаж на Красе и Кире за съпорта на детенце
Видю да те питам ? Как прилагате членовете 410 и 417 на мънгусти де единственото което имат на техно име е мръсните гащи на задника им ?
Георге , ич ти не требва да те водат при негротата , еле па на gangbang . Не друго ами да не се наложи да се чуди тоя де те води , по некое време , трибестан или реланиум да те гощава

Видю да те питам ? Как прилагате членовете 410 и 417 на мънгусти де единственото което имат на техно име е мръсните гащи на задника им ?
Георге , ич ти не требва да те водат при негротата , еле па на gangbang . Не друго ами да не се наложи да се чуди тоя де те води , по некое време , трибестан или реланиум да те гощава
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Люс ти май нещо ни си в час с библията .....lusienn написа:Митев се ската..........
знаеш ли кво гласи третата Божия заповед - Не споменавай напразно името .............
- Vid
- кандидат преподавател

Ша ма утрепеш, колко си в час, като ме вкарваш даже в оня 410, къде нещата отиват на по сложно в заповедното производство...Павел Иванов написа:Видю да те питам ? Как прилагате членовете 410 и 417 на мънгусти де единственото което имат на техно име е мръсните гащи на задника им ?
Ами много просто Павка. Първо си вземаме парите от останалите клиенти кои го карат по 410, щото банките съдят по 417, а после ги прилагаме... Правим го както намерим за добре..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Жоре, верно не ти требе да одиш при чернилките, щото глей фо стаа:
През 1986, след като се дипломира в щатския университет на Луизиана, Питър Дейвис отишъл на почивка в Кения.
Докато се разхождал се натъкнал на млад мъжки слон, който бил повдигнал единия си крак във въздуха. Слонът изглеждал в затруднено положение, така че Питър подходил много внимателно. Той коленичил, проверил крака на слона и открил голямо парче дърво забито дълбоко в него. Внимателно и нежно Питър извадил дървото с ножа си, след което слонът предпазливо стъпил на земята.
Слонът се обърнал към мъжа и погледнал любопитно, втренчил се в него в продължение на няколко напрегнати секунди. Питър замръзнал на място и помислил, че слонът ще го нарани. В крайна сметка на слонът надал вой с хобота си, обърнал се и си тръгнал. Питър никога не забрави слона или събитията от този ден.
Двадесет години по-късно, Питър се разхождал из зоологическата градина в Чикаго с малкия си син. Докато се гледаха слоновете, един от тя ги приближи. Големият слон се втренчи в Питър, повдигна преднияси крак от земята, а след това тропна на земята. Слонът направи това няколко пъти и след това нададе силен вой, докато се взираше в мъжа.
Спомняйки си за среща през 1986 г., Питър не можеше да не се зачуди, дали това беше същият слон. Питър събра кураж, прескочи парапета и се промъкна в заграждението. Той се приближи до слона и се вторачи в него. Слонът отново нададе вой, обви хобота си около единия крак на Питър и го блъсна в парапета, убивайки го на място.
Най-вероятно не беше същият шибан слон!
През 1986, след като се дипломира в щатския университет на Луизиана, Питър Дейвис отишъл на почивка в Кения.
Докато се разхождал се натъкнал на млад мъжки слон, който бил повдигнал единия си крак във въздуха. Слонът изглеждал в затруднено положение, така че Питър подходил много внимателно. Той коленичил, проверил крака на слона и открил голямо парче дърво забито дълбоко в него. Внимателно и нежно Питър извадил дървото с ножа си, след което слонът предпазливо стъпил на земята.
Слонът се обърнал към мъжа и погледнал любопитно, втренчил се в него в продължение на няколко напрегнати секунди. Питър замръзнал на място и помислил, че слонът ще го нарани. В крайна сметка на слонът надал вой с хобота си, обърнал се и си тръгнал. Питър никога не забрави слона или събитията от този ден.
Двадесет години по-късно, Питър се разхождал из зоологическата градина в Чикаго с малкия си син. Докато се гледаха слоновете, един от тя ги приближи. Големият слон се втренчи в Питър, повдигна преднияси крак от земята, а след това тропна на земята. Слонът направи това няколко пъти и след това нададе силен вой, докато се взираше в мъжа.
Спомняйки си за среща през 1986 г., Питър не можеше да не се зачуди, дали това беше същият слон. Питър събра кураж, прескочи парапета и се промъкна в заграждението. Той се приближи до слона и се вторачи в него. Слонът отново нададе вой, обви хобота си около единия крак на Питър и го блъсна в парапета, убивайки го на място.
Най-вероятно не беше същият шибан слон!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Vid
- кандидат преподавател

Не споменавай напразно името............ ГОСПОДНОМитев написа:Люс ти май нещо ни си в час с библията .....lusienn написа:Митев се ската..........![]()
знаеш ли кво гласи третата Божия заповед - Не споменавай напразно името .............
Някой тука явно много насериозно се е взел.. ????
"Важни са делата, един носи светлина, познание,
друг носи здраве и живот, трети, каквото има.
Но никой не е роден поради себе си да поставя себе си над другите"
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Ааааа, не е единствен.....на мен вместо цялото GODzilla, мое ми викате само GOD!Vid написа:Не споменавай напразно името............ ГОСПОДНОМитев написа:Люс ти май нещо ни си в час с библията .....lusienn написа:Митев се ската..........![]()
Някой тука явно много насериозно се е взел.. ????![]()
![]()
![]()
![]()

- G.Petkov

Кошмарът продължава - при мен сняг се сипе на парцали !!!
И духа яко.
Сигурно снега ще вали до 1 юни, да го ева
!
Писна ми вече - искам при негърките
,
Дори и само да им направя научно !!! изследване на езиците
!
Пък като ме нагрее слънцето, може и да не ми трябва трибестан
!
И духа яко.
Сигурно снега ще вали до 1 юни, да го ева
Писна ми вече - искам при негърките
Дори и само да им направя научно !!! изследване на езиците
Пък като ме нагрее слънцето, може и да не ми трябва трибестан
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Кирилеску,ти си божият син,,Учителят,, а ние твоите ученици.GODzillata написа:мое ми викате само GOD!
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

GODzillata написа:След като измия чиниите и жената ми казва.Ти си GOD!...
- GODzillata

G.Petkov написа:Писна ми вече - искам при негърките,
Жорето:
- Ти си моята поничка.
Негърката:
- Поничка? Защото съм дебела???
Той:
- Не. Защото си сладка... и с дупчица.
Жорееееее, палавнико, защо не си за риба днес, а?
Следващата ни среща тряа да е в кръчмето на 5-те кюшета, атмосферта е такава:

И ко ся - МитеФ Господ, аз УчителЯТ, а кой ще да светаго духа?

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Днес гледах филма за самолетната катастрофата на Манчестър Юнайтед....
И преди бях чувал бегло за това,но сега като гледах разследването и причините за нея останах потресен.
При два неуспешни опита за излитане,при явно видими причини,че нещо не е наред,за к'ъв чеп им трябваше да правят трети опит и да се натресът в къщата на края на пистата
Баси и трагедията,най-младият и талантлив отбор за времето си,да свърши по-такъв нелеп начин....
Днес при разследване със най-съвременна техника и явна доказана вина на немците,те все още не признават вината си и нереабелитират пилота и до днес,баси и копелетата.
Оказа се,че заради киша на пистата самолета рязко намаля и губи скорост.
При двата опита успяват да спрат защото нямат нужната скорост за излитане,но при третият вече са със скорост V1 и полета не може да бъде прекратен и аре в драките.
И преди бях чувал бегло за това,но сега като гледах разследването и причините за нея останах потресен.
При два неуспешни опита за излитане,при явно видими причини,че нещо не е наред,за к'ъв чеп им трябваше да правят трети опит и да се натресът в къщата на края на пистата
Баси и трагедията,най-младият и талантлив отбор за времето си,да свърши по-такъв нелеп начин....
Днес при разследване със най-съвременна техника и явна доказана вина на немците,те все още не признават вината си и нереабелитират пилота и до днес,баси и копелетата.
Оказа се,че заради киша на пистата самолета рязко намаля и губи скорост.
При двата опита успяват да спрат защото нямат нужната скорост за излитане,но при третият вече са със скорост V1 и полета не може да бъде прекратен и аре в драките.
-
dantho.mihov
- Модератор

Дааа, гледах по един канал по Дискавъри ли беше ... има критичен момент при всяко излитане. И никой не може да се намеси, няколко секунди зависят от преценката и реакцията само на пилотите и това е тази критична скорост - или излитат, или спират самолета.
Та експертите споменават, че има и случаи, когато и двете решения на пилотите биха могли да бъдат фатални. Това е един от редките случаи довели до трагедия.
Та експертите споменават, че има и случаи, когато и двете решения на пилотите биха могли да бъдат фатални. Това е един от редките случаи довели до трагедия.
- GODzillata

Краско, мани самолетите на мен, ти земи те тва:

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Кирца тоя симулатор го играя всеки ден, дори и сега.
Но като спомена Берлин да кажа, че всичко с майка ми върви по-план. Изтърва си полета и сега чака следващия
Но като спомена Берлин да кажа, че всичко с майка ми върви по-план. Изтърва си полета и сега чака следващия
Рожден ден-внучката става на 9 години. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет.