Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Мисля че беше некъв резерват или защитена зона за паткиgoran2 написа:Мисля,че и миналата година го е имало в списъка. баластриера Негован - западото езеро"
някой си го е заплюл ли кво ли?И аз не съм ходил,но мислех да го посетя то голям избор нямаме около София.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Санчо Панса не е това което е. Вече няма почти нищо общо с преди. Около него разкопаха некакви канали, има много острови. Според табелите е убежище на редки птици и затова са налели вътре един милион евро пара. Че има потенциал да стане хубаво е факт, но как един багер дето копаеше каналите изгори нафта за 1 000 000....G.Petkov написа:Като прочетох това,
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=175&t=89579" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow,
В т.4.1.- май изпуснахме и Санчо Панса - " баластриера Негован - западото езеро"!
Не че ходех там,
Ама още едно езеро по-малко за софийските риболовци!
И така лека-полека ще ни избутат от всякъде !
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Една от многобройните юропрограми с основно предназначение да се изкарат едни пари от едни хора, дето пребивават в графа "Правилни"
За да се случат нещата, трябва да го докараме на фасон - убежища (каналчетата, демек), островчетата и случайните съучастници - патките, дето са основен параван за театрото и за които (всичките 5бройки и половина), всъщност никой не го е еня. За целта, трябва да разкараме всички разтурящи им рахатя. В случая нашего брата въдичаря, който обикновено тихо си клечи и му дреме на.. плувката за патките.
Шумните пияни компании, появяващи се редовно откъмто близкото село не се броят. Не пречат. Първи дружки са с птичките. Предлагат им трохички (Стъклени най-вече от бирени бутилки, предимно), почти не палят огън и нарушават тишината, само с някой крясък, опа(!) вик от удивление при вида на некое глухо,редко птиче приближило да послуша нежните трели на Азис или некой друг роден талант, пеещ от нЕкое бръзо BMW или црън гоуф с кюнец и уредба работеща (за късмет на защитените) по най-подходящият начин та да чуят и най-глухите патки, барабар с целокупното население поне на Орландовци.
...абе.. родна нашенска нормалност.
За да се случат нещата, трябва да го докараме на фасон - убежища (каналчетата, демек), островчетата и случайните съучастници - патките, дето са основен параван за театрото и за които (всичките 5бройки и половина), всъщност никой не го е еня. За целта, трябва да разкараме всички разтурящи им рахатя. В случая нашего брата въдичаря, който обикновено тихо си клечи и му дреме на.. плувката за патките.
Шумните пияни компании, появяващи се редовно откъмто близкото село не се броят. Не пречат. Първи дружки са с птичките. Предлагат им трохички (Стъклени най-вече от бирени бутилки, предимно), почти не палят огън и нарушават тишината, само с някой крясък, опа(!) вик от удивление при вида на некое глухо,редко птиче приближило да послуша нежните трели на Азис или некой друг роден талант, пеещ от нЕкое бръзо BMW или црън гоуф с кюнец и уредба работеща (за късмет на защитените) по най-подходящият начин та да чуят и най-глухите патки, барабар с целокупното население поне на Орландовци.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Същата компания вече ще може необезпокоявана от кръвожадни рибари я мрежичка да си пусне я некое пате да си гръмне с флоберката ей така за кеф.Mefo написа:Една от многобройните юропрограми с основно предназначение да се изкарат едни пари от едни хора, дето пребивават в графа "Правилни"
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
empar написа:Суходол, но ми е стара информацията. От преди нова година. Имаше добри парчета - по 2-3 кила.piked написа:Я и аз да задам едно въпросче колеги, интересува ме къде наоколо има щука на платено, като изключим евентуално панчаревоИначе инфо за там от миналата седмица- пъстървата взимаше предоволно на спининг, размери 800-900 до 1,5, и шарковците взимаха много добре на бял червей, 6-7 броя по 3-4кг за оптимално време (на мостчето малко след средата по посока другия край)
Мерси, значи и там ще се направи един тест, а друго инфо от някъде? или с това се изчерпват местата за зъбати на платено!

Здравейте, колеги.
Утре, ако времето изобщо позволи, мисля да се разшетам до "Черното кафе".
Досега не съм ходил там.
Някой може ли да ме насочи - до къде с колата, къде да се позиционирам, тактика, какво да очаквам..
Откъм оборудване имам за дъно, фидер и плувка.
Благодаря предварително и наслука !
Утре, ако времето изобщо позволи, мисля да се разшетам до "Черното кафе".
Досега не съм ходил там.
Някой може ли да ме насочи - до къде с колата, къде да се позиционирам, тактика, какво да очаквам..
Откъм оборудване имам за дъно, фидер и плувка.
Благодаря предварително и наслука !
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
С кола в момента можеш да стигнеш до единия край на гьола, по асфалтираната улица през селото, веднага след р. Искър в дясно.
Не ти препоръчвам обаче да си губиш времето там, тъй като е все още много рано и едвали се е раздвижа рибата. В най-добрия случай уклеи на късо.
Не ти препоръчвам обаче да си губиш времето там, тъй като е все още много рано и едвали се е раздвижа рибата. В най-добрия случай уклеи на късо.
Благодаря, колега!Bayivan написа:С кола в момента можеш да стигнеш до единия край на гьола, по асфалтираната улица през селото, веднага след р. Искър в дясно.
То май за навсякъде около София се оказва, че е рано

ама поне да се разшетам, да видя къде и какъв е гьола, па ако нещо се излъже и да клъвне - о радост..

Поздрави и големи риби

-
- новобранец
колеги на Мрамор някой ходил ли е ?какво има там и сега дава ли нещо ?
Колегата, който каза, че днес ще ходи на Черното Кафе, ще може ли да кажеш как е минало
Също така някой да има инфо за Панчарево (Безплатното)?

Здравейте, колеги.nasko940 написа:Колегата, който каза, че днес ще ходи на Черното Кафе, ще може ли да кажеш как е миналоСъщо така някой да има инфо за Панчарево (Безплатното)?
То вече стана вчера

Колегата @Bayivan се оказа абсолютно прав. Нямаше никакъв признак на живот. Стъпих там около 7.30 часа. До около 15-15.30ч. не пипна нито един път. На червеи + захранка подадени на плувка, с фидер и на дъно. Отделно търсих и костура със щипок, но и той не пипна. Около 8.30ч мина колега, който явно често посещава гьола. Каза, че нивото е с около метър над стандартното, което обикновено държи. Нямам термометър, но водата на пипане е доста студена. Около 10-10 и нещо заприиждаха и други колеги. Застанаха тук - там, но докато си тръгна - никаква активност при никого.
Та.. толкова от мен. Дали не е било ден, дали си му е рано на гьола....
По-скоро предполагам, че е второто.
Поздрави и наслука на всички!
Колега, коприва поне има ли вече???
- crazybot
- фен клуб-скобар
На един друг водоем на около 200 метра от Санчо Панса, който може би още се държи от София Север не знам си какво. Преди години бяха усвоили пари за облагородяване на водоема, е бяха купили десетина патици по 200 лева бройката.Кърцата написа: Санчо Панса не е това което е. Вече няма почти нищо общо с преди. Около него разкопаха некакви канали, има много острови. Според табелите е убежище на редки птици и затова са налели вътре един милион евро пара. Че има потенциал да стане хубаво е факт, но как един багер дето копаеше каналите изгори нафта за 1 000 000....
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги,
Някой да има прясна информация от Пожарево? Какво е положението там и имате ли някакви скорошни впечатления?
Благодаря предварително
Някой да има прясна информация от Пожарево? Какво е положението там и имате ли някакви скорошни впечатления?
Благодаря предварително

Ако някой е минал през Хераково, Моля да сподели.