Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ще стане заварка тук, казвам виTrias написа:Павка ,обичам те , баце...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Опа, яла ме те!
Убавиня си е в српско и туй - то!
Поплувах, апнах, па и за вкъщи си земах.....близо 2 кила котлети, които ми ги напраиха на скарата само за 5 евра, наденички и мноо благ пушен бут, както и сиренье, куту едно време и разни други вкусотии и те така, дано скоро да не влезнат у ЕС!
Ама па не си земах зайечарско пиво и полях с Арианка.

Убавиня си е в српско и туй - то!
Поплувах, апнах, па и за вкъщи си земах.....близо 2 кила котлети, които ми ги напраиха на скарата само за 5 евра, наденички и мноо благ пушен бут, както и сиренье, куту едно време и разни други вкусотии и те така, дано скоро да не влезнат у ЕС!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов

Да се оправя по-бързо Тигрето и да се връща щот Триаса загар го е фанало гледам , а между тех двамцата винаги е имало искраКрасимир Атанасов написа:....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Проучвам 8 хотела, като и двата, посочени от теб, са в списъка, ама да видя и TripAdvisor ко шъ кае...G.Petkov написа: - "Роял спа"
- "Акватоник"

Кире дъщерята ходи с Баба и Дядо в хотел Аура във Велинград-и каза че и е харесало много.
Ето линк.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... Fd4ioBVY5A" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; .
Ето линк.
Риболовци.
- GODzillata

Люско, последен ми е в списъка, който се състои от следните хотели:
Гранд хотел Велинград
Акватоник
Двореца
Спа хотел Макси
Свети Спас
Роял спа велинград
Парк хотел Олимп
Хотел Аура
...НО последните могат да станат и първи де, още повече като чета негативните постове за 5- звездните хотели!
Гранд хотел Велинград
Акватоник
Двореца
Спа хотел Макси
Свети Спас
Роял спа велинград
Парк хотел Олимп
Хотел Аура
...НО последните могат да станат и първи де, още повече като чета негативните постове за 5- звездните хотели!

- GODzillata

Ще проуча и Spa hotel Elbrus и Spa club Bor...
Мъкаааааааааааа.........до неделя трябва да изчета целия нет за тези хотели...
Мъкаааааааааааа.........до неделя трябва да изчета целия нет за тези хотели...

- G.Petkov

Павел Иванов написа:.. . Примерно от любимите ти 42 трябва да ги направиш на максимум 24 , не друго ами много си се разкекавил , требва ти малце закалка
Абе, любима ми е температурата от 38 С,
При 42 С после съм омекнал и не ставам за нищо
А за вирусите - по-скоро е лош късмет, щото си ходя постоянно за риба независимо дали е +2 или -12 С, на лед, на вода, би трябвало да съм закален, ама ...........
- G.Petkov

GODzillata написа:... списъка, който се състои от следните хотели:
Гранд хотел Велинград
Акватоник
Двореца
Спа хотел Макси
Свети Спас
Роял спа велинград
Парк хотел Олимп
Хотел Аура.....
Кире,
Ще ти ги подредя в друг ред, ама фактора цена "отпада" - колкото ти поискат
1. Макси;
2.ГХ Велинград;
3.Двореца - не съм ходил;
4.Роял;
5.Акватоник;
Олимп - не съм ходил, до ГХВ е и все е пусто;
Спас - винаги е пусто, сигурно има защо;
Аура - не съм го чувал;
Бор - става, ама е малко с компромиси;
Щом ще водиш децата ти трябва пансион, иначе ще се набуташ много.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Кирца тези коментари, негативните които четеш, са от пишман почиващи!
Какво имам в предвид.
Събрали пари за нощувки, взели два куфара с буркани и който ни знае на почивка сме.
Пък после се жалват наред за щяло и нещяло.
Аз веднъж съм ходил във Велинград и бях в базата на тотото.
Комунизъм от всякъде.
Настаняване със заповед, простосмъртните не могат да ходят там
Плащаш всичко когато напускаш базата, дават ти един код и на него ти трупат сметките.
Цените бяха следните, колкото струва килото кайма примерно на толкова плащаш и кюфтетата като ги разбиеш. Само мешаната скара струваше към два кинта, това беше най-скъпото ястие в менюто, само баровци си го позволяваха
Спа центъра биваше, без да се притриса много човек. Тангентори, мангентори лекари ала-бала абе кеф. Тя и Весела Лечева като по-проста там отмаряше. А гостите на другите хотели ходят си дояждат навън с баници и точно те най-се жалят. Платили пък гладни останали
Даже и жакузито предоставя възможност за усамотение, заключва се вратата и си се пльокаш сам. Недостатъка беше, че преграждащата го врата не стига до тавана.
И аз реших да "изтрия "петите на мойта и малко се изложих, тавана беше огледален и всичко се вижда отвън. И чак когато зет ми изрева, че ще и притрия петите се светнах и секнах едновременно.
Та тъй гледай да отидеш на такова място, че да си позволиш да ползваш на макс всичко.
То, че винаги ще има някакъв косур, това е ясно.
Какво имам в предвид.
Събрали пари за нощувки, взели два куфара с буркани и който ни знае на почивка сме.
Пък после се жалват наред за щяло и нещяло.
Аз веднъж съм ходил във Велинград и бях в базата на тотото.
Комунизъм от всякъде.
Настаняване със заповед, простосмъртните не могат да ходят там
Плащаш всичко когато напускаш базата, дават ти един код и на него ти трупат сметките.
Цените бяха следните, колкото струва килото кайма примерно на толкова плащаш и кюфтетата като ги разбиеш. Само мешаната скара струваше към два кинта, това беше най-скъпото ястие в менюто, само баровци си го позволяваха
Спа центъра биваше, без да се притриса много човек. Тангентори, мангентори лекари ала-бала абе кеф. Тя и Весела Лечева като по-проста там отмаряше. А гостите на другите хотели ходят си дояждат навън с баници и точно те най-се жалят. Платили пък гладни останали
Даже и жакузито предоставя възможност за усамотение, заключва се вратата и си се пльокаш сам. Недостатъка беше, че преграждащата го врата не стига до тавана.
И аз реших да "изтрия "петите на мойта и малко се изложих, тавана беше огледален и всичко се вижда отвън. И чак когато зет ми изрева, че ще и притрия петите се светнах и секнах едновременно.
Та тъй гледай да отидеш на такова място, че да си позволиш да ползваш на макс всичко.
То, че винаги ще има някакъв косур, това е ясно.
- Павел Иванов

Това ще рече , че трябва да наблягаш повечко на спининга . Я гуе след минута и тридесет и осем секунди какво е сечG.Petkov написа:... би трябвало да съм закален, ама ...........
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Много хубави спинингистки
!
Дали след толкова много адреналин в риболова ще имат мерак и за други дейности, а
?
Да им "изтрият петите" например
!
Дали след толкова много адреналин в риболова ще имат мерак и за други дейности, а
Да им "изтрият петите" например
- Vid
- кандидат преподавател

Ку може и Я да споделЪ две-три думи там където съм бил...G.Petkov написа:GODzillata написа:... списъка, който се състои от следните хотели:
Гранд хотел Велинград
Акватоник
Двореца
Спа хотел Макси
Свети Спас
Роял спа велинград
Парк хотел Олимп
Хотел Аура.....
Кире,
Ще ти ги подредя в друг ред, ама фактора цена "отпада" - колкото ти поискат!
1. Макси;
2.ГХ Велинград;
3.Двореца - не съм ходил;
4.Роял;
5.Акватоник;
Олимп - не съм ходил, до ГХВ е и все е пусто;
Спас - винаги е пусто, сигурно има защо;
Аура - не съм го чувал;
Бор - става, ама е малко с компромиси;
Щом ще водиш децата ти трябва пансион, иначе ще се набуташ много.
Повечето от цитираните не съм ги посещавал, но последно бях в Двореца през късната есен миналата година. И тук да кажа- забравете за този хотел.... Първа случка- настаниха ни в стая де детето му бяха турили един матрак на земята... Жената вдигна безобразен скандал и ни преместиха в стая на тавана с легла за дете, ама много студена. Ама ние сме подготвени- в булгаристан-хотелите винаги си носим духалка...
Второ- водата във външте басейни е студена и не става, а вътрешния е 10 на 10 м. и като влязат 5 деца с пояси става мазано.....
Е, това е 5 звезден хотел в Б-я, като капака на гювеча е безобразно скъпа храна в ресторанта, която трудно се яде...
Това де се вика, са пари хвърлени на вятъра, ама фукльовците са много и хвалбата, че са отседнати в то тъп хотел го държи жив...
Хотел Олимп- имам слабост към това място, преди много години там водех жената кога бяхме млади гаджета... Добра СПА база, навремето работеше денонощно, а Джака ни го сервираше "черен негър" в 3 ч. сутринта доде плувахме голи в басейна.... Бах, спомени, спомени....
Базата е добра, но към сегашному мислЪ доста занемарена....
Хотел Роял- СПА-то е неква смешка.... Няма никаква база, а смешни басейни и пр...
ГХ Велинград- само веднъж съм бил таме, ама СПА-то е много тесногръдо и ич не е на нивото на гранд....
п.п. Погледни пак Рояла, никога не съм бил там, ама позитивните мнения от мои родители и приятели са много повече от другите...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Чете предимно отзивите и гледам рейтингите в TripAdvisor, защото там има много мнения и на чужденци, почивали по наши хотели.Vid написа:...последно бях в Двореца през късната есен миналата година. И тук да кажа- забравете за този хотел.... Първа случка- настаниха ни в стая де детето му бяха турили един матрак на земята... Жената вдигна безобразен скандал и ни преместиха в стая на тавана с легла за дете, ама много студена. Ама ние сме подготвени- в булгаристан-хотелите винаги си носим духалка...
Второ- водата във външте басейни е студена и не става, а вътрешния е 10 на 10 м. и като влязат 5 деца с пояси става мазано.....![]()
![]()
Е, това е 5 звезден хотел в Б-я, като капака на гювеча е безобразно скъпа храна в ресторанта, която трудно се яде...
Това де се вика, са пари хвърлени на вятъра, ама фукльовците са много и хвалбата, че са отседнати в то тъп хотел го държи жив...
Хотел Олимп- имам слабост към това място, преди много години там водех жената кога бяхме млади гаджета... Добра СПА база, навремето работеше денонощно, а Джака ни го сервираше "черен негър" в 3 ч. сутринта доде плувахме голи в басейна.... Бах, спомени, спомени....
Базата е добра, но към сегашному мислЪ доста занемарена....
Хотел Роял- СПА-то е неква смешка.... Няма никаква база, а смешни басейни и пр...
ГХ Велинград- само веднъж съм бил таме, ама СПА-то е много тесногръдо и ич не е на нивото на гранд....
п.п. Погледни пак Рояла, никога не съм бил там, ама позитивните мнения от мои родители и приятели са много повече от другите...
За съжаление всичко написано там съвпада с казаното от теб, т.е. 5* са на ниво 3*, само цените им са за 5*, иначе откъм база, обслужване и храна - куцат яко!
Чудя се дали да не букна няколко и всеки ден да съм в различен с цел проучване...

- Don4o_62
- учете се от него

ебахти и хотелската тема дето стана.....някакси малко досадно става като че ли да се дъвче едно и също,как Кирчо щял да ходи на хотел....ние ще ходим за няколко дена в Гърция и да питам какъв трикотаж да си вземем,какъв цвят чорапи,обувки и т.н.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти