Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров 2015г.
Re: Богров 2015г.
Разбирам го колегата Мариян, халал да му е!
Ама защо точно платеното на Богров, Марияне? Няма такава свинска локва! Шараните там са точно като прасета в тясна кочина.
Гледам в подписа ти пише - с други боклуци освен Шимано, не ловя. Що тогава навсякъде насосваш Солар? Няма лошо, ама за това се плаща, по принцип. Или за теб това не важи в България? Модератори няма ли тук?
Айде бъди честен мъж. Както казват някои, дето ти цитираш - " Вземи това, което искаш и плати за него". Или искаш да вземеш, ама да не платиш? Типично по нашенски...
Ама защо точно платеното на Богров, Марияне? Няма такава свинска локва! Шараните там са точно като прасета в тясна кочина.
Гледам в подписа ти пише - с други боклуци освен Шимано, не ловя. Що тогава навсякъде насосваш Солар? Няма лошо, ама за това се плаща, по принцип. Или за теб това не важи в България? Модератори няма ли тук?
Айде бъди честен мъж. Както казват някои, дето ти цитираш - " Вземи това, което искаш и плати за него". Или искаш да вземеш, ама да не платиш? Типично по нашенски...
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пепел ти на устата, ако аз не си плащам не знам кой.
Значи какво се получава:
Първо нищо не ти разбира кратуната, какво прави Шимано и какво Солар както и Дайнамайт Байтс, това са трите марки по които си давам парите.
Второ , идни се сърдят , че не казвам на какво съм ги ловил , ти пък се сърдиш че си казвам всичко, е майната ви.....
Значи какво се получава:
Първо нищо не ти разбира кратуната, какво прави Шимано и какво Солар както и Дайнамайт Байтс, това са трите марки по които си давам парите.
Второ , идни се сърдят , че не казвам на какво съм ги ловил , ти пък се сърдиш че си казвам всичко, е майната ви.....
- dragonaz
- научил се да хвърля
Не се ядосвай.qno_zloo написа:Пепел ти на устата, ако аз не си плащам не знам кой.
Значи какво се получава:
Аз лично оценявам високо желанието ти да ни направиш съпричастни с начина, техниките и такъмите, с които ловиш.
За мен е много интересно и дори много полезно да научавам какви техники и пособия ползваш и то не само на Богров, но и на други места.

да Мариян е прав какви ли не глупости не писахте и мрънкахте какво не ви харесва на Богоров водоема се поддържа перфектно и всичко си му е наред хората пуснаха някоя риба и вие ги искарахте какви ли не това е срамота да завиждате за такива хубави дела, браво на Нено скоро ще доидеме да ги пробваме и ние тези красиви риби
- nocalled
- научил се да хвърля
ето, човека не издържал да чете как не харесвате богров и се регистрирал за да ви го каже
you'd better run...
Богров е за ценители на хубави и не лесни риби . Много колеги си мислят че като е малък водоем рибите сами си влизат в живарника , да ама не както е казал класика . Аз нямам възможност много да обикалям реките и язовирите и времето за риболов ми е кът , затова Богров - лейк ме устройва напълно . Условията сравнени с други"платени" са направо несравними . Има истински риби и истински емоции . Надявам се още дълги години да го има и да се развива успешно . Наслука идваме 

Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Само събота и неделя ли работи?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За сега да, като задържи хубаво време ще заработи и през седмицата.
В неделя страхотен риболов се получи, 7/8 риби пак на същата тактика, рибите вече загрубяха , пред кепа стават неудържими.
За феновете на каракудата и първия мо двоен рън за 2015.
http://imageshack.us/a/img661/2382/CzYYDr.jpg

В неделя страхотен риболов се получи, 7/8 риби пак на същата тактика, рибите вече загрубяха , пред кепа стават неудържими.
За феновете на каракудата и първия мо двоен рън за 2015.
http://imageshack.us/a/img661/2382/CzYYDr.jpg

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Монтаж: метод Корум дура 45-60 гр. 8 см повод , кукаСолар лонг шанг 4 номер косъм с халка и поп ъп 2Х 8 мм куинч и ананас
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Точно това е "Булгаристан"...
От 26(двадесет и шест) години редовно си плащам билетчето.
Да предположим, че някой, някъде с МОИТЕ пари за билетче е решил да пусне малко шаранчета в някой водоем.
За двайсе години няколко от тия шаранчета са порастнали над 10 килца и една вечер идват едни субекти, хвърлят едни пособия, и шващат "моите"(и ваши) шаранчета.
После те се пренасят до една локва (в която също с моите пари е зарибявано и после станала частна заедно с моите риби). Прави им се една безплатна реклама във форума. Аз я виждам и си викам: "кви големи шарани, дай да отида и аз да хвана, че по държавните водоеми не останаха". И отивам. Хващам. "ФОТО И ОБРАТНО", ама ПЛАЩАМ!(не знам колко, не съм ходил там) "И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ" и други да ПЛАЩАТ.
И кво- седи си някой си, прибира НАШАТА риба, а после и НАШИТЕ пари и ние му викаме "браво"...."Булгаристан"[/quote]
Мале,мале,кво сте направили темата на човека.Е тва е Булгаристан!!!Аз рибарим 99 процента на река,сиреч на диво,но има моменти /както сега/ че няма шанс да се лови на реката.В такива моменти посещавам платената любов и хубава, лоша ми спасява седмицата /зареждам се за другата/Който не му харесва да не ходи,стига сте плюли типично по български.Колкото до плащането колега,смешно е да твърдиш че харчиме пари за билети.Поинтересуваи се какво се плаща в една Англия например и тогава коментирай.Аз не искам да зарибяват,само да пазат реката от лумпени,по щастлив от мене нема да има.Между другото има подобрение и там.От как забраниха риболова на тройки и се понаписа некой акт намалеха бракониерите,а рибата е увеличи значително!!!
От 26(двадесет и шест) години редовно си плащам билетчето.
Да предположим, че някой, някъде с МОИТЕ пари за билетче е решил да пусне малко шаранчета в някой водоем.
За двайсе години няколко от тия шаранчета са порастнали над 10 килца и една вечер идват едни субекти, хвърлят едни пособия, и шващат "моите"(и ваши) шаранчета.
После те се пренасят до една локва (в която също с моите пари е зарибявано и после станала частна заедно с моите риби). Прави им се една безплатна реклама във форума. Аз я виждам и си викам: "кви големи шарани, дай да отида и аз да хвана, че по държавните водоеми не останаха". И отивам. Хващам. "ФОТО И ОБРАТНО", ама ПЛАЩАМ!(не знам колко, не съм ходил там) "И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ" и други да ПЛАЩАТ.
И кво- седи си някой си, прибира НАШАТА риба, а после и НАШИТЕ пари и ние му викаме "браво"...."Булгаристан"[/quote]
Мале,мале,кво сте направили темата на човека.Е тва е Булгаристан!!!Аз рибарим 99 процента на река,сиреч на диво,но има моменти /както сега/ че няма шанс да се лови на реката.В такива моменти посещавам платената любов и хубава, лоша ми спасява седмицата /зареждам се за другата/Който не му харесва да не ходи,стига сте плюли типично по български.Колкото до плащането колега,смешно е да твърдиш че харчиме пари за билети.Поинтересуваи се какво се плаща в една Англия например и тогава коментирай.Аз не искам да зарибяват,само да пазат реката от лумпени,по щастлив от мене нема да има.Между другото има подобрение и там.От как забраниха риболова на тройки и се понаписа некой акт намалеха бракониерите,а рибата е увеличи значително!!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги Богров Лейк вече работи всеки ден от 7:30 до 19:00.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, надявам се не е първоаприлска, че стягам такъма за тамqno_zloo написа:Колеги Богров Лейк вече работи всеки ден от 7:30 до 19:00.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ти как мислиш, дали се ебавам с 500 човека.
На това му вика ПЛАТЕНА ЛЮБОВ ! 
Сърбежите какво ли не правят!

Сърбежите какво ли не правят!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.