Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
То хубаво ти се лови.Но тече кампания за зарибяване.veselin_sf1 написа:ох айде да се затопля и Господи да няма такива валежи, ловими се каракудки шарани и амурчета та и сомчета, абе ходи ми се за риба че вече две невидим

Може да оделиш нещо за язовира.
Защото не е само ловене.

И не споменавай в маломерен размер,че акта ако те барнат ти е готов.

Контрола ще е тази година не само от ИАРА,и от нас.
Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ако уклея се размърда и рече да кълве сега тези топли дни.Драснете 1 ред да ида да хвана някой сопотски "карагьоз" за тигана.Нема да ловя маломерни обещавам 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- новобранец
аз малките ги пускам, аз риба не ям, това ми е хоби
, всичко е законно при мен, какво ще се зарибява и какви пари и кой ги събира?

Менката ще те светне,и ще ти каже къде да ги пратиш.veselin_sf1 написа:аз малките ги пускам, аз риба не ям, това ми е хоби, всичко е законно при мен, какво ще се зарибява и какви пари и кой ги събира?

Риба къща няма.
Инфо от днес. Водата ледена и мътна към канала. Няма уклей никъде по язовира, както и костур. Трябва си 10- 15 дни хубаво време, според мен.
Ако беше питал,щях да ти кажа къде е.
В Лесидренския ръкав е уклея сега играе като луд.

Риба къща няма.
Колегата днеска е навъртел 51 години-да е жив и здрав,щастлив,и успешен с каквото се занимава.
Дано някой ден да се запозная и с него от тоя форум на живо.
Дано някой ден да се запозная и с него от тоя форум на живо.

Риболовци.
Е, вчера не играеше! Обиколихме с лодката целия язовир. Аз уклей не видях в лесидренския, а влизахме 2 пъти в залива.яз,Сопот написа:Ако беше питал,щях да ти кажа къде е.
![]()
- Menkata
- фен клуб-скобар
Преливаме от пусто в празно.Трябва в забраната за бяла риба да не се дават да се бръмчи с лодки.Ама нали сте търсили костурjobor написа:Е, вчера не играеше! Обиколихме с лодката целия язовир. Аз уклей не видях в лесидренския, а влизахме 2 пъти в залива.яз,Сопот написа:Ако беше питал,щях да ти кажа къде е.
![]()

И стигна до извода, че съм търсил бяла риба и съм бракониер ли? А да си се сетил случайно, че може да съм си разработвал двигателя и така и така съм на вода съм си взел един директен телескоп, кутийка бели и 20 щипока? А да си се сетил случайно, че нито съм ловил някога на силикони, нито съм тролил, въпреки че ми е мерак и скоро ще се оборудвам. Един път реших да дам някаква информация и ми преписа една камара грехове!Menkata написа:Преливаме от пусто в празно.Трябва в забраната за бяла риба да не се дават да се бръмчи с лодки.Ама нали сте търсили костурjobor написа:Е, вчера не играеше! Обиколихме с лодката целия язовир. Аз уклей не видях в лесидренския, а влизахме 2 пъти в залива.яз,Сопот написа:Ако беше питал,щях да ти кажа къде е.
![]()
И така както "сам" си написал два пъти сте минали през лесидренския което ме навежда на съвсем друга мисъл,но както и да е.Тоя костур в лесидренския не стои
А бялата търси песечливо дъно точно в момента,а точно там има
-
- научил се да хвърля
Като заговорихте за костур, може ли да ми кажете в топлите месеци на годината къде обича да се завърта костура. Тази година мисля да наблегна на костур и не само на Сопот а където и да отида.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Бях на 1000 % сигорен ,че ще се захапеш точно с това.Въпреки ,че съм написал това не значи ,че си го направил.Иначе на хубаво място си избрал да си разтъпчеш двигателя поне си се нагледал на природа.И не си мисли ,че се заяждам просто си обичам язовира.Дали съм прав или не съм има си други хора които следят за контрола.Така ,че успех 

Menkata написа:Бях на 1000 % сигорен ,че ще се захапеш точно с това.Въпреки ,че съм написал това не значи ,че си го направил.Иначе на хубаво място си избрал да си разтъпчеш двигателя поне си се нагледал на природа.И не си мисли ,че се заяждам просто си обичам язовира.Дали съм прав или не съм има си други хора които следят за контрола.Така ,че успех
И точно защото обикнах Сопот, от миналата година съм собственик на парцел на брега на язовира и макат да съм много зле откъм свободно време, гледам да хо посещавам няколко пъти годишно. И вместо да се джавкаме, разгласете за тази кампания със зарибяването, за да може и такива хора като мен, които са по-далеч да се включат.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега, в Троян в магазините на Йоско или Светла за риболовни принадлежности има специално за целта касички! Там можеш да внесеш колкото ти е по сърце! Магазините са на главната улица след пазарчето! Аз например си внасям лептата там при подновяването на билета си!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- научил се да хвърля
А който не ходи до Троян къде да ги праща ?