Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
Днес ходих до Римския мост имаше 4-ма ентусиасти.Наричам ги така, защото от рано сутринта са разпънали щекичките и освен няколко уклейки нищо друго.Това е от мен
-
- новобранец
Днес посетих римския мост - няма никакъв риболов. Имаше около 100 човека имаха общо количество около 2 морунажа. Пробвах на боклуците, на мач, имам една бабушка за 4 часа. Това е инфото от днес.
стана свреме за забрана а още няма риба , кога ще тръгва тая пущина не знам , много труден риболов с тия наводнения и тази година
Вчера минах покрай жребеца по подбалканския път и видях доста коли и въдичари от брега и 10-тина лодки вътре във водата. Смятам, че има нещо щом са там. Чудя се и какво правят лодките вътре или Жребчево е сред разрешените за хищник през забраната?
-
- ще става разбирач
Сома е рарешен колега.
Да, мина ми през ума, но който никога не се е занимавал с такава риба не знае подробностиKrasi-ribata написа:Сома е рарешен колега.

След 2-ри април излизам 10 дена почивка и атакувам (привърженик съм на дребна и средна мирна риба, щека, директен, платформа и т.н., всичко изпипано като по филмите). Дано и времето се оправи вече...
Ако има колеги практикуващи същия вид риболов и ако желаят нека се свържат с мен, за да обменяме инфо и опит, излети и т.н.
- maranzika
- сериозен играч
И кой точно лови СОМ в момента?Аре стига сме се лъгали.Всички лодки са там заради бялата риба.Даже има и такива които директно си ловят на силикони.Няма оправия с тоя български глад.Ненаяло се племе .Жалкото е че повечето които ловят и крият смадоците по колите си са хора с възможности и могат да си позволят да си купят риба.Но неее..Те са там да пълнят и пълнят ,и пълнят...,..Krasi-ribata написа:Сома е рарешен колега.

- Vid
- кандидат преподавател

Това знаеш ли как се нарича по български? Избиване на комплекси, или тарикатщина на дребно- "Я съм дал пари да си купа лодка и такъми и пари съм дал, че трябва да ги избия..."
Нашият проблем е само в гадния ни манталитет, който в някой хубав слънчев ден ще ни убие въобще като нация..., а риболова ни е най малкия проблем..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- ще става разбирач
Не всички са такива важен е адреналина да си за Риба стига само за месарство сме мислили.Наслука ако така продължава времето до дни Сома ще излеле
- maranzika
- сериозен играч
В неделя е имало 3 лодки които са ловили целенасочено бели риби на силикони.Това ако не е месарство,не знам!
Имало е и доста"любители на адреналина" от брега, малоумна история.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- borislav58
- сериозен играч
http://agroplovdiv.bg/35890/%D0%BF%D1%8 ... %BC%D0%B5/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Така ще е и за напред .Вижте какво се заформя в ИАРА
Така ще е и за напред .Вижте какво се заформя в ИАРА
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Малко повече от три бяха, но за радост не са има ли слука. Интересно като влизах към устието имаше двама, трима със силикони, а на плувка не ми се виждаха да хващат колегите.maranzika написа:В неделя е имало 3 лодки които са ловили целенасочено бели риби на силикони.Това ако не е месарство,не знам!
-
- ще става разбирач
Това за джига си е живо Бракониерството. ПРАВ СИ С ТЕЗИ НОВИ СТРУКТРИ СТАВА СТРАШНО.
- maranzika
- сериозен играч
Абе не е баш тъй..Ама стига с тях.Просто не им прави чест по време на забрана да ходят за смадок...Да са живи и здрави да си я ядат тази риба.Има кой да ги гледа отгоре и да ги види кви ги вършат.Ние не сме им съдници!jamix написа: Малко повече от три бяха, но за радост не са имали слука.