Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
Re: Инфо за Копринка
Да,същия etonio.totev написа:А бе тя перката на плувка до 20 метра и да я храниш и да не я храниш на Копринка все същата работа (по мое наблюдение) . Морозовския ръкав Семитлерския ли беше ?sspopa написа:На Змийското дере перки,колкото искаш,не много големи.С директна шестица,лягаш леко на дъното,стръв бял-червен-бял.Аз храних,но братята роми не и пак си хващаха.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Мисля да посетя Сахране към устието в събота (демек утре) и ще пиша какво е станало
Колега,ще чакаме да драснеш два реда,че и ние в неделя сме се запътили за там.tonio.totev написа:Мисля да посетя Сахране към устието в събота (демек утре) и ще пиша какво е станало
-
- ще става разбирач
Наслука
- tonio.totev
- научил се да хвърля
На устието на Сахране много е паднала водата. Стария мост се е показал целия и се преместихме по - на изток на дупките. Там около 2 часа нямахме никакво кълване и се ориентирахме към Шаново. На първото езеро беше пълно с рибари (около 10:00) Хвърлихме на второто и задуха един силен вятър чак до 14:30. Като спря хванахме по 2-3 малки червеноперки и кой от където е. Общо взето не уцелихме място
Вчера на Копринка на змеиското дере до перката излизаха червеноперки и уклей
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
За "перката" е вярно,и аз бях там мн. даваше.Днес беше по слабо и бяха по дребни!
-
- ще става разбирач
Здравейте.Може ли някой да качи снимки от нивото на язовира.Казват че бил спаднал много,а като знам какво ниво беше преди седмица две.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
Колега,перката която вади вода ли имаш в предвид?Защото аз за друга не знам,а перката си е на вилите,Голяма Гюрляbori4ev написа:Вчера на Копринка на змеиското дере до перката излизаха червеноперки и уклей
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Да за нея става на въпрос.Относно нивото-пада бързо!
-
- ще става разбирач
На Копринка днес била Китайската стена Българи и Роми гъз до гъз и бой по Каракудата почна се ставане в 4 и запазване на места ха ха.
Тръгнала ли е каракудата Краси ?
-
- ще става разбирач
Да няма места мангалите спят там.
Ами ИАРА - Стара Загора къде спи?!
Нема такава друга касапница на пълни с хайвер риби ,тъпкане на кофи и багажници, гъз до гъз и плувка върху плувка...не риболов, а ГРОЗНА гледка...

LET'S GO!
-
- ще става разбирач
Грозна отврет колега днес имало над 200 човека пълен ужас а рибите били 200 ,300 грама.И масово вадили на дъно .