Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониерски материали
Модератор: bobopeli
-
- и господ не е толокова добър
Бракониерски материали
Моля колегите които разполагат със снимков материал или други свързани с унищожаването на водоемите в България да ги пуснат в тази тема.Може и извадки от текстове които доказват всичко това.Снимковия материал може да бъде:мрежи и други незаконни методи,замърсяване от хора,замърсяване от заводи,застрояване и засипване на водоеми,и всичко което се сетите,стига да помогне.Коментариите в темата за петициите.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Re: Бракониерски материали
Бракониери на Тец- Гълъбово -необезпокоявани от никой

Брокониери на яз.Гарваново-този път ИАРА си върши работата

Брокониери на яз.Гарваново-този път ИАРА си върши работата

-
- разбира нещата
-
- и господ не е толокова добър
Георгиев,снимката е идеална,но трябва и имената на водоема,който не е разрешен за стопански риболов.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Снимки нямам но на Гълобово правят лудница секи на косене и със сракмета , един приятл е минавал от там и ми разправя към 20 -30 човека ловяр на мънисто с гола тройка и съсипвали рибата , а сутринта някакъв е минал към 5-30 и заметнал сракмето и едвам го е бил извадил , вие си правете заключение

-
- разбира нещата
Снимката е от яз Гарваново на който са направени и снимките от проверяващите .Мисля че язовира е под аренда защото има такса от 2 лв но се възмощавам от това че след като събра таксите и не ни предупреди ,започна да разпъва мрежите буквално до перото ми.
Не ме е яд за 2 та лева а за проваленият ден за риболов.Според мен той трябваше да ни предупреди още сутринта че ще разпъва мрежите почти по целият бряг и ние щяхме да ходим някаде другаде но явно за него 2лв са си пари
Все пак аз се съмнявам дали е разрешен за стопански риболов

Не ме е яд за 2 та лева а за проваленият ден за риболов.Според мен той трябваше да ни предупреди още сутринта че ще разпъва мрежите почти по целият бряг и ние щяхме да ходим някаде другаде но явно за него 2лв са си пари

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???