Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Бай Иван »

Вчера минах прокрай реката в района на гр. Мездра и видях че е огромна и кална. Най-рано ще става след седмица, даже и повече.
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

Bayivan написа:Вчера минах прокрай реката в района на гр. Мездра и видях че е огромна и кална. Най-рано ще става след седмица, даже и повече.
То те първа го дават затопляне с дъжд и сняг така, че надали.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

d.n.mihaylov написа:
Bayivan написа:Вчера минах прокрай реката в района на гр. Мездра и видях че е огромна и кална. Най-рано ще става след седмица, даже и повече.
То те първа го дават затопляне с дъжд и сняг така, че надали.
След апокалиптичните прогнози на "Чолаков" пролет пукна :D .Не вярвам дори и след забраната да става Искъра за риболов.яз.Искър и той пред преливане.Явно тази година господ е решил да даде шанс на 100 % от рибата да се размножава.Всяко зло за добро :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Искъра спада по-малко,но пак си е много голям и си е чиста боза.
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Здравейте колеги! Давам ви малко инфо от долното течение. На Гиген под моста по 3 морунажа на фидер( не мои, на колега) за цял ден. Гиген над моста - бърза много, всички колеги капо. Ореховица над моста - отново бързо и дори на едно от тихите места един човек и той капо до обяд. Ореховица под моста - имаше малко повече колеги като от едната страна на реката има хванати 5 риби от другата 2 отново само на фидер. Мислех до Писарово да ходя но се отчаях от високата вода и не пробвах там как е. Да ви кажа че все пак има надежда са спадане на нивото през седмицата и водата вече не е боза, а се вижда дъно на 15см.
Успех на всички и споделяйте инфо .
:fishing10:
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

pakkoribara написа:Здравейте колеги! Давам ви малко инфо от долното течение. На Гиген под моста по 3 морунажа на фидер( не мои, на колега) за цял ден. Гиген над моста - бърза много, всички колеги капо. Ореховица над моста - отново бързо и дори на едно от тихите места един човек и той капо до обяд. Ореховица под моста - имаше малко повече колеги като от едната страна на реката има хванати 5 риби от другата 2 отново само на фидер. Мислех до Писарово да ходя но се отчаях от високата вода и не пробвах там как е. Да ви кажа че все пак има надежда са спадане на нивото през седмицата и водата вече не е боза, а се вижда дъно на 15см.
Ще се разходя и аз тея дни щом спада искъра и ще драсна :)
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

pakkoribara написа:Здравейте колеги! Давам ви малко инфо от долното течение. На Гиген под моста по 3 морунажа на фидер( не мои, на колега) за цял ден. Гиген над моста - бърза много, всички колеги капо. Ореховица над моста - отново бързо и дори на едно от тихите места един човек и той капо до обяд. Ореховица под моста - имаше малко повече колеги като от едната страна на реката има хванати 5 риби от другата 2 отново само на фидер. Мислех до Писарово да ходя но се отчаях от високата вода и не пробвах там как е. Да ви кажа че все пак има надежда са спадане на нивото през седмицата и водата вече не е боза, а се вижда дъно на 15см.
Колега днес случайно имах път който минава точно през Гиген и Ореховица, видях ,че има колеги но бях с приятел и не исках да го карам да спира, но се замислих дали тук не става нещо, все пак мерси за инфото.
поздрави :)
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

На Староселци, много вода, влачи клони и боклуци (eдва ли е изненада), риболовци... и те се намират тук там :lol: . Морунаж, Аз не хванах, както и Колегите с които разговарях, но пък уклея и копривата спасиха честта на рибаря :lol:
Лових на фидер.
С две думи - риболов сега там няма,поне докато не се нормализира нивото на водата. :D
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

На бързо да скажа за днес.Риболов само на фидер.На плувка невъзможно.Местата са страшно кът.От двете страни на Ореховица.Реката огромна и влачи.Понеже в 7 сутринта вече всичко беше заето където водата беше по бавна,та застанах най - отдоло където все още можеше да се хвърля.Отнесох капото тъй като не носих фидер.
Изображение
Колегите над мен ловиха с по 4 фидера,което си е незаконно де ,но както и да е.Отсреща бяха големите майстори.Измъкнаха по 10 риби
Изображение
Навсякъде другаде е трагедия.Водата носи клони шишета и все още мътна и много студена.Като видях каква прогноза дават ,май май другата седмица ще си стоя вкъщи.

Рапорт даден :fishing9:
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Menkata написа:На бързо да скажа за днес.Риболов само на фидер.На плувка невъзможно.Местата са страшно кът.От двете страни на Ореховица.Реката огромна и влачи.Понеже в 7 сутринта вече всичко беше заето където водата беше по бавна,та застанах най - отдоло където все още можеше да се хвърля.Отнесох капото тъй като не носих фидер.
Изображение
Колегите над мен ловиха с по 4 фидера,което си е незаконно де ,но както и да е.Отсреща бяха големите майстори.Измъкнаха по 10 риби
Изображение
Навсякъде другаде е трагедия.Водата носи клони шишета и все още мътна и много студена.Като видях каква прогноза дават ,май май другата седмица ще си стоя вкъщи.

Рапорт даден :fishing9:
Менка с по два фидера приятелю,не с по 4.Законно е с 2въдици :)
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Имаше колеги с по 4 дънни за да не може да се застане :wink: Все едно съм на язовир.Аз не съм от злобните де се палят ,де има свободна дупка сядам и ловя.Като ми писано да ловя като не си викам следващия път :D
vadimski
фен клуб-скобар

Мнение от vadimski »

Дунава почна да спада и да се надяваме, че Искъра ще се оттече по-бързо.Иначе с това високо ниво, само ще си чешем пръстите до забраната.
Не сме наследили земята от дедите си,а сме я взели на заем от децата си.От нас зависи в какво състояние ще им я върнем!
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

vadimski написа:Дунава почна да спада и да се надяваме, че Искъра ще се оттече по-бързо.Иначе с това високо ниво, само ще си чешем пръстите до забраната.
В следващите 1-2 седмици само с надеждите ще си останем.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Хидро прогнозите са към покачване цялата друга седмица на всички речни корита.Надеждата умира последна.Аз поне се надявам да се стопли времето та да топна плувката в някоя локва :fishing2:
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

Menkata написа:Хидро прогнозите са към покачване цялата друга седмица на всички речни корита.Надеждата умира последна.Аз поне се надявам да се стопли времето та да топна плувката в някоя локва :fishing2:
То в някоя локва и аз се надявам! Ама в Искъра до 15.04. ????????
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”