Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- nakata176
- научил се да хвърля
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Под втория мост. Водата не е много мътна но е студена.Трябва да лежиш на дъното с повода.Кълве много мудно.Събота беше тихо времето и кълванетата се виждаха но ако има вълни ще е доста по трудно тогава влиза в употреба фидера.Наслукаpolefishing написа:Благодаря колега за информацията. Къде сте риболовстали точно? Мътна ли беше водата?Смятам да посетя яз.Цонево утре ...ще дам инфо. след излета.
Вчера,неочаквана среща с Васко и компания,ме дари с емоции и вълнуващ риболов
До обяд риболова бе изключително и само на фидер,като се отчитаха само дребни баби...След обяд се завъртя и целта на всички-уклеят...Всички пренастроиха оръжията и се почна рубриката гол след гол.На другите места по язовира като цяло риболова бе слаб.Колите се задържаха за час-два и изчезваха...
Те ви и две-три фотки

Хайде до скоро....

До обяд риболова бе изключително и само на фидер,като се отчитаха само дребни баби...След обяд се завъртя и целта на всички-уклеят...Всички пренастроиха оръжията и се почна рубриката гол след гол.На другите места по язовира като цяло риболова бе слаб.Колите се задържаха за час-два и изчезваха...
Те ви и две-три фотки
Хайде до скоро....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Слаб, но риболов все пак! 
Поздрави за редовното споделяне на излети от любимия язовир. Аз от доста време съм "на резервната скамейка" и тези репортажи много ме радват. Надявам със затоплянето да мога да се включа в бюлетина.

Поздрави за редовното споделяне на излети от любимия язовир. Аз от доста време съм "на резервната скамейка" и тези репортажи много ме радват. Надявам със затоплянето да мога да се включа в бюлетина.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Малкия ръкав под гробищата до с. Струя е затлачен с тиня, дълбочината е много малка ... при активно захранване се хваща уклей, но предимно дребен и маломерни бабушки. Иначе за три часа в неделя се направи прилично количество пролетен уклей 

Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря 

na mach nqkoi opitval li e?
Днес след третия мост стана добър риболов.На фидера дребни баби,а на директния много и едър уклей. Наслука колеги

-
- ще става разбирач
Колега къде се намира този мост някъде до Чудните скали ли , че утре мислим да правим риболов там .
Зависи от къде идвашRoSeN_94 написа:Колега къде се намира този мост някъде до Чудните скали ли , че утре мислим да правим риболов там .
sled 4udnite skali , na leviq zavoi svivame v dqsno i slizame na skalite. Tam li e mqstoto? Daite pove4e info, zahranki?
- Georgi Duchev
- новобранец
Вчера бях на паркинга на Аспарухово.Получи се добър риболов на фидер и на мач.Излизаха предимно средни и дребни бабушки.Наслука.
-
- новобранец
Колеги ще потърся сом на Цонево тези дни ... някой да ми предложи добро местенце за този вид рибоци и на какво да ги търся по това време ? БЛАГОДАРЯ
Много е рано за тези риби трябва да се постопли водата
- nakata176
- научил се да хвърля
Някой да знае дали се е избистрила водата
Утре ще видим.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Водата е мътна и нищо не кълве . ДНЕС ГИ ОБИКОЛИХ от от одринци до Струя нищо не кълве никъде .