Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Дреме тиlusienn написа:Епа Киро за пореден път-минава на диета-и все си е на същите кила...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Така е, ама аз се движа само с колата...lusienn написа: Имали движение на чист въздух-спорт,колело,плуване или разходки-дори да ядеш-не напълняваш.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Адашко ,я да те видим и тебе на кантара.Йедричък ми мязъш ...Павел Иванов написа:Дреме тиlusienn написа:Епа Киро за пореден път-минава на диета-и все си е на същите кила...![]()
![]()
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Кироо чакам те в залата баце 
Последно промяна от Красимир Атанасов на Пон Мар 23, 2015 9:36 pm, променено общо 1 път.
- Vid
- кандидат преподавател

Жоре, добре сте си вие таме.. Плащате, ама ловите, а ние тука по платените плащаме и бележим капо след капоG.Petkov написа: Риболов - може би, ама лятото, сега по платените !
При мен на високото няма една пъпка на дърво или храст, че да разбера идва ли пролет или напротив!
И тази година ще е щлякава.
Павел много лачени кръчми показа - без термична обработка!!!
Без това, без онова - направо се обърках - там яде ли се или само се поемат минерални съставки в най-чист вид ???
Твърде здравословно ми изглежда !
Ама има хора - наблягат на здравословното хранене!
У нашия край дръвчетата вече цъфнаха. Имам една слива де стига до терасата и през деня положението е непоносимо- пчелите са хиляди и толкоз натоварени с нектар, че ако се покажа на терасата оне пикирайки ми падат във врата
Ама, ето една снимка от преди час, доде пушех един фас на терасата..

За първи път чувам за кръчма в Б-я предлагаща здравословна храна. Може и да е така, ама само в рекламните матриали...
Това, само по себе си е много скъпо начинание, което се харесва на една шепа клиенти и никой няма да убие бизнеса си, поне не и на този етап на който сме.. Искам да кажа, че цените в такава кръчма е нужно да бъдат до 2-3 пъти по високи от стандартните.... Просто не сме дорасли дотам...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Идааааа...Красимир Атанасов написа:Кироо чакам те в залата баце
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Павел Иванов

97 килца вечерно време , сутрин след разтоварването сигура съм надолуПавел Три написа:Адашко ,я да те видим и тебе на кантара....
Видю , шепа , шепа , колко да е шепа
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Баси,
Сега се зачетох в оферираните от Павел ресторанти, че днес нямах време!
Ама те мнооооого кууууул, бре
!
Ето в единия, какво събитие е имало:
"Фтографът и визуален артист Михаил Вучков се фокусира върху темата за страха като мотиватор при взимане на житейски решения. Основната идея на изложбата му Премахни страха е, че в дъното на всяко едно човешко нещастие стои един страх - от провала, от общественото мнение, страх от споделянето на собствени мисли, чувства, идеи или мечти. Това води до резултати, които са незадоволителни и правят хората нещастни.
Разгледай изложбата в ресторант Soul Kitchen до края на март и погледни чуждите страхове, за да видиш и своите собствени."
Ами как не им се отяжда на горките клиенти ?
Аз лично, не бих могъл да се наям на фона на страха от каквото и да било
!
Ама само как звучи "визуален артист" - направо ми секна дъха
!
А "фтографът ....... се фокусира", а ?
Е, има леки граматически пробойни, ама то хората са ресторантьори, а не литератори
!
И в другия има всякакви екстри :
"Леко, пикантно месо от телешки опашки, готвени във вакуум при ниска температура от 70 градуса за 40 часа ....."
Само анонса на манджата ми напомня, че не е за мен
!
Твърде съм прост за такива неща !
Ама звучат мноооооого яко !
Въпреки, че като правило си оставаш леко гладен от толкова гурме
!
Предпочитам бира и шкембе
!
Иначе, имам една позната дето ходи и се кефи на такива менюта,
Ама пак и излизат пъпки навсякъде
!
Сега се зачетох в оферираните от Павел ресторанти, че днес нямах време!
Ама те мнооооого кууууул, бре
Ето в единия, какво събитие е имало:
"Фтографът и визуален артист Михаил Вучков се фокусира върху темата за страха като мотиватор при взимане на житейски решения. Основната идея на изложбата му Премахни страха е, че в дъното на всяко едно човешко нещастие стои един страх - от провала, от общественото мнение, страх от споделянето на собствени мисли, чувства, идеи или мечти. Това води до резултати, които са незадоволителни и правят хората нещастни.
Разгледай изложбата в ресторант Soul Kitchen до края на март и погледни чуждите страхове, за да видиш и своите собствени."
Ами как не им се отяжда на горките клиенти ?
Аз лично, не бих могъл да се наям на фона на страха от каквото и да било
Ама само как звучи "визуален артист" - направо ми секна дъха
А "фтографът ....... се фокусира", а ?
Е, има леки граматически пробойни, ама то хората са ресторантьори, а не литератори
И в другия има всякакви екстри :
"Леко, пикантно месо от телешки опашки, готвени във вакуум при ниска температура от 70 градуса за 40 часа ....."
Само анонса на манджата ми напомня, че не е за мен
Твърде съм прост за такива неща !
Ама звучат мноооооого яко !
Въпреки, че като правило си оставаш леко гладен от толкова гурме
Предпочитам бира и шкембе
Иначе, имам една позната дето ходи и се кефи на такива менюта,
Ама пак и излизат пъпки навсякъде
- Vid
- кандидат преподавател

Може Павка, може в С-я... Много хора и много откачалки с пари и ресторантите могат да отсяват..... Но, гаранция-франция, относно качеството на предлаганите храни..
п.п. Жената е върла вегетарианка, чак вече и Я влязох в час кВо е лимец, кленов сироп или такъв от агаве.... Вече напълно съм спрял да пия она химия наречена нес-кафе, сега пия екстракт от цикория+кленов сироп+пресно мляко и съм на шест, вече не получавам сърцебиене като пийна 3 такива кафета на гладно...
Ама, от месото не мога да се откажа..., ама вече все е евтин боклучийски внос от Бразилия и Испания, тук само ги размразяват и предлагат като български продукт...
С голяма носталгия си спомням времето кога баба и дядо на село бяха живи и гледаха животни... Колехме по 3 прасета на коледа и 1-но теле, а кофата с прясно издоено краве мляко и трябваше само една лъжичка подкваска и с нож се режеше, ставаше като торта и парчетата се сервираха в чиния като десерт...

п.п. Жената е върла вегетарианка, чак вече и Я влязох в час кВо е лимец, кленов сироп или такъв от агаве.... Вече напълно съм спрял да пия она химия наречена нес-кафе, сега пия екстракт от цикория+кленов сироп+пресно мляко и съм на шест, вече не получавам сърцебиене като пийна 3 такива кафета на гладно...
Ама, от месото не мога да се откажа..., ама вече все е евтин боклучийски внос от Бразилия и Испания, тук само ги размразяват и предлагат като български продукт...
С голяма носталгия си спомням времето кога баба и дядо на село бяха живи и гледаха животни... Колехме по 3 прасета на коледа и 1-но теле, а кофата с прясно издоено краве мляко и трябваше само една лъжичка подкваска и с нож се режеше, ставаше като торта и парчетата се сервираха в чиния като десерт...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Павка , аз те имам за пример ...не е истина , че си надал малко килца , ама ...то при толкова кибичене пред компа си е нормалноПавел Иванов написа:97 килца вечерно време , сутрин след разтоварването сигура съм надолуПавел Три написа:Адашко ,я да те видим и тебе на кантара....Демек имам да връщам две кила от "зимните" по моя си разчет , ама тва още с първото потене е станало . Сигур си си направил грешни изводи от едни мои стари снимки къде съм пущал в темата , ама това беше отдавна и за малко , при това преко свързано с трите месеца мъка къде не пуших , нема да се повтори
![]()
Последно промяна от Trias на Пон Мар 23, 2015 10:31 pm, променено общо 1 път.
- G.Petkov

Vid написа:...У нашия край дръвчетата вече цъфнаха. ...
Завидях му на Вид искрено!
А дано, сега при него,
Пък поне през май-юни и при нас да цъфнат овошките
Поне лед да имаше както трябва,
Имало е години да ловим на лед до края на март,
Преди години като замръзваше яз.Искър - през март сутрин влизахме на лед, а вечер след силното слънце газехме в чиста вода докато стигнем брега.
Пък сега едно шлякаво време - нито студ, нито топло,
Само вируси вървят и ме ловят, да го ева
- G.Petkov

Павел Иванов написа:... ама това беше отдавна и за малко , при това преко свързано с трите месеца мъка къде не пуших , нема да се повтори ...
Павле,
Май не съм внимавал много, ама за пръв път чета, че и ти си спирал цигарите
Няма нищо лошо в това, бре !
То и Марк Твен ги е спирал стотици пъти,
И нищо - не се е оплаквал
Пробвай пак,
Никога не знаеш кое как ще стане
Тя, мъката минава, понякога !
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Обаче вярно хората имаме къса памет дееба
От едно известно време гледам филми за втората световна война,и най-вече за оня със мустачките под носа какви ги е вършил със евреите.
Сега не ми се коментира какви са били евреите по-онова време и с какви очи се е гледало на тях,но случвалото се с тях е направо покъртително.
Започнали са "пречистването" като са ги карали да си копаят сами гробовете и после
Това било много бавен начин за поставените цели и са ги карали да си копаят една яма която се превръщала в масов гроб.
Но след известно време и този метод бил прекалено бавен за "пречистването" и са ги закарали във една котловина
и там са разстреляли 30 000 мъже,жени и деца!!!
Но видиш ли,това прекалено много стресирало войниците на Химлер и са започнали да ги товарят в камион,с фургон върху него,херметически затворен и ауспуха свързан към въпросният фургон и след кратка разходка,аре кой от къде е
И това деяние по-късно дава идеята за газовите камери
И днеска дееееба и швабите им са едни от най-големите радетели за мир и права хората да живеят свободно
И всичко това се е случвало в съвсем близкото минало....
Ако зависи от мен бих ги върнал в първи клас честно.
От едно известно време гледам филми за втората световна война,и най-вече за оня със мустачките под носа какви ги е вършил със евреите.
Сега не ми се коментира какви са били евреите по-онова време и с какви очи се е гледало на тях,но случвалото се с тях е направо покъртително.
Започнали са "пречистването" като са ги карали да си копаят сами гробовете и после
Това било много бавен начин за поставените цели и са ги карали да си копаят една яма която се превръщала в масов гроб.
Но след известно време и този метод бил прекалено бавен за "пречистването" и са ги закарали във една котловина
Но видиш ли,това прекалено много стресирало войниците на Химлер и са започнали да ги товарят в камион,с фургон върху него,херметически затворен и ауспуха свързан към въпросният фургон и след кратка разходка,аре кой от къде е
И това деяние по-късно дава идеята за газовите камери
И днеска дееееба и швабите им са едни от най-големите радетели за мир и права хората да живеят свободно
И всичко това се е случвало в съвсем близкото минало....
Ако зависи от мен бих ги върнал в първи клас честно.
- G.Petkov

Краси,
Този с мустачките е бил австриец, бре !
А в "първи клас" са били няколко пъти,
Сега вече не щат да ходят там!
И в момента да си евреин в Германия е много добре,
В мига в който някой се обяви за евреин получава всичко, което поиска !
Огромно чувство за вина има в германския народ!
И отново има доста евреи - предимно от бившия СССР!
Само някакъв чудовищен катаклизъм може да ги върне отново на пътя на войната !
Дъщерята нали стана германка, та от нея ми е тази информация.
Този с мустачките е бил австриец, бре !
А в "първи клас" са били няколко пъти,
Сега вече не щат да ходят там!
И в момента да си евреин в Германия е много добре,
В мига в който някой се обяви за евреин получава всичко, което поиска !
Огромно чувство за вина има в германския народ!
И отново има доста евреи - предимно от бившия СССР!
Само някакъв чудовищен катаклизъм може да ги върне отново на пътя на войната !
Дъщерята нали стана германка, та от нея ми е тази информация.
- Красимир Атанасов
- учете се от него