Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Мнение от kanev000 »

еиии оправия няма един хубав водоем ще имаме и ше му е...ат мамата
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Вече над седмица няма никакво мнение от страна на Напоителни Системи ... Пратих официално запитване до ИАРА, както и до Напоителни, от ИАРА ми отговориха почти моментално, че Напоителни системи са отговорни за отдаването на държавни водоеми. И на място ще им ида, само треа да намеря малко време затова ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Само така, Митаче. :smt038
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Митаче дай няква идея, къде да ги намеря тея от напоителни.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

топлия написа:Митаче дай няква идея, къде да ги намеря тея от напоителни.
Понеже не зная откъде си, ето направо сайта:
http://www.irrigationsystems.bg/kontakti.html тук са всички контакти из БГ
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Прощавай, от Ямбол съм. Сега ще отворя лика и следобед ще отида да говоря с тях "ако ги намеря де ".
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Последно инфо. Преди малко проведох дълъг и ползотворен разговор с председателя на средна Тунджа сливен. Напоителни системи. Информацията е, че на този етап няма искания за вземане на акватория от язязовира. Такива искания е имало, но няма добра воля за отдаване на язовира от страна на Сливен и Ямбол. Или по точно от представителите на Н.С. Сливен и Иара Ямбол. Е колеги оказа се, че все още има истински мъже на високи постове. Дай боже АМИН!!! ,,,,,,,, Пп.Митаче доволен ли си.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

топлия написа:Последно инфо. Преди малко проведох дълъг и ползотворен разговор с председателя на средна Тунджа сливен. Напоителни системи. Информацията е, че на този етап няма искания за вземане на акватория от язязовира. Такива искания е имало, но няма добра воля за отдаване на язовира от страна на Сливен и Ямбол. Или по точно от представителите на Н.С. Сливен и Иара Ямбол. Е колеги оказа се, че все още има истински мъже на високи постове. Дай боже АМИН!!! ,,,,,,,, Пп.Митаче доволен ли си.
Колега, БЛАГОДАРЯ за информацията, както и за инициативата! За момента това е хубава информация, да се надяваме да бъде така и занапред!

п.с. Апелирам към ВСИЧКИ, нека не спираме да следим отблизо какво се случва с Малко Шарково и да реагираме адекватно при нужда.
doktor d
новобранец
новобранец

Мнение от doktor d »

топлия написа:Последно инфо. Преди малко проведох дълъг и ползотворен разговор с председателя на средна Тунджа сливен. Напоителни системи. Информацията е, че на този етап няма искания за вземане на акватория от язязовира. Такива искания е имало, но няма добра воля за отдаване на язовира от страна на Сливен и Ямбол. Или по точно от представителите на Н.С. Сливен и Иара Ямбол. Е колеги оказа се, че все още има истински мъже на високи постове. Дай боже АМИН!!! ,,,,,,,, Пп.Митаче доволен ли си.
Същото направих и аз, но ден по-рано. Мога да потвърдя информацията на 90%. Или ни лъжат много нагло или има светлина в тунела.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

А така момчета!Като ида лятото към язовира ще драсна едно писмо тук да дойдете да ви почерпя една тетевенска сливова :drinkers:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

С риск отново да се повторя (извинявам се ако е така), мисля че ценното в такива ситуации е ние, хората, на които НЕ им е безразлично каква съдба чертаят на Шарково, да бъдем постоянно нащрек и в случай на нужда да реагираме възможно по-скоро и адекватно! Затова, апелирам всички ние да продължим да следим ситуацията много отблизо, всеки според възможностите му - само по този начин нашите интереси имат шанс да бъдат защитени!
Аватар
Димитър Янчев Гечев
новобранец
новобранец

Мнение от Димитър Янчев Гечев »

Как е положението на шарково големите каракуди имали ги ?
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

риби някакви по ръкавите или всички пак мълчат?!?
Ribarche
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

По дашните ръкави е много трудно да се стигне, инфо евентуално ако не вали, събота може да пробваш за едър улей и бабки, на горска поляна в самия край, на тънкото... Успех
Аватар
Димитър Янчев Гечев
новобранец
новобранец

Мнение от Димитър Янчев Гечев »

топлия написа:По дашните ръкави е много трудно да се стигне, инфо евентуално ако не вали, събота може да пробваш за едър улей и бабки, на горска поляна в самия край, на тънкото... Успех
Благодаря колега днес ходих от 10 и нещо до 13:00..немие било студено толкова и зимата а за вятъра да неви казвам..обръща кофи столове и т.н.От 10 като отидох имаше към 20 човека като си тръгвах имаше 7 8 ..риба почти никой не беше хванал най-много по 1 2 риби.Много трудна работа :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”