Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Patera
- вече хвърля и на тежко

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Че и наполовина евреинG.Petkov написа:Този с мустачките е бил австриец, бре !
А ония с по-големите мустаци какви ги е вършил...
Но все още има хора, които им се радват
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Да бе то Хитлер и Сталин са си братчета ! Разделили си Полша и в Катинската гора там , сам Йосиф Василарионович дал идеята на фюрера ,как да действа с пленници и добре образавано мирно населениеКрасимир Атанасов написа:Обаче вярно хората имаме къса памет дееба![]()
От едно известно време гледам филми за втората световна война,и най-вече за оня със мустачките под носа какви ги е вършил със евреите.
Сега не ми се коментира какви са били евреите по-онова време и с какви очи се е гледало на тях,но случвалото се с тях е направо покъртително.
Започнали са "пречистването" като са ги карали да си копаят сами гробовете и после![]()
Това било много бавен начин за поставените цели и са ги карали да си копаят една яма която се превръщала в масов гроб...
- Vid
- кандидат преподавател

Ооо, недей така, че ние горките в Б-я вече сме стигнали до положение, че ни трябва един такъв с мустачки....Красимир Атанасов написа:От едно известно време гледам филми за втората световна война,и най-вече за оня със мустачките под носа какви ги е вършил със евреите.
Сега не ми се коментира какви са били евреите по-онова време и с какви очи се е гледало на тях,но случвалото се с тях е направо покъртително.
Започнали са "пречистването" като са ги карали да си копаят сами гробовете и после![]()
Циганите се роят като хлебарките, няма бозайник в природата кой да се рои с такъв мащаб. Може и да има някой, но естествения подбор в природата ограничава мащаба на роене, а в социалната сфера наречена човечество, роенето на циганина се издържа от нас- работещите и плащащи данъци, здравни, пенсионни и пр....
Някой беше казал, че от циганин сапун не става, ама аз си мислЪ че няма месо и сланина де като му туриш содата каустик да не стане на сапун? Тук сложността на въпроса опира само в ароматизаторите....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Ние на времето , предполагам , че трябва да сме били много яка държава , щом като първите , дето са ни обявили война , са Австралия , Нова Зеландия и Канада
после пък Англия
Щатите и накрая за похлупак и Съветския съюз ! Няма такава друга държава на света , като нас , дето да е устояла на толкова много нашественици
Иначе Чърчил много ни е мразил и наредил на кралските авиоотряди да пускат бомби над София и страната ,докато не станеме нива за сеене на картофи ! Пълен гадняр , сякаш ние сме му виновни , че по времето на първата световна , га бил министър нещо го били прецакали на Балканите 
- Vid
- кандидат преподавател

Изтъкването на славното ни минало сега, е просто избиване на комплекси... по моему де..
Когато не можем да свършим друго, поне можем да си спомним велика Б-я в оно царско време.., ако не друго, поне ще позамажем накърненото си самочувствие, достойнство и пр...
Когато не можем да свършим друго, поне можем да си спомним велика Б-я в оно царско време.., ако не друго, поне ще позамажем накърненото си самочувствие, достойнство и пр...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Баси купонЯ съм изпуснал снощи.......
......то Хитлер, то Сталин - се отбор юнаци
....ма май верно само те биха ни оправили
...'ма така е, куту стаам по първи петли - си лягам с кокошките......не че по едно време снощи не ми падна пердето и не нападнах тавата с мусака де
....мани тфа, ами опуках и великденските зайци на децата
, та ся тряа да зимам нови.
От таа диета сънувам вече те такива рабути - северозападни шишчета:

От таа диета сънувам вече те такива рабути - северозападни шишчета:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов

Баси ! Аз кът Кире съм опущил купонското
Е верно по други причини , одих да гуеам едно филмче , ама пак сигур черна точка ще ми се пише
Кофтито е , че под никакъв предлог не ти дават уеб , ако искаш такъв ти дават купичка бел ориз без нищо у него , или оризови питчици което си е "пекан олиз" на топчици
Иначе виж колко разделно четеш . Тва за "спирането" на цигарите от моя страна съм го споменавал много , ма много пъти
Видю , между вегани и вегетарианци има разлика бре . Едните са още по-фанатици от другите
Иначе лично аз ако за деня не изпия поне десетина разтворими 3 в 1 , се едно не съм се събуждал
Красе , както не веднъж съм казвал - от Австрия нищо читаво не се е пръкнало . Може би дюлевата им ракия и два , три вида бири са изключение , ама това потвърждава правилото
По-нагоре от комсомолски секретар не съм се издигал
Ама и това беше точно до момента в който не ме прибраха в ДПСто за "уронване на социалистическите устои" поради причината , че всички беа отишли на едно мероприятие с униформи , лъснати и напълно изрядни , а аз с трицветен гребен , куп безопасни игли в юхото , окъсани дънки и войнишка антерийка целата в надписи Punk`s not dead , Sex Pistols the best и пр.
От ония ми времена помня , че трябваше да събирам 10ст. ЧВ за комсомола . Та събирам ги аз уставно и ги нося на ком.сека. на школото който ми каза да ги пазя в мен . Още ги пазя 
Мани ги тия . Там най-яки са супите във всичките им разновидности . Изяждам по три преди изобщо да загледам другите работиG.Petkov написа:...Ама звучат мноооооого яко !...
Видю , между вегани и вегетарианци има разлика бре . Едните са още по-фанатици от другите
Красе , както не веднъж съм казвал - от Австрия нищо читаво не се е пръкнало . Може би дюлевата им ракия и два , три вида бири са изключение , ама това потвърждава правилото
Номенклатурен , номенклатурен , колко да е бил номенклатуренTrias написа:...Пафката си и номенклатурен кадър...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Лошооооооооооооооооо
Германски самолет се е разбил някъде из френските алпи,няма оцелели
- G.Petkov

Като стана сутрин и видя оловно сивите облаци и вятъра дето клоните клати, ебати,
Направо ми става лошо.
Добре, че проби малко слънце към обяд,
Щото бях тръгнал и аз като Краси да си купувам витамин Д
!
Та засега оставам само на Макс Грип Стоп Колд
!
Този пост съм го почнал към 8.30 та чак сега го пущам
!
Пак добре, че не остана за утре !
Ще гледам довечера да споделя за "Разгром" и "Операция "Буря"!
Направо ми става лошо.
Добре, че проби малко слънце към обяд,
Щото бях тръгнал и аз като Краси да си купувам витамин Д
Та засега оставам само на Макс Грип Стоп Колд
Този пост съм го почнал към 8.30 та чак сега го пущам
Пак добре, че не остана за утре !
Ще гледам довечера да споделя за "Разгром" и "Операция "Буря"!
- G.Petkov

Trias написа:... После дойде социализма и демокрацията .... всичко стана прекрасно ... коуегата Павел Иванов си пишеше теми в риболовната преса и аз оттам го познавам ! Той беше последния мохикан .... Вестниците Риболовец и Рибар ...
В първата част от цитата не разбрах много добре корелацията на социализъм, демокрация, прекрасно!
Трис-а ще поясни допълнително !
Обаче към втората част имам претенции
И аз съм писал във в.Рибар, може и малко, но съм писал.
Така че, оспорвам версията за последен мохикан, може предпоследен или един от ....
Ще се амбицирам и ще си изровя дописките от вестника, даже не си вземах и хонорарите !
Правех го алтруистично. Гонеше ме графоманията
- Павел Иванов

Георге , той май Триаса друго имаше предвид 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Аз нямам представа-какво са писали колегите по хартиените вестници-чета само форума,
ама през редовете де-повече пиша дето се вика.
ама през редовете де-повече пиша дето се вика.
Риболовци.
- GODzillata

Прибрах се ся от српско, където бех да топна па муде у жегавата вода и да шопингувам ребърца, шишчета, димлйено филе, плйескавици, сирене, сирене за мазане с лук и без лук, бири и дреболийки от чоколата за чаветата и фо да установя - за разлика от пънка - компа здал багажа
....не ибава да се включи, та ся по системата "орел" жулим по таблетката, ма за ся не моа ви покажа мрвките....хм, може би захранването да се е избушило... 
Оффф, яла снимка:

Оффф, яла снимка:

- GODzillata

Тъщата да не е била на тоа самолет?Красимир Атанасов написа:Лошооооооооооооооооо![]()
Видяте ли ся куту ви казвам, че сийбаломамата да фърчиш, щото пущините падат!
Ето ви ценоразпис от српско за фаст фууд:

1 евро е 120 динара.

А кантар де....GODzillata написа: да шопингувам ребърца, шишчета, димлйено филе, плйескавици, сирене, сирене за мазане с лук и без лук, бири и дреболийки от чоколата
Оффф, яла снимка:
Късмет.Всичко е до късмет.