Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Е аз съм окюрандел
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Е аз съм окюрандел
Бе то има начин ама е доста по-бавен отколкото беше.Кликваш на рибката горе и се връщаш в началната страница ,оттам на галерии,после потребителски галерии,после има буквички,избираш буква и примерно излизат 5 страници с буквата м после търсиш форумеца и кликваш на галериятаму.Ако има по-лесен начин споделяйте.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз пък сега и бутон за качване на снимки в галерията си не виждам.
Аз ли съм прост ?
Преди не можех да ги качвам сега и бутона не виждам.
Аз ли съм прост ?
Преди не можех да ги качвам сега и бутона не виждам.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
Седми бутон на шестия ред от ляво на дясно и 2см. по надолу. 

малко търпение. скоро ще се завърнат предишните благинки 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- кандидат преподавател
Ето човека ви го каза то стана ка то в парламента.То тая работа не е като оная.fixxer написа:малко търпение. скоро ще се завърнат предишните благинки

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
xaxa то цял ден голямо тюхкане ма туи ма онуи
6е свикнете има време
6е свикнете има време
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Божо, и аз съм окюрандел! Въпреки инструкцията по-горе не си намерих галерията! А сигурно има и на други колеги на, които не ще намеря галериите по описания път.
Фиксер, мисля, че нашият форум си имаше свое собствено лице! Нещо съвсем характерно за него, което го отличаваше от сродни форуми! И това бе освен отлично работещата структура и демократичност на управление и неговият оригинален дизаин! Сега сме много близо до чуждите дизаини, като Фишинг мания и Морските вълци! Ако няма други причини за промените, си мисля, че в стария дизаин би могло да се пипне тук таме по нещо за по-добро, но да си остане като цяло! Ако не може да се върне старият , но актуализиран дизаин, ще свикнем и с този! Кой по-бързо, кой по-бавно!Надявам се, че в "скоро да върнем благинките" имаш предвид именно по-простото ориентиране и ползване на Форума!И все ми се ще , да няма условия да ни обвиняват в копиране на стил и дизаин!
Фиксер, мисля, че нашият форум си имаше свое собствено лице! Нещо съвсем характерно за него, което го отличаваше от сродни форуми! И това бе освен отлично работещата структура и демократичност на управление и неговият оригинален дизаин! Сега сме много близо до чуждите дизаини, като Фишинг мания и Морските вълци! Ако няма други причини за промените, си мисля, че в стария дизаин би могло да се пипне тук таме по нещо за по-добро, но да си остане като цяло! Ако не може да се върне старият , но актуализиран дизаин, ще свикнем и с този! Кой по-бързо, кой по-бавно!Надявам се, че в "скоро да върнем благинките" имаш предвид именно по-простото ориентиране и ползване на Форума!И все ми се ще , да няма условия да ни обвиняват в копиране на стил и дизаин!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Обновяване - добре! Обаче вече не е толкова интуитивно ми се струва. Преди галериите на колегите бяха пред нас под аватара, както и бутона за отговор след всеки пост. Незнам за колегите как е, но ако някой в поста си посочи снимки от своята галерия - просто няма да да я търся - някъде ...... не знам къде си. А с "цитат" как ще става? Също не мога да разбера по коя тема има ново мнение. Сигурно шефовете имат достатъчно основателна причина да го правят това, не им разбирам от работата и не мога да вземам отношение, но аз като потребител само споделям, че съм затруднен от новия вид на сайта. И още нещо - пак мое скромно мнение - загуби идентичност и уникалния си облик. Сега е униформен като редица други сайтове.
Бъдете здрави всички!!!
Бъдете здрави всички!!!
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- krokibg
- учете се от него
И Скайпа да си върнете и скайпа,много лесно се набираше,директно от форума и ако искам да кажа на колега нещо,за което със писане не можем да се разберем,веднага го набирам и проблема е решен за нула време.Искам си скайпа под аватара
Ей,да него вземете много на сериозно,
Ама не е лошо да го направите и Скайп да си има,както си беше.Надявам се че не е много сложно

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Ами смени жената или новия вариант на Скайпа ooVoo в датата го има.