Яз. Потами
Модератор: nkolev66
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Яз. Потами
Не е ли много жега сега.Потами пълен ли е?todkata написа:За една вечер на Потами до селото без удар,гърците казват че рибата се е изтеглила надолу иначе на съседното селце мрежите си бяха готови в каци на брега,на близкото езеро Лефкогия два дена разпъване без удар,иначе нашите хващат по някое шаранче на плувка.
- todkata
- новобранец
- Обратна връзка:
До моста на Потами кадето бяхме вода има,жега също.За резултатен риболов обаче трябва да се ходи надолу,лошото е че само черни пътища.
-
- новобранец
Колеги да разбирам че риболова там е разрешен? Чудя се къде да ходя другата седмица, ама за 4 дни. Ако опъна палатка и шатра ще ми откъснат ли главата?
- todkata
- новобранец
- Обратна връзка:
Никой не те закача,само огън не е добре да се пали.
-
- ще става разбирач
Толкова ли пък хич никой не е ходил и никой нищо не споделя....
От кога беше забраната на този язовир?

От кога беше забраната на този язовир?
- emo vasilev
- сериозен играч
Най вероятно попада в общата забрана за област Драма ,ако няма отделна забрана само за Потами ..

Колега излиза най вече сом , но имай предвид че риболовът с лодка е забранен. Иначе има извадени единични бройки шаран и каракуда. Ако ти се лови червеноперка има я в изобилие, като цяло скоро го напълниха и водата още е студена. Може би риболов след десетина дни.pano64 написа:Колеги дайте инфо сега след откриването,предстои ми риболов скоро на Потами.
-
- новобранец
Положението никак не е розово.Няма и помен от шаран.Червеноперка бол и тук так някоя каракуда от порядъка на 200-300 гр.
Нивото на водата е все още високо.Инфото е от преди два дена.До 15-20 дни може би ще почне и шарко да се обажда.
Нивото на водата е все още високо.Инфото е от преди два дена.До 15-20 дни може би ще почне и шарко да се обажда.
И спуснат е.Не става.

Здравйте колеги, на кое точно му викате яз потами и те не са ли 2 един след друг. Благодаря ви предварително
Да, два са. Потами викаме на първият защото в опашката му се намира село Потами. Той е мисля 39км, вторият е по малък около 8км.marley3 написа:Здравйте колеги, на кое точно му викате яз потами и те не са ли 2 един след друг. Благодаря ви предварително
Мерси колега. А на този по малкия има ли някакъв риболов защото често ходя до р. Места и ми е близичко... за лятото става въпрос дее 

Има много кефал , за други риби незнам. Казват че имало и сьомгова пъстърва, не е много посещаван като цяло.marley3 написа:Мерси колега. А на този по малкия има ли някакъв риболов защото често ходя до р. Места и ми е близичко... за лятото става въпрос дее