Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо МУ смениха суратя на форума?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Защо МУ смениха суратя на форума?
па аз сутринта го пуснах,че ми е старова страница....и мислех,че нещо е от нета.са,като гледам-не било
ддоста работи не виждам-за сметка на други работи,де,както и някои улеснения,найстина,ама и някои ЗАТРУДНЕНИЯ и главното е следното-дето сте писали тука в тая тема сте все доста кампютьрно грамотни,ама сте сигурно около 0.01% от всичко потрбители,които по принцип сме си прости и традиционалисти..то и заради това сте писали-защото имате вьпроси-ама още няколко хиляди седят и само се пулят и се чудят КАКВО ВСЬЩНОСТ да попитат
та мисьлта ми е-евала за труда,ама имаше ли смисьл?виждам,че е за удобство цялата работа,ама за 90% ще е затруднение
така поне си мисля..е,кой иска-ще се справи-мей би това е целта на занятието 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
станахме двамаCERRUTI написа:Абе незнам дали ще се изложа с този въпрос:
Ама аз ли съм кйорав или не виждам каде е галерията с снимките.....?

-
- кандидат преподавател
Абе и аз немога да си намеря галерията къде отворя се 5Кила по пишка. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добре колеги ,знае ли никои каде са галериите ,дали ми са пред носа а не ги виждам 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
назряха ми няколко впечатления:в галерията се влиза като чукнеш на логото на сайта-вкарва те в начална страница и там...хубаво,ама нещо ми е странно,че няма опция качи снимка,а още по лошо-ИЗТРИЙ
аватарите в дясно са много неприятна опция,както и ,че когато цькнеш на линк-препратка,то ти го отваря на сьщата страница,вместо на нова,както беше досега...уча все още де.....не е ли уместно да се посвети една лекция по вьроса,ама с повечко бьлгаризми

5 килограмчо глеам , че от 20 март 2005 се си регистрирал тука....е човек трудно променя навиците си освен....да си разтяга пишока...

спокойно, всичко ще си дойде на мястото. Има още доста неща които трябва да се завърнат като опция, ама още несъм станал Шива. Лека полека ще се изчистят всички неща 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
че аз не сьм се притеснил...аз сьс срьбското и фолка свикнах-ти за некви глупости
ама що трябва да е по трудния наччин?а и не говоря само от свое име-смятам,общо мнение изразявам.споделяйте какво открихте и по лесно ще стане...па и бат милене-гледам,ти тая тема сия пуснал-айде,разкрий тайната-поне на мен и БКД
да не идваме с Бобката по Бургас да ви изловим рибата,докато си маате по форума

Тъй-тъй,ако е закана да си е страшна

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Е за темата...вече писах, врънкахме го Фиксо да смени малко фасона на форума.../прочети некое от 4855 мои мнения/, ама тои само си човъркаше /тунингуваше/ поредната моторетка...
и изведнаж хоп като гръм от ясно небе...ИЗНЕНАДАааааа...и аз се обърках ...ама се окопитих, за споко прегледах списъка на потребителите...колко много мъртви душици - кибици видях без да "са си отворили устата тука", хак да им е...сега ще се поозорят...докато кибичат
А риба в Бургас си има и хващаме...
Килограмчо ти на 5 май ще извашли на Язовира? Защото посъветвах Крокича, призовете да са във формата на 5 килограмов камък, със съответното въженце към него...надявам се, че не се сърдиш че съм те изплагиатствал!!!!
Упссс чак сега видях...долна инсинуация е заключението..а за пети ше ви донесем един бус с камьни и цял патрондаш спринцовки с ОВЧА ЛОЙ,да си праите инжекции..че защо с овча лой...по-добре с банкноти по 500 уро...

А риба в Бургас си има и хващаме...

Килограмчо ти на 5 май ще извашли на Язовира? Защото посъветвах Крокича, призовете да са във формата на 5 килограмов камък, със съответното въженце към него...надявам се, че не се сърдиш че съм те изплагиатствал!!!!

Упссс чак сега видях...долна инсинуация е заключението..а за пети ше ви донесем един бус с камьни и цял патрондаш спринцовки с ОВЧА ЛОЙ,да си праите инжекции..че защо с овча лой...по-добре с банкноти по 500 уро...

Последно промяна от batmilen на Вто Фев 19, 2008 9:38 pm, променено общо 2 пъти.
- Моряка
- кандидат преподавател
Аз не виждам кой знае каква трудност от това ,че не се отваря нова страница като кликнеш върху линк.Преди с едно движение се натискаше червеното хиксче горе вдясно-сега с едно кликване върху синята стрелка най горе наляво.И сме пак на предната страница.
А сега де? 

ПРЕДЛАГАМ
ТОВА ПРИЯТЕЛ - ВРАГ
ДА СЕ ПРЕМАХНЕ
защото това ксенофобско определение противоречи на правилата на форума
ТОВА ПРИЯТЕЛ - ВРАГ
ДА СЕ ПРЕМАХНЕ
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Е,нали затова се оплакваме.Запиши грешките,после ти си знаеш.fixxer написа:спокойно, всичко ще си дойде на мястото. Има още доста неща които трябва да се завърнат като опция, ама още несъм станал Шива. Лека полека ще се изчистят всички неща
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тъй,Тъй.batmilen написа:ПРЕДЛАГАМ
ТОВА ПРИЯТЕЛ - ВРАГ
ДА СЕ ПРЕМАХНЕ